CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Medalia "Centenarului" a fost oferită de administrația câmpineană unor personalități locale

- Eveniment -

Medalia

În cadrul șirului de evenimente dedicate Zilei Naționale a României și aniversării Centenarului Marii Uniri, un moment important l-a reprezentat acordarea Medaliei "Centenarului" unor personalități locale, acțiune care a avut loc vineri, 30 noiembrie, în sala de spectacole a Casei Tineretului, după ședința festivă a Consiliului Local și semnarea acordului de cooperare cu municipiul Cahul din Republica Moldova.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Adrian Pițigoi și președintele de ședință al Consiliului Local, Florin Frățilă. Rând pe rând, pe scenă au urcat diverse personalități locale sau care au contribuit în vreun fel sau altul la dezvoltarea localității noastre. Astfel, foști și actuali parlamentari, foștii primari, viceprimari și secretari ai Câmpinei, cetățenii de onoare, reprezentanții unor societăți comerciale importante din urbe, directorii unor instituții publice, ai unor servicii din subordinea administrației locale, ai unităților de învățământ, ai instituțiilor de cult religios și alte personalități locale. De asemenea, a fost premiată și delegația din municipiul Cahul, Republica Moldova, dar și membrii Clubului Rotary, atât din Ploiești, cât și din Cahul, cei care au contribuit la realizarea acordului de cooperare dintre Câmpina și Cahul. Au fost momente emoționante, unii dintre cei premiați smulgând ropote de aplauze din partea publicului. Ar fi și câteva lucruri la care administrația locală nu s-a ridicat la nivelul așteptat pentru un asemenea eveniment, dar momentul este prea important, astfel că lăsăm criticile pentru altă dată.
De asemenea, Clubul Rotary a acordat o serie de distincții și diplome, atât unor invitați de la Cahul, cât și reprezentanților administrației locale câmpinene.
Reamintim că joi, 29 noiembrie, în cadrul unui eveniment similar au fost premiați cu Medalia "Centenarului" elevii olimpici și profesorii lor, iar sâmbătă, chiar pe 1 Decembrie, pe scena amenajată în Parcul Regele Mihai I vor fi premiate alte personalități locale și reprezentanți ai unor asociații și cluburi sportive.

Citiți și Elevii olimpici au primit Medalia "Centenarului" din partea administrației câmpinene


30 Nov 2018 22:34 5847 vizualizari


Comentarii


  • 01.12.2018 11:17 Dobre Alin In poza, pare ca la microfon este D-l Dragnea,cine l-a invitat PNL-ul?sau doar o asemanare.HEHEHEHEHEEEEEEEEE
1952 vizualizari 26 May 2024 22:21

"Flori de cântec prahovean", la a VIII-a ediție. Iată câștigătorii concursului județean organizat de școala din Poiana Câmpina

Festivalul-concurs de muzică populară "Flori de cântec prahovean", organizat de Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din Poiana Câmpina, a ajuns la cea de-a VIII-a ediție. Este adevărat, evenimentul nu a avut loc în anii marcați de pandemie, dar a fost reluat ulterior, spre bucuria copiilor care doresc să participe la astfel de concursuri, să urce pe scenă, să cânte și să încânte publicul.

citeste mai mult
591 vizualizari 26 May 2024 11:10 La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

La Câmpina a avut loc ediția a XVIII-a a concursului muzical ”Suflet de copil”

Ajuns la ediția a XVIII-a, concursul muzical județean ”Suflet de copil” a avut loc joi, 23 mai, pe scena Casei Tineretului, din Câmpina, în organizarea Clubului Copiilor, condus de profesor Alice Botoacă.

citeste mai mult
4225 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1922 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV