Festivitate de absolvire pentru promoția 2016 a Școlii de Poliție din Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

La Școala de Agenți de Poliție 'Vasile Lascăr' din Câmpina a avut loc astăzi ceremonia de absolvire și de acordare a gradului profesional pentru promoția 2016. Anul acesta, au absolvit instituția de învățământ de la Câmpina 492 elevi, dintre 363 băieți și 129 fete. Ca și anul trecut, șef de promoție este tot o fată - Romina Valentina Ene (din județul Olt), care a terminat școala cu media 9,83.

La ceremonia de absolvire a fost prezent șeful Poliției Române, chestor Bogdan Despescu, care i-a felicitat pe tinerii polițiști și le-a urat mult succes în activitate: 'Meseria pe care v-ați ales-o nu este ușoară, iar responsabilitatea este imensă. Vă apreciez pentru curajul de a vă asuma un asemenea rol și vă doresc mult succes de acum înainte!' 
Emoțiile au fost mari în rândul proaspeților absolvenți, dar și în rândul familiilor acestora, prezente la festivitate. Zilele acestea, tinerii vor fi repartizați în structurile operative ale Poliției Române, majoritatea la formațiunile de ordine publică și rutieră, în odinea descrescătoare a mediilor, dar și în funcție de opțiunile personale. Primii zece absolvenți ai Școlii de Poliție din Câmpina (patru fete și șase băieți) au fost premiați (cu diplome, flori și recompense materiale) de șeful Poliției Române, Bogdan Despescu. Șef de promoție este Romina Valentina Ene, iar numele ei va fi scris pe panoul de onoare al școlii, alături de numele tuturor șefilor de promoție care au absolvit instituția de-a lungul timpului. Cei mai buni zece absolvenți au șansa să-și aleagă singuri localitatea unde vor să fie repartizați în funcție.

La ceremonia de astăzi au fost prezenți, alături de directorul interimar al Școlii de Poliție - Răzvan Enache și de ceilalți reprezentanți ai conducerii și de cadrele instituției, subprefectul Mădălina Lupea, președintele Consiliului Județean - Bogdan Toader, viceprimarul Câmpinei - Adrian Pițigoi, reprezentanți ai altor instituții publice locale și foști directori și profesori ai Școlii de Poliție.

16185 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1913 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

2522 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.