Deputatul Răzvan Prișcă și președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, au mulțumit electoratului pentru votul din primul tur al prezidențialelor

Politică (Categoria articolului)

Candidatul PNL la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, președintele în exercițiu, a câștigat detașat primul tur al scrutinului electoral atât la nivelul județului Prahova, cât și în Câmpina - în toate cele 23 secții de vot. La Câmpina, Iohannis a obținut 36,95% din voturi, iar în Prahova - 38,70%. Astăzi, liberalii câmpineni au organizat o conferință de presă pentru a vorbi despre rezultatele primului tur al prezidențialelor, la conferință participând, alături de președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, deputatul PNL Răzvan Prișcă.

Cei doi liberali au mulțumit electoratului prahovean, în general, și celui câmpinean, în special, pentru votul important din primul tur al alegerilor prezidențiale din 10 noiembrie. Horia Tiseanu a prezentat o situație mai detaliată a rezultatului de la Câmpina, evidențiind procentele ridicate din unele secții și punând aceste procente și pe seama unor lucrări la infrastructură: ”Am câștigat în secția din Cartierul Voila și poate că a contat că oameni au văzut că asfaltăm Strada Dealului, că s-a turnat un covor asfaltic pe o porțiune din Strada Voila și că au început în zona centrală lucrările de canalizare, care vor ajunge apoi pe Calea Doftanei și mai departe pe Voila”. (video)
Nu știm dacă rezultatele acestor alegeri au vreo legătură cu asfaltarea, pentru că, pe acest principiu enunțat de primarul municipiului, liberalii ar fi trebuit să piardă voturi în secțiile din zonele unde sunt probleme de infrastructură și sunt destule astfel de zone. Dar Klaus Iohannis a câștigat în toată Câmpina, pe un vot masiv împotriva PSD, dar și pentru faptul că alegătorii l-au considerat cel mai bun dintre toți candidații. Deputatul Răzvan Prișcă le-a mulțumit prahovenilor pentru că ”prin votul lor masiv pentru Klaus Iohannis, Prahova s-a situat pe locul al patrulea în țară și sper ca victoria din turul al doilea să fie la un scor și mai clar, eu cred că undeva la peste 70%”. (video)

În cadrul conferinței, Horia Tiseanu a lansat un atac la adresa președintelui Consiliului Județean, Bogdan Toader, președinte al PSD Prahova, pe care l-a acuzat că alocă fonduri preferențial, în funcție de apartenența politică a primarului: ”Mai aveam nevoie de un covor asfaltic pe Șoseaua Voila pe o lungime de puțin peste un kilometru. Nu am primit acest covor asfaltic, dar într-o comună din jurul Câmpinei s-a oferit covor asfaltic pentru 25 km, deși acea comună avea toate străzile asfaltate, astfel că s-a aplicat un nou covor asfaltic pe străzile deja asfaltate. Primarul respectiv nu era în PNL! Asta ca să nu mai spun că anul trecut am dorit un parteneriat de 10 milioane lei cu Consiliul Județean de la care am primit, în cadrul acestui parteneriat, suma de... 25.000 lei!” (video)
În încheierea conferinței, l-am întrebat pe președintele PNL Câmpina, Horia Tiseanu, dacă nu i-a fost teamă de o nouă înfrângere în fața USR, așa cum s-a întâmplat la europarlamentarele din primăvară, când USR-PLUS a câștigat în 19 din cele 23 de secții de votare din Câmpina și ce a făcut diferența între cele două campanii cu rezultate foarte diferite. ”Klaus Iohannis a făcut diferența - a recunoscut franc Horia Tiseanu - și faptul că am avut o propunere foarte bună, concretă, Klaus Iohannis, pe care oamenii l-au agreat, în vreme ce la europarlamentare a fost o propunere politică și poate a contat altceva mai mult. Ca și la alegerile pentru primar, la prezidențiale contează mai mult persoana. Și nu mi-a fost teamă că mă bate USR-ul, pentru că ne-am bazat pe Klaus Iohannis”. (video)

4463 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Voinea 17.11.2019 11:41 O sa primesti multe covoare astfaltice,bani multi din bugetul PARAREL si din GAURA cea MARE.NU rezistati decat cateva luni cu savantul de la finante.Nu te bate USR-UL o sa te bata cel de sus.Halal campanie,amenintati cu taierea pensiilor si salariilor la bugetari .Apropo,cand faceti evaluarea personalului ,sunt multi ce doar respira pentru salariile fabuloase.AFARA cu ei si mariti si bugetul asa cum zice seful cel mare.

Politică

2530 vizualizari
02 aug. 2020 20:21

Ioan Adrian Pițigoi este candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Câmpina

8 comentarii

Partidul Mișcarea Populară l-a desemnat pe Ioan Adrian Pițigoi să intre în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, timp de două mandate a fost consilier local, iar din 2016 până în prezent este viceprimarul municipiului Câmpina. Din punct de vedere politic, este președintele Organizației PMP Câmpina, dar și secretar executiv la nivel național al aceleiași formațiuni politice.

4177 vizualizari
01 aug. 2020 21:58

Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, nu se teme de noua alianță PNL-USR-PLUS

2 comentarii

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, președinte al PSD Prahova, a fost invitatul unei noi emisiuni electorale la Câmpinatv.ro, iar subiectele discutate au vizat atât politica, normal, cât și administrația publică județeană, cu precădere problemele generate de pandemia de coronavirus și situația din spitalele COVID și suport-COVID. Precizăm faptul că Bogdan Toader candidează pentru încă un mandat la conducerea Consiliului Județean.

Alte stiri recente

1609 vizualizari
03 aug. 2020 21:37

Firma care reabilitează termic blocurile de pe Bulevardul Carol I din Câmpina și-a strâns schelele și a plecat

În urmă cu aproximativ două săptămâni vă prezentam situația extrem de neplăcută apărută în urma lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Și scriam atunci despre apartamentele din blocul nr.1, de la ultimul etaj, apartamente în care apa s-a infiltrat, distrugând pereții și parchetul. Firma executantă nu doar că nu a remediat problemele apărute, mai mult, și-a strâns schelele și a plecat.

1636 vizualizari
03 aug. 2020 07:24

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.