HidroPrahova oprește apa duminică, 15 august, în zona Voila din Câmpina, pentru desfășurarea unor lucrări de igienizare

Actualitate (Categoria articolului)

Conform unui anunț postat pe site-ul hidroprahova.ro, operatorul de apă informează că duminică, 15 august 2021, în intervalul orar 6.00 - 14.00, va fi oprită furnizarea apei pe mai multe străzi din Cartierul Voila din Câmpina, pentru efectuarea unor lucrări de igienizare. Iată anunțul:

”Societatea HIDRO PRAHOVA S.A. anunță că va întrerupe distribuția apei potabile în zona Voila din municipiul Câmpina, în data de 15 august 2021, în intervalul orar  06.00 – 14.00, pentru efectuarea lucrărilor programate de spălare-igienizare a rezervorului de apă Muscel, cu volumul de 2000 mc. Vor fi afectați aproximativ 100 de abonați HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc pe următoarele străzi: Drumul Taberei (de la rezervorul Muscel, până la intersecția cu strada Voila), Voila (de la intersecția străzii Drumul Taberei până la Spitalul Voila), Silvicultorului şi Buciumului.
Societatea HIDRO PRAHOVA SA menţionează că a început procedurile de igienizare încă din data de 13 august 2021, fără oprirea furnizării, întrucât au existat resursele necesare pentru asigurarea consumului. Pe parcursul lucrărilor de igienizare din data de 15 august 2021, se impune oprirea furnizării apei numai pentru abonații din străzile indicate, necesarul de apă fiind suplimentat de societatea HIDRO PRAHOVA SA cu încă patru containere IBC, amplasate astfel încât să asigure continuitatea alimentării cu apă potabilă și un acces facil pentru utilizatorii din aceste zone.
Containerele utilizate sunt de tip IBC, iar alimentarea lor se va efectua din surse alternative de apă potabilă, cu respectarea HGR 974/2004 art. 50, alin. 7 și 9, precum și a Legii 458/2002 cu modificările și completările ulterioare (art. 8). Containerele vor fi amplasate în zone cu protecție, astfel încât să nu existe riscul de contaminare voluntară”.

2656 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Campineanu 16.08.2021 08:34 Ok Foarte bine ca igienizam. DAR macar cauza am identificat-o? Ca nu vad pe nicaieri nici un articol cum ca s-ar fi descoperit ceva. Nu de alta dar daca doar igienizam fara sa remediem inseamna sa aruncam bani pe apa sambetei, adica tratam efectul nu cauza. Apropo cine imi suporta banii dati pe apa imbuteliata?

Actualitate

970 vizualizari
27 nov. 2021 13:19

1,16 - alcoolemia unui bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț la Telega

1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost alcoolemia stabilită de apartul etilotest pentru un bărbat care a intrat cu mașina într-un șanț.

1202 vizualizari
27 nov. 2021 12:44

Polițiștii rutieri au reținut un bărbat din Poiana Câmpina băut, fără permis de conducere și... fugit din carantină

Noaptea trecută, în jurul orei 00:40, în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe Bulevardul Carol I din municipiu, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, care nu s-a conformat indicațiilor polițistului. 

 

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.