CONTACT

CADESS Câmpina - Conferința de informare asupra igienei personale

- Social -

CADESS Câmpina - Conferința de informare asupra igienei personale

Sâmbătă, 7 octombrie 2023, are loc în sala de conferințe a Casei Tineretului Câmpina (B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 50), începând cu ora 10.00, conferința de informare asupra igienei personale, eveniment de deschidere a caravanei de promovare a igienei personale.

Începând cu ora 12.00, caravana și echipa formată din 20 de persoane vor merge in comunitate și vor distribui un număr de 500 de kituri de igienă personală în mod gratuit, celor înscriși în proiectul ”CADESS – Câmpina: anti Discriminare Excluziune Socială și Sărăcie”.
Evenimentul face parte din proiectul ”CADESS – Câmpina: anti Discriminare Excluziune Socială și Sărăcie”, implementat de Asociația Centrul de Formare Profesională, Orientare, Consiliere și Plasarea Forței de Muncă ”FORMATEMP” în parteneriat cu Primăria Municipiului Câmpina, Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina, Fundația Zamolxes și Asociația Centrul de Cercetare și Formare a Universității de Nord Baia Mare.
Despre proiectul CADESS - Câmpina: anti Discriminare Excluziune Socială & Sărăcie
Proiectul CADESS vizează integrarea familiilor vulnerabile din Câmpina și cuprinde o serie de servicii integrate precum: tabere, excursii și program tip after-school pentru copii, program de continuare a studiilor “A doua șansă”, cursuri de formare profesională, servicii medicale gratuite, ședințe de kinetoterapie, consiliere psihologică și orientare în carieră.
Proiectul a început la data de 24 mai 2022 și se desfășoară până la 24 decembrie 2023. Se pot înscrie persoanele care au domiciliu/reședința în Câmpina și un venit mai mic de 1.165 lei/lună pe membru de familie.
Obiectivul general al proiectului îl reprezintă reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială din comunitățile marginalizate (romă și non-romă) din municipiul Câmpina, cu accent pe populația apaținând minorității romă.
Proiectul contribuie la obiectivul specific al Programului Operațional Capital Uman prin reducerea disparităților de dezvoltare economică și socială a unui grup de 900 de persoane dintr-o comunitate marginalizată și restul comunităților.
Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
Telefon: 40 741 104 200
E-mail: pocu.cadess@gmail.com 
Site: www.cadess.ro.


03 Oct 2023 16:01 1310 vizualizari


Comentarii






1976 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1758 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4583 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1738 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV