Doi ploieșteni sunt bănuiți de cinci furturi din locuințe, la Câmpina

Social (Categoria articolului)

În ultimele luni s-au înregistrat mai multe furturi din locuințe în Câmpina, fiind vizate în special casele ceva mai izolate. În cinci astfel de cazuri, hoții au sustras sume destul de mari de bani, bijuterii, parfumuri și aparatură electrocasnică. Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpina au identificat persoanele bănuite de aceste spargeri, fiind recuperate și bunurile furate, în mare parte.

Bănuiții sunt doi ploieșteni, în vârstă de 36 și 38 ani, arestați deja de polițiștii din Ploiești în alte cauze. În urma cercetărilor, dar mai ales a perchezițiilor la domiciliile acestora, au fost depistate și confiscate bunuri din furturile de la o serie de locuințe din Câmpina. Până în momentul de față există indicii temeinice conform cărora cei doi ploieșteni sunt autorii furturilor din locuințe din Cartierul Slobozia și din case situate pe străzile Simion Bărnuțiu și Constantin Dobrogeanu Gherea. Așa cum spuneam, bunurile furate au fost recuperate, cu excepția sumelor de bani, de ordinul a mii de euro și de sute de milioane de lei vechi. Cercetările polițiștilor continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi ploieșteni.

4878 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

806 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1294 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

998 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.