1 Iunie, cu daruri și bucurie, la grădinițele și școala din Poiana Câmpina

Social (Categoria articolului)

Ca în fiecare an, de 1 Iunie, reprezentanții administrației locale din comuna Poiana Câmpina merg în mijlocul copiilor de la grădinițele și școala din localitate, pentru a le oferi un mic dar și pentru a-i felicita cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Așa s-a întâmplat și marți, 31 mai 2022, când Ziua Copilului a fost sărbătorită în avans la unitățile de învățământ.

În mijlocul copiilor s-au aflat viceprimarul Ionuț Goran și consilierii locali Gabriela Nistor și Georgeta Cosma, care le-au oferit dulciuri sărbătoriților. Au fost momente frumoase alături de copii, pentru că ei transmit întotdeauna multă bucurie și multă energie. Nimic nu se compară cu zâmbetele copiilor, cu încântarea lor atunci când primesc daruri, cu starea de bine pe care reușesc să o creeze și să o transmită celor din jur. „Nu puteam lăsa ziua de 1 Iunie să treacă fără ca noi să nu fim alături de copii. Sunt convins că ne așteptau și nu am vrut să-i dezamăgim. Sunt câțiva ani buni de când facem acest lucru, a devenit o tradiție și vă reamintesc faptul că inclusiv în pandemie am mers la copii acasă cu daruri, de 1 Iunie, pentru că învățau online în acea perioadă”, ne-a declarat viceprimarul Ionuț Goran. Și tot ca în fiecare an, darurile pentru copii au fost sponsorizate de agenți economici locali.
Pentru ca sărbătoarea să fie completă, elevii de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina și-au întâmpinat oaspeții cu o expoyiție de desene realizate de ei și dedicate Zilei Internaționale a Copilului, le-au oferit și scurte momente artistice, iar apoi au umplut terenul de sport cu desene și multă voie bună. 
Primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, nu a putut fi anul acesta alături de copii, de ziua lor, pentru că face parte din echipa națională de fotbal a primarilor de comune, care participă în această perioadă la 
Campionatul European de Fotbal al Primarilor pentru Pace (European Mayors Footbal for Peace), eveniment care se desfășoară în Trnava, în Slovacia.

2934 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

810 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

2437 vizualizari
21 feb. 2024 18:46

Pentru prima dată, moaștele Sf. Cuvios Dimitrie cel Nou ajung la Câmpina

1 comentarii

Luni, 4 martie 2024, va fi o zi de mare însemnătate pentru creștinii din Protoieria Câmpina - pentru prima dată în istorie, moaștele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou părăsesc Bucureștiul și vor fi aduse în mai multe localități din Prahova, inclusiv la Câmpina.

Alte stiri recente

590 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

175 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.