Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

Politică (Categoria articolului)

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, a câștigat detașat primul tur al scrutinului electoral atât la nivelul județului Prahova, cât și în Câmpina - în toate cele 23 secții de vot. La Câmpina, Iohannis a obținut 36,95% din voturi, iar în Prahova - 38,70%. Astăzi, liberalii câmpineni au organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultatele primului tur al prezidențialelor, la conferință participând, alături de președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, deputatul PNL Răzvan Prișcă.

Cei doi liberali au mulțumit electoratului prahovean, în general, și celui câmpinean, în special, pentru votul important din primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie. Horia Tiseanu a prezentat o situație mai detaliată a rezultatului de la Câmpina, evidențiind procentele ridicate din unele secții și punând aceste procente și pe seama unor lucrări la infrastructură: ”Am câștigat în secția din Cartierul Voila și poate că a contat că oameni au văzut că asfaltăm Strada Dealului, că s-a turnat un covor asfaltic pe o porțiune din Strada Voila și că au început în zona centrală lucrările de canalizare, care vor ajunge apoi pe Calea Doftanei și mai departe pe Voila”. (video)
Nu știm dacă rezultatele acestor alegeri au vreo legătură cu asfaltarea, pentru că, pe acest principiu enunțat de primarul municipiului, liberalii ar fi trebuit să piardă voturi în secțiile din zonele unde sunt probleme de infrastructură și sunt destule astfel de zone. Dar Klaus Iohannis a câștigat în toată Câmpina, pe un vot masiv împotriva PSD, dar și pentru faptul că alegătorii l-au considerat cel mai bun dintre toți candidații. Deputatul Răzvan Prișcă le-a mulțumit prahovenilor pentru că ”prin votul lor masiv pentru Klaus Iohannis, Prahova s-a situat pe locul al patrulea în țară și sper ca victoria din turul al doilea să fie la un scor și mai clar, eu cred că undeva la peste 70%”. (video)

În cadrul conferinței, Horia Tiseanu a lansat un atac la adresa președintelui Consiliului Județean, Bogdan Toader, președinte al PSD Prahova, pe care l-a acuzat că alocă fonduri preferențial, în funcție de apartenența politică a primarului: ”Mai aveam nevoie de un covor asfaltic pe Șoseaua Voila pe o lungime de puțin peste un kilometru. Nu am primit acest covor asfaltic, dar într-o comună din jurul Câmpinei s-a oferit covor asfaltic pentru 25 km, deși acea comună avea toate străzile asfaltate, astfel că s-a aplicat un nou covor asfaltic pe străzile deja asfaltate. Primarul respectiv nu era în PNL! Asta ca să nu mai spun că anul trecut am dorit un parteneriat de 10 milioane lei cu Consiliul Județean de la care am primit, în cadrul acestui parteneriat, suma de... 25.000 lei!” (video)
În încheierea conferinței, l-am întrebat pe președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, dacă nu i-a fost teamă de o nouă înfrângere în fața USR, așa cum s-a întâmplat la europarlamentarele din primăvară, când USR-PLUS a câștigat în 19 din cele 23 de secții de votare din Câmpina și ce a făcut diferența între cele două campanii cu rezultate foarte diferite. ”Klaus Iohannis a făcut diferența - a recunoscut franc Horia Tiseanu - și faptul că am avut o propunere foarte bună, concretă, Klaus Iohannis, pe care oamenii l-au agreat, în vreme ce la europarlamentare a fost o propunere politică și poate a contat altceva mai mult. Ca și la alegerile pentru primar, la prezidențiale contează mai mult persoana. Și nu mi-a fost teamă că mă bate USR-ul, pentru că ne-am bazat pe Klaus Iohannis”. (video)

5584 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Voinea 17.11.2019 11:41 O sa primesti multe covoare astfaltice,bani multi din bugetul PARAREL si din GAURA cea MARE.NU rezistati decat cateva luni cu savantul de la finante.Nu te bate USR-UL o sa te bata cel de sus.Halal campanie,amenintati cu taierea pensiilor si salariilor la bugetari .Apropo,cand faceti evaluarea personalului ,sunt multi ce doar respira pentru salariile fabuloase.AFARA cu ei si mariti si bugetul asa cum zice seful cel mare.

Politică

2038 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2186 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

1078 vizualizari
01 dec. 2022 09:12

Noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, în perioada 1 decembrie 2022 - 13 ianuarie 2023

Primăria municipiului Câmpina anunță instituirea unor noi restricții de circulație în cartierul Voila, din Câmpina, acolo unde se lucrează la rețeaua de canalizare.

2245 vizualizari
30 nov. 2022 22:24

În centrul Câmpinei au răsunat colindele tradiționale și au fost aprinse instalațiile pentru Sărbătorile de Iarnă

Zeci de câmpineni s-au aflat în această seară în Parcul Regele Mihai I pentru a asculta primele colinde ale acestei ierni și pentru a asista la aprinderea oficială a luminițelor pentru Sărbătorile de Iarnă. Și nu au fost dezamăgiți. Grupul “Mugurași de primăvară” de la Clubul Copiilor (coordonat de profesor Alice Botoacă) au încântat publicul cu colinde frumoase, colinde tradiționale românești.