Un singur candidat pentru funcția de director al Casei de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Până ieri la ora 16.00 (termenul limită de depunere a dosarelor) un singur candidat s-a înscris la concursul organizat de Primăria Câmpina pentru ocuparea postului de director (de fapt, responsabil, cum se numește oficial) al Casei de Cultură. Este vorba despre Laura Florina Șerban, profesor de franceză la Colegiul Tehnic "Constantin Istrati".

Pe 17 martie va avea loc proba scrisă a concursului, iar după aceea, în maxim patru zile lucrătoare, vor putea fi susținute proiectul de management și proba orală. Laura Șerban are 39 de ani și a absolvit Facultatea de limbi străine din cadrul Universității București.

Funcția de director al Casei de Cultură "Geo Bogza" este vacantă de un an, de la pensionarea fostului director Florin Dochia, în martie 2015. În această perioadă, Casa de Cultură a fost condusă, interimar, de Mihaela Păun, referent clasa IA în cadrul instituției.

5077 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • ticu 10.03.2016 15:04 Este o persoana ok,de gasca pot spune.Daca si la Casa Tineretului vor aparea modificari,daca in Primarie va fi o schimbare(adica o curatenie generala) vom progresa ca orasel de provincie.Marea dilema este sa fim atenti la cei de langa noi si sa observam,,intentiile".

Actualitate

4402 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3342 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

516 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

550 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).