CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

1 Iunie, cu daruri și bucurie, la grădinițele și școala din Poiana Câmpina

- Social -

1 Iunie, cu daruri și bucurie, la grădinițele și școala din Poiana Câmpina

Ca în fiecare an, de 1 Iunie, reprezentanții administrației locale din comuna Poiana Câmpina merg în mijlocul copiilor de la grădinițele și școala din localitate, pentru a le oferi un mic dar și pentru a-i felicita cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Așa s-a întâmplat și marți, 31 mai 2022, când Ziua Copilului a fost sărbătorită în avans la unitățile de învățământ.

În mijlocul copiilor s-au aflat viceprimarul Ionuț Goran și consilierii locali Gabriela Nistor și Georgeta Cosma, care le-au oferit dulciuri sărbătoriților. Au fost momente frumoase alături de copii, pentru că ei transmit întotdeauna multă bucurie și multă energie. Nimic nu se compară cu zâmbetele copiilor, cu încântarea lor atunci când primesc daruri, cu starea de bine pe care reușesc să o creeze și să o transmită celor din jur. „Nu puteam lăsa ziua de 1 Iunie să treacă fără ca noi să nu fim alături de copii. Sunt convins că ne așteptau și nu am vrut să-i dezamăgim. Sunt câțiva ani buni de când facem acest lucru, a devenit o tradiție și vă reamintesc faptul că inclusiv în pandemie am mers la copii acasă cu daruri, de 1 Iunie, pentru că învățau online în acea perioadă”, ne-a declarat viceprimarul Ionuț Goran. Și tot ca în fiecare an, darurile pentru copii au fost sponsorizate de agenți economici locali.
Pentru ca sărbătoarea să fie completă, elevii de la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina și-au întâmpinat oaspeții cu o expoyiție de desene realizate de ei și dedicate Zilei Internaționale a Copilului, le-au oferit și scurte momente artistice, iar apoi au umplut terenul de sport cu desene și multă voie bună. 
Primarul comunei Poiana Câmpina, Sergiu Constanda, nu a putut fi anul acesta alături de copii, de ziua lor, pentru că face parte din echipa națională de fotbal a primarilor de comune, care participă în această perioadă la 
Campionatul European de Fotbal al Primarilor pentru Pace (European Mayors Footbal for Peace), eveniment care se desfășoară în Trnava, în Slovacia.


01 Jun 2022 19:54 3042 vizualizari


Comentarii


95 vizualizari 25 Jul 2024 18:42 Din Kenya la... Câmpina. Părintele misionar Aurelian Herciu a celebrat Liturghia la Biserica Catolică Sf. Anton de Padova

Din Kenya la... Câmpina. Părintele misionar Aurelian Herciu a celebrat Liturghia la Biserica Catolică Sf. Anton de Padova

Părintele misionar Aurelian Herciu a celebrat Liturghia la Biserica Catolică Sf. Anton de Padova, în cadrul slujbei de duminică, 21 iulie. 

citeste mai mult
105 vizualizari 25 Jul 2024 17:27 ”Scuzele nu schimbă realitatea!”, campanie a Poliției pentru combaterea violenței în familie

”Scuzele nu schimbă realitatea!”, campanie a Poliției pentru combaterea violenței în familie

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au inițiat campania ”Scuzele nu schimbă realitatea!”, dedicată combaterii violenței în familie și protejării victimelor acestui grav fenomen.

citeste mai mult
346 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
681 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV