1 Iunie, cu daruri și bucurie, la grădinițele și școala din Poiana Câmpina

Social (Categoria articolului)

Ca în fiecare an, de 1 Iunie, reprezentanții administrației locale din comuna Poiana Câmpina merg în mijlocul copiilor de la grădinițele și școala din localitate, pentru a le oferi un mic dar și pentru a-i felicita cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Așa s-a întâmplat și marți, 31 mai 2022, când Ziua Copilului a fost sărbătorită în avans la unitățile de învățământ.

În mijlocul copiilor s-au aflat viceprimarul Ionuț Goran și consilierii locali Gabriela Nistor și Georgeta Cosma, care le-au oferit dulciuri sărbătoriților. Au fost momente frumoase alături de copii, pentru că ei transmit întotdeauna multă bucurie și multă energie. Nimic nu se compară cu zâmbetele copiilor, cu încântarea lor atunci când primesc daruri, cu starea de bine pe care reușesc să o creeze și să o transmită celor din jur. „Nu puteam lăsa ziua de 1 Iunie să treacă fără ca noi să nu fim alături de copii. Sunt convins că ne așteptau și nu am vrut să-i dezamăgim. Sunt câțiva ani buni de când facem acest lucru, a devenit o tradiție și vă reamintesc faptul că inclusiv în pandemie am mers la copii acasă cu daruri, de 1 Iunie, pentru că învățau online în acea perioadă”, ne-a declarat viceprimarul Ionuț Goran. Și tot ca în fiecare an, darurile pentru copii au fost sponsorizate de agenți economici locali.
Pentru ca sărbătoarea să fie completă, elevii de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina și-au întâmpinat oaspeții cu o expoyiție de desene realizate de ei și dedicate Zilei Internaționale a Copilului, le-au oferit și scurte momente artistice, iar apoi au umplut terenul de sport cu desene și multă voie bună. 
Primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, nu a putut fi anul acesta alături de copii, de ziua lor, pentru că face parte din echipa națională de fotbal a primarilor de comune, care participă în această perioadă la 
Campionatul European de Fotbal al Primarilor pentru Pace (European Mayors Footbal for Peace), eveniment care se desfășoară în Trnava, în Slovacia.

2815 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2307 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2278 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.