CONTACT

Câmpina va avea un nou operator pentru transportul local - societatea Diana Pa

- Actualitate -

Câmpina va avea un nou operator pentru transportul local - societatea Diana Pa

După nenumărate prelungiri, amânări, tergiversări, într-un final s-a încheiat licitația pentru desemnarea unui nou operator de transport local la nivelul municipiului Câmpina, câștigătoare fiind declarată societatea Diana Pa.

Astfel, de la 1 februarie 2024, noul operator își va intra în pâine pe cele trei trasee cunoscute la nivel local - Slobozia - Voila (pe Calea Doftanei), Slobozia - Voila (prin cartierul Turnătorie) și Slobozia - Cimitirul Lumina (cartier Muscel). Conform reprezentanților Primăriei Câmpina, tarifele rămân aceleași, acestea fiind fixate prin hotărâre a Consiliului Local, traseele și programul rămân neschimbate. Ceea ce ar trebui să se schimbe, însă, este calitatea transportului public local, o problemă veche a Câmpinei.
În același timp, noul contract este valabil pentru o perioadă de patru ani, are clauze clare privind încetarea valabilității sale în momentul furnizării autobuzelor electrice, în cadrul proiectului cu fonduri europene pe care administrația locală îl are în implementare. De asemenea, probabil până la finalul anului 2024 ar urma să fie finalizate și procedurile pentru înființarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitare pentru Transportul Public, pe care mai multe administrații locale din zona Câmpinei l-au aprobat în ultimele luni.
Revenind la licitația pentru transportul public, precizăm faptul că au fost depuse două oferte, una din partea firmei Diana Pa Câmpina (aparținând fostului consilier județean Rodica Papuc) și una din partea asocierii formate din Feldiberc Trans și Autotrust Corporation, ambele din Turda. Valoarea estimată a contractului - 6,8 milioane lei.


15 Dec 2023 07:08 10085 vizualizari


Comentarii






  • 17.12.2023 22:25 Puiu Angela Pentru traseul Câmpina-Captare, nu se poate face nimic?Sunt persoane care merg la serviciu (Stația de tratare apa),cum era și înainte, 6,30 dimineața din Pram si întoarcere imediat către Spitalul voila. Iar seara 18,00 ,cu placere la fel ca dimineața. Mulțumesc anticipat pentru înțelegere!
  • 16.12.2023 13:06 Mihaela SC diana Pa srl este o firma de tot rasul cu mașini vechi și care își tratează călătorii ca pe niște saci de cartofi. Nu își respecta programul, nu emit bonuri fiscale, te lasa în drum atunci când mașinile se strica. Nu înțeleg cum o astfel de firma poate câștiga o licitație. Cu siguranță decizia este politica și desigur ca va afecta cetățenii. Speram ca pe traseul Breaza-Campina va disparea din cărți aceasta firma, după ce Geamila a fost data afara și au fost aduși acești domni cu mașini care nici nu ar trebui sa treacă inspecția tehnica periodica. Domnule Președinte, primar, consilier cum credeți dumneavoastră ca intr-o masina aparținând SC diana pa srl cu aproximativ 10 locuri pe scaune pot intra aproximativ 30 calatori? Este asta siguranță și respect pentru cetățeni? (Exemplu de pe traseul Breaza-Campina)
  • 15.12.2023 16:40 Pipea Liviu Traseul Gara Campina - Banesti va fi deservit de Eliro
  • 15.12.2023 14:50 Adi ciufu Diana pa este din greșală președintele org femei pe se dee
  • 15.12.2023 11:20 Driver Nu se scrie nimic de traseul Bănești - Gara CFR Câmpina. Probabil, se va merge pe jos.
  • 15.12.2023 10:32 Eu Ooooo m-am speriat ca s-au ieftinit biletele. Un bilet atât de scump pe o distanta atât de scurta nu exista în toată țara... deh interese...interese....
  • 15.12.2023 10:16 Florea Constantin Interese politice . Democrație de 2 lei . PNL...PSD o mizerie . Dacă și AUR cu fam Anghel va face la fel .....adio .......tot . Sperăm în generația tânără. Ei mai pot schimba ceva .
  • 15.12.2023 10:13 Florea Constantin Din lac în puț .....dar sa nu uităm . DIANA PA .sponsor PNL. Primar independent....trecut la PNL. Fam PAPUC.......mari investitori un oraș. Așa că ............
2892 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3225 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4222 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3618 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV