Momente penibile la premierea elevilor bursieri. Copiii și-au primit diplomele pe holul Casei Tineretului, înșirați la perete

Actualitate (Categoria articolului)

Este al optulea an consecutiv când Consiliul Local Câmpina acordă burse de excelență celor mai buni elevi din anii terminali de la liceele din Câmpina. Și în fiecare an, premierea acestor elevi a reprezentat un moment festiv deosebit, în cadrul ședinței CL. Copiii erau chemați, primeau diplomele și erau felicitați de reprezentanții administrației locale. Anul acesta, totul s-a întors pe dos și s-a ajuns ca beneficiarii burselor de excelență să-și primească diplomele pe hol.

Era frumos pentru acești copii să primească diplomele de la primar și viceprimar, în prezența consilierilor locali, așa cum s-a întâmplat în fiecare an. De această dată, însă, momentul a fost prost organizat. Copiii au fost chemați în sala de ședințe a Consiliului Local, unii au stat pe scaune, alții în picioare, lista nominală a fost citită de consilierul Viorel Bondoc - inițiatorul proiectului, primarul i-a felicitat și apoi i-a invitat să meargă în "foaier" unde să-și primească diplomele de la consilierii săi personali Marian Dulă și Ioana Bumbăcea. A fost așa o senzație de... hai să nu mai pierdem vremea, să nu mai luăm luăm lista de la capăt, să ne vedem de ale noastre. Nu a zis nimeni nimic, din contră, mai mulți consilieri locali au susținut ideea. N-ar fi durat mai mult de zece minute să dai diplome la 31 de copii acolo, în sală. (video)
Copiii și-au primit diplomele pe holul mare al Casei Tineretului, aliniați la perete, militărește. Nu vor avea ce să țină minte din acest moment care numai festiv nu a fost.

Valoarea unei burse de excelenţă este de 250 lei din acest an (față de 200 lei cât era până acum) şi se acordă pe întreaga durată a anului şcolar 2017-2018, de la 1 octombrie 2017 până la 30 iunie 2018.  Beneficiază de bursă elevii din ultimul an de studiu liceal, cu rezultate foarte bune la învățătură, care desfășoară activități extracuriculare și care au media 10 la purtare.
Iată pe cei 31 de elevi care primesc bursa de excelență:
Colegiul Național "Nicolae Grigorescu": Andra Gabriela Brînză, Ana Corbu, Andreea Drăgan, Simina Dumitrache, Otilia Veronica Dumitran, George Gîlcă, Ana Maria Ilie, Cristian Muntean, Bianca Neagoe, Teodora Necula, Ioana Maria Răuță, Miruna Stoian, Mădălin Vasilescu, Sînziana Voicu
Colegiul Tehnic "Constantin Istrati": Cristina Dima, Adriana Nistor
Colegiul Tehnic Forestier: Cristian Bancu, Nicoleta Bobescu, Petronela Ciută, Robert Condorache, Călin Dumitrache, Robert Gratie, Alexandru Tudose, Andra Maria Voicu, Maria Miruna Zecheru
Liceul Tehnologic Energetic: Mihaela Aron, Ionuț Valentin Belea, Alexandra Cristescu, Alexandra Iordache, Sabin Mihalache, Eduard Mustățea

6967 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stefan 29.09.2017 21:08 Ce penibil! Asta este respectul pe care inculpatul Tiseanu il acorda celor mai buni elevi ai Campinei?! Rusine!!!
  • Leo 29.09.2017 21:23 Este o premiere sau o executie?! Ca la cum sunt aliniati cu spatele la zid, eu nu mi-am dat seama!
  • Alexandru 29.09.2017 21:58 Ei isi tot fura pe sub mana milioane si elevilor le da doar 250? ...Serios? Asa de jos am ajuns?

Actualitate

375 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

498 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

262 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

60 vizualizari
19 apr. 2024 17:22

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 19 aprilie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.