Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

Politică (Categoria articolului)

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, a câștigat detașat primul tur al scrutinului electoral atât la nivelul județului Prahova, cât și în Câmpina - în toate cele 23 secții de vot. La Câmpina, Iohannis a obținut 36,95% din voturi, iar în Prahova - 38,70%. Astăzi, liberalii câmpineni au organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultatele primului tur al prezidențialelor, la conferință participând, alături de președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, deputatul PNL Răzvan Prișcă.

Cei doi liberali au mulțumit electoratului prahovean, în general, și celui câmpinean, în special, pentru votul important din primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie. Horia Tiseanu a prezentat o situație mai detaliată a rezultatului de la Câmpina, evidențiind procentele ridicate din unele secții și punând aceste procente și pe seama unor lucrări la infrastructură: ”Am câștigat în secția din Cartierul Voila și poate că a contat că oameni au văzut că asfaltăm Strada Dealului, că s-a turnat un covor asfaltic pe o porțiune din Strada Voila și că au început în zona centrală lucrările de canalizare, care vor ajunge apoi pe Calea Doftanei și mai departe pe Voila”. (video)
Nu știm dacă rezultatele acestor alegeri au vreo legătură cu asfaltarea, pentru că, pe acest principiu enunțat de primarul municipiului, liberalii ar fi trebuit să piardă voturi în secțiile din zonele unde sunt probleme de infrastructură și sunt destule astfel de zone. Dar Klaus Iohannis a câștigat în toată Câmpina, pe un vot masiv împotriva PSD, dar și pentru faptul că alegătorii l-au considerat cel mai bun dintre toți candidații. Deputatul Răzvan Prișcă le-a mulțumit prahovenilor pentru că ”prin votul lor masiv pentru Klaus Iohannis, Prahova s-a situat pe locul al patrulea în țară și sper ca victoria din turul al doilea să fie la un scor și mai clar, eu cred că undeva la peste 70%”. (video)

În cadrul conferinței, Horia Tiseanu a lansat un atac la adresa președintelui Consiliului Județean, Bogdan Toader, președinte al PSD Prahova, pe care l-a acuzat că alocă fonduri preferențial, în funcție de apartenența politică a primarului: ”Mai aveam nevoie de un covor asfaltic pe Șoseaua Voila pe o lungime de puțin peste un kilometru. Nu am primit acest covor asfaltic, dar într-o comună din jurul Câmpinei s-a oferit covor asfaltic pentru 25 km, deși acea comună avea toate străzile asfaltate, astfel că s-a aplicat un nou covor asfaltic pe străzile deja asfaltate. Primarul respectiv nu era în PNL! Asta ca să nu mai spun că anul trecut am dorit un parteneriat de 10 milioane lei cu Consiliul Județean de la care am primit, în cadrul acestui parteneriat, suma de... 25.000 lei!” (video)
În încheierea conferinței, l-am întrebat pe președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, dacă nu i-a fost teamă de o nouă înfrângere în fața USR, așa cum s-a întâmplat la europarlamentarele din primăvară, când USR-PLUS a câștigat în 19 din cele 23 de secții de votare din Câmpina și ce a făcut diferența între cele două campanii cu rezultate foarte diferite. ”Klaus Iohannis a făcut diferența - a recunoscut franc Horia Tiseanu - și faptul că am avut o propunere foarte bună, concretă, Klaus Iohannis, pe care oamenii l-au agreat, în vreme ce la europarlamentare a fost o propunere politică și poate a contat altceva mai mult. Ca și la alegerile pentru primar, la prezidențiale contează mai mult persoana. Și nu mi-a fost teamă că mă bate USR-ul, pentru că ne-am bazat pe Klaus Iohannis”. (video)

3791 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Voinea 17.11.2019 11:41 O sa primesti multe covoare astfaltice,bani multi din bugetul PARAREL si din GAURA cea MARE.NU rezistati decat cateva luni cu savantul de la finante.Nu te bate USR-UL o sa te bata cel de sus.Halal campanie,amenintati cu taierea pensiilor si salariilor la bugetari .Apropo,cand faceti evaluarea personalului ,sunt multi ce doar respira pentru salariile fabuloase.AFARA cu ei si mariti si bugetul asa cum zice seful cel mare.

Politică

1891 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.

4231 vizualizari
22 nov. 2019 16:06

Liderii USR-PLUS recomandă membrilor și simpatizanților să meargă la vot și să-l voteze pe Klaus Iohannis în al doilea tur al prezidențialelor

Pentru reprezentanții Alianței USR-PLUS din Câmpina nu există semne de întrebare în privința candidatului căruia îi vor da votul duminică, 24 noiembrie 2019, la cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale. În numele celor două partide ne-au vorbit senatorul George Marussi (USR) și unul dintre liderii comunităților locale ale PLUS, Valentin Crețu, recomandarea lor pentru membrii și simpatizanții alianței fiind aceea de a merge la urne și de a-l vota pe candidatul PNL, Klaus Iohannis.

Alte stiri recente

5398 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

1693 vizualizari
06 dec. 2019 10:04

Restituiri. Apa potabilă s-a introdus în Câmpina în anii 1900. Sursa - izvorul de pe Valea Sunătoarea din Breaza, analizat de însuși dr. C.I. Istrati

Vă prezentăm, de-a lungul mai multor episoade, file din istoria mai puțin cunoscută a Câmpinei. Sunt informații preluate din Anuarul Societății de Științe Istorice din România - Filiala Câmpina. Sunt povești adevărate din istoria localității și poate că unii dintre dumneavoastră vor fi interesați să le citească.