CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Festivitate de absolvire pentru promoția 2016 a Școlii de Poliție din Câmpina

- Eveniment -

Festivitate de absolvire pentru promoția 2016 a Școlii de Poliție din Câmpina

La Școala de Agenți de Poliție 'Vasile Lascăr' din Câmpina a avut loc astăzi ceremonia de absolvire și de acordare a gradului profesional pentru promoția 2016. Anul acesta, au absolvit instituția de învățământ de la Câmpina 492 elevi, dintre 363 băieți și 129 fete. Ca și anul trecut, șef de promoție este tot o fată - Romina Valentina Ene (din județul Olt), care a terminat școala cu media 9,83.

La ceremonia de absolvire a fost prezent șeful Poliției Române, chestor Bogdan Despescu, care i-a felicitat pe tinerii polițiști și le-a urat mult succes în activitate: 'Meseria pe care v-ați ales-o nu este ușoară, iar responsabilitatea este imensă. Vă apreciez pentru curajul de a vă asuma un asemenea rol și vă doresc mult succes de acum înainte!' 
Emoțiile au fost mari în rândul proaspeților absolvenți, dar și în rândul familiilor acestora, prezente la festivitate. Zilele acestea, tinerii vor fi repartizați în structurile operative ale Poliției Române, majoritatea la formațiunile de ordine publică și rutieră, în odinea descrescătoare a mediilor, dar și în funcție de opțiunile personale. Primii zece absolvenți ai Școlii de Poliție din Câmpina (patru fete și șase băieți) au fost premiați (cu diplome, flori și recompense materiale) de șeful Poliției Române, Bogdan Despescu. Șef de promoție este Romina Valentina Ene, iar numele ei va fi scris pe panoul de onoare al școlii, alături de numele tuturor șefilor de promoție care au absolvit instituția de-a lungul timpului. Cei mai buni zece absolvenți au șansa să-și aleagă singuri localitatea unde vor să fie repartizați în funcție.

La ceremonia de astăzi au fost prezenți, alături de directorul interimar al Școlii de Poliție - Răzvan Enache și de ceilalți reprezentanți ai conducerii și de cadrele instituției, subprefectul Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader, viceprimarul Câmpinei - Adrian Pițigoi, reprezentanți ai altor instituții publice locale și foști directori și profesori ai Școlii de Poliție.


22 Jul 2016 21:10 16860 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
299 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
985 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
1323 vizualizari 15 Jun 2024 16:45 La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

La Câmpina a avut loc premierea concursului școlar ”Știință pentru toți”

În urmă cu aproximativ două luni a avut loc concursul școlar ”Știință pentru toți”, organizat și găzduit de Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”.

citeste mai mult
9157 vizualizari 15 Jun 2024 14:50 Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

Andra și Gabriel Dorobanțu, invitați la Festivalul ”Florilor de tei” de la Cornu

La jumătatea lunii iulie, la Cornu va avea loc o nouă ediție a Festivalului ”Florilor de tei”, manifestare ajunsă la ediția a XV-a. Festivalul va avea loc în week-end-ul 13-14 iulie 2024.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV