CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Câmpina va avea un nou operator pentru transportul local - societatea Diana Pa

- Actualitate -

Câmpina va avea un nou operator pentru transportul local - societatea Diana Pa

După nenumărate prelungiri, amânări, tergiversări, într-un final s-a încheiat licitația pentru desemnarea unui nou operator de transport local la nivelul municipiului Câmpina, câștigătoare fiind declarată societatea Diana Pa.

Astfel, de la 1 februarie 2024, noul operator își va intra în pâine pe cele trei trasee cunoscute la nivel local - Slobozia - Voila (pe Calea Doftanei), Slobozia - Voila (prin cartierul Turnătorie) și Slobozia - Cimitirul Lumina (cartier Muscel). Conform reprezentanților Primăriei Câmpina, tarifele rămân aceleași, acestea fiind fixate prin hotărâre a Consiliului Local, traseele și programul rămân neschimbate. Ceea ce ar trebui să se schimbe, însă, este calitatea transportului public local, o problemă veche a Câmpinei.
În același timp, noul contract este valabil pentru o perioadă de patru ani, are clauze clare privind încetarea valabilității sale în momentul furnizării autobuzelor electrice, în cadrul proiectului cu fonduri europene pe care administrația locală îl are în implementare. De asemenea, probabil până la finalul anului 2024 ar urma să fie finalizate și procedurile pentru înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitare pentru Transportul Public, pe care mai multe administrații locale din zona Câmpinei l-au aprobat în ultimele luni.
Revenind la licitația pentru transportul public, precizăm faptul că au fost depuse două oferte, una din partea firmei Diana Pa Câmpina (aparținând fostului consilier județean Rodica Papuc) și una din partea asocierii formate din Feldiberc Trans și Autotrust Corporation, ambele din Turda. Valoarea estimată a contractului - 6,8 milioane lei.


15 Dec 2023 07:08 10205 vizualizari


Comentarii


  • 17.12.2023 22:25 Puiu Angela Pentru traseul Câmpina-Captare, nu se poate face nimic?Sunt persoane care merg la serviciu (Stația de tratare apa),cum era și înainte, 6,30 dimineața din Pram si întoarcere imediat către Spitalul voila. Iar seara 18,00 ,cu placere la fel ca dimineața. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere!
  • 16.12.2023 13:06 Mihaela SC diana Pa srl este o firma de tot rasul cu mașini vechi și care își tratează călătorii ca pe niște saci de cartofi. Nu își respecta programul, nu emit bonuri fiscale, te lasa în drum atunci când mașinile se strica. Nu înțeleg cum o astfel de firma poate câștiga o licitație. Cu siguranță decizia este politica și desigur ca va afecta cetățenii. Speram ca pe traseul Breaza-Campina va disparea din cărți aceasta firma, după ce Geamila a fost data afara și au fost aduși acești domni cu mașini care nici nu ar trebui sa treacă inspecția tehnica periodica. Domnule Președinte, primar, consilier cum credeți dumneavoastră ca intr-o masina aparținând SC diana pa srl cu aproximativ 10 locuri pe scaune pot intra aproximativ 30 calatori? Este asta siguranță și respect pentru cetățeni? (Exemplu de pe traseul Breaza-Campina)
  • 15.12.2023 16:40 Pipea Liviu Traseul Gara Campina - Banesti va fi deservit de Eliro
  • 15.12.2023 14:50 Adi ciufu Diana pa este din greșală președintele org femei pe se dee
  • 15.12.2023 11:20 Driver Nu se scrie nimic de traseul Bănești - Gara CFR Câmpina. Probabil, se va merge pe jos.
  • 15.12.2023 10:32 Eu Ooooo m-am speriat ca s-au ieftinit biletele. Un bilet atât de scump pe o distanta atât de scurta nu exista în toată țara... deh interese...interese....
  • 15.12.2023 10:16 Florea Constantin Interese politice . Democrație de 2 lei . PNL...PSD o mizerie . Dacă și AUR cu fam Anghel va face la fel .....adio .......tot . Sperăm în generația tânără. Ei mai pot schimba ceva .
  • 15.12.2023 10:13 Florea Constantin Din lac în puț .....dar sa nu uităm . DIANA PA .sponsor PNL. Primar independent....trecut la PNL. Fam PAPUC.......mari investitori un oraș. Așa că ............
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
131 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
188 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1012 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1754 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV