Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

Politică (Categoria articolului)

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, a câștigat detașat primul tur al scrutinului electoral atât la nivelul județului Prahova, cât și în Câmpina - în toate cele 23 secții de vot. La Câmpina, Iohannis a obținut 36,95% din voturi, iar în Prahova - 38,70%. Astăzi, liberalii câmpineni au organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultatele primului tur al prezidențialelor, la conferință participând, alături de președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, deputatul PNL Răzvan Prișcă.

Cei doi liberali au mulțumit electoratului prahovean, în general, și celui câmpinean, în special, pentru votul important din primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie. Horia Tiseanu a prezentat o situație mai detaliată a rezultatului de la Câmpina, evidențiind procentele ridicate din unele secții și punând aceste procente și pe seama unor lucrări la infrastructură: ”Am câștigat în secția din Cartierul Voila și poate că a contat că oameni au văzut că asfaltăm Strada Dealului, că s-a turnat un covor asfaltic pe o porțiune din Strada Voila și că au început în zona centrală lucrările de canalizare, care vor ajunge apoi pe Calea Doftanei și mai departe pe Voila”. (video)
Nu știm dacă rezultatele acestor alegeri au vreo legătură cu asfaltarea, pentru că, pe acest principiu enunțat de primarul municipiului, liberalii ar fi trebuit să piardă voturi în secțiile din zonele unde sunt probleme de infrastructură și sunt destule astfel de zone. Dar Klaus Iohannis a câștigat în toată Câmpina, pe un vot masiv împotriva PSD, dar și pentru faptul că alegătorii l-au considerat cel mai bun dintre toți candidații. Deputatul Răzvan Prișcă le-a mulțumit prahovenilor pentru că ”prin votul lor masiv pentru Klaus Iohannis, Prahova s-a situat pe locul al patrulea în țară și sper ca victoria din turul al doilea să fie la un scor și mai clar, eu cred că undeva la peste 70%”. (video)

În cadrul conferinței, Horia Tiseanu a lansat un atac la adresa președintelui Consiliului Județean, Bogdan Toader, președinte al PSD Prahova, pe care l-a acuzat că alocă fonduri preferențial, în funcție de apartenența politică a primarului: ”Mai aveam nevoie de un covor asfaltic pe Șoseaua Voila pe o lungime de puțin peste un kilometru. Nu am primit acest covor asfaltic, dar într-o comună din jurul Câmpinei s-a oferit covor asfaltic pentru 25 km, deși acea comună avea toate străzile asfaltate, astfel că s-a aplicat un nou covor asfaltic pe străzile deja asfaltate. Primarul respectiv nu era în PNL! Asta ca să nu mai spun că anul trecut am dorit un parteneriat de 10 milioane lei cu Consiliul Județean de la care am primit, în cadrul acestui parteneriat, suma de... 25.000 lei!” (video)
În încheierea conferinței, l-am întrebat pe președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, dacă nu i-a fost teamă de o nouă înfrângere în fața USR, așa cum s-a întâmplat la europarlamentarele din primăvară, când USR-PLUS a câștigat în 19 din cele 23 de secții de votare din Câmpina și ce a făcut diferența între cele două campanii cu rezultate foarte diferite. ”Klaus Iohannis a făcut diferența - a recunoscut franc Horia Tiseanu - și faptul că am avut o propunere foarte bună, concretă, Klaus Iohannis, pe care oamenii l-au agreat, în vreme ce la europarlamentare a fost o propunere politică și poate a contat altceva mai mult. Ca și la alegerile pentru primar, la prezidențiale contează mai mult persoana. Și nu mi-a fost teamă că mă bate USR-ul, pentru că ne-am bazat pe Klaus Iohannis”. (video)

5279 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Voinea 17.11.2019 11:41 O sa primesti multe covoare astfaltice,bani multi din bugetul PARAREL si din GAURA cea MARE.NU rezistati decat cateva luni cu savantul de la finante.Nu te bate USR-UL o sa te bata cel de sus.Halal campanie,amenintati cu taierea pensiilor si salariilor la bugetari .Apropo,cand faceti evaluarea personalului ,sunt multi ce doar respira pentru salariile fabuloase.AFARA cu ei si mariti si bugetul asa cum zice seful cel mare.

Politică

3005 vizualizari
25 sept. 2021 19:18

Un an de la alegerile locale. Proiectele și... dezamăgirile POL Câmpina

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitatul acestei emisiuni – consilierul local Cosmin Raț din partea Partidului Oamenilor Liberi (POL).

3296 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

1 comentarii

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

Alte stiri recente

462 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1770 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: