La Poiana Câmpina se circulă bine pe toate drumurile. Autoritățile rămân în alertă pentru că, după ninsori, este anunțată ploaie înghețată

Actualitate (Categoria articolului)

Pe drumurile județene care trec prin comună intervine societatea Integral Beton Prest SRL, care are contract cu Consiliul Județean, iar pe drumurile locale - operatorul de salubritate, Floricon Salub, care are contract cu Primăria Poiana Câmpina și pentru deszăpezire. S-a intervenit încă din timpul nopții, atât cu utilaje de deszăpezire, cât și cu material antiderapant. 

Situația a fost mai complicată până s-a oprit ninsoarea abundentă, dar apoi lucrurile au mers mai ușor. Autoritățile locale au fost în alertă în toată această perioadă, încă de la primele avertizări emise de meteorologi. Prioritare la deszăpezire au fost zonele de acces în localitate, precum și străzile aflate în pantă. Pe străduțele mici se lucrează mai greu pentru că acolo nu pot intra utilajele cu lamă. La deszăpezire au participat inclusiv primarul Alin Moldoveanu și viceprimarul Sergiu Constanda, care ne-au declarat că rămân în continuare în alertă având în vedere faptul că, după codul galben de ninsoare, valabil până în această seară, se anunță un fenomen rar, dar extrem de periculos - ploaia înghețată.

3703 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2231 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

2238 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

1 comentarii

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

46 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1073 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.