Medalia "Centenarului" a fost oferită de administrația câmpineană unor personalități locale

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul șirului de evenimente dedicate Zilei Naționale a României și aniversării Centenarului Marii Uniri, un moment important l-a reprezentat acordarea Medaliei "Centenarului" unor personalități locale, acțiune care a avut loc vineri, 30 noiembrie, în sala de spectacole a Casei Tineretului, după ședința festivă a Consiliului Local și semnarea acordului de cooperare cu municipiul Cahul din Republica Moldova.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Adrian Pițigoi și președintele de ședință al Consiliului Local, Florin Frățilă. Rând pe rând, pe scenă au urcat diverse personalități locale sau care au contribuit în vreun fel sau altul la dezvoltarea localității noastre. Astfel, foști și actuali parlamentari, foștii primari, viceprimari și secretari ai Câmpinei, cetățenii de onoare, reprezentanții unor societăți comerciale importante din urbe, directorii unor instituții publice, ai unor servicii din subordinea administrației locale, ai unităților de învățământ, ai instituțiilor de cult religios și alte personalități locale. De asemenea, a fost premiată și delegația din municipiul Cahul, Republica Moldova, dar și membrii Clubului Rotary, atât din Ploiești, cât și din Cahul, cei care au contribuit la realizarea acordului de cooperare dintre Câmpina și Cahul. Au fost momente emoționante, unii dintre cei premiați smulgând ropote de aplauze din partea publicului. Ar fi și câteva lucruri la care administrația locală nu s-a ridicat la nivelul așteptat pentru un asemenea eveniment, dar momentul este prea important, astfel că lăsăm criticile pentru altă dată.
De asemenea, Clubul Rotary a acordat o serie de distincții și diplome, atât unor invitați de la Cahul, cât și reprezentanților administrației locale câmpinene.
Reamintim că joi, 29 noiembrie, în cadrul unui eveniment similar au fost premiați cu Medalia "Centenarului" elevii olimpici și profesorii lor, iar sâmbătă, chiar pe 1 Decembrie, pe scena amenajată în Parcul Regele Mihai I vor fi premiate alte personalități locale și reprezentanți ai unor asociații și cluburi sportive.

Citiți și Elevii olimpici au primit Medalia "Centenarului" din partea administrației câmpinene

5288 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dobre Alin 01.12.2018 11:17 In poza, pare ca la microfon este D-l Dragnea,cine l-a invitat PNL-ul?sau doar o asemanare.HEHEHEHEHEEEEEEEEE

Eveniment

3707 vizualizari
14 sept. 2021 18:08

Ceremonia de deschidere a unui nou an de învățământ la Școala Postliceală "Louis Pasteur" Câmpina

Prima zi a fiecărui nou an școlar este marcată și la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” din Câmpina printr-o festivitate de deschidere, urmată de premierea celor mai buni elevi din anul școlar precedent. Anul acesta, la festivitatea de deschidere a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. ”Este pentru prima dată în cei peste 20 de ani de activitate ai școlii în care la deschiderea anului școlar suntem onorați de prezența primarului în funcție al municipiului Câmpina și pentru acest lucru vă mulțumim domnule Moldoveanu!”, au fost primele cuvinte ale președintelui Fundației AMUS, Elena Murariu.

3363 vizualizari
14 sept. 2021 11:37

Omagiu adus lui Aurel Vlaicu, la Bănești, la împlinirea a 108 ani de la ultimul său zbor

Pe 17 iunie 1910, pe câmpul de la Cotroceni, Aurel Vlaicu îşi împlinea visul, zburând pentru prima dată cu Vlaicu I, aeroplanul realizat chiar de el. România devenea atunci a treia ţară din lume, după Statele Unite ale Americii şi Franţa, pe teritoriul căreia s-a zburat cu un aparat original, inventat, construit şi pilotat de un fiu al ţării respective. La 13 septembrie 1913, Aurel Vlaicu a vrut să-şi mai împlinească un vis, acela de a zbura peste Carpaţi. A decolat de pe platoul Cotrocenilor în ceea ce avea să fie ultimul său zbor. S-a prăbuşit la Băneşti, aproape de locul unde astăzi se află monumentul ridicat în memoria sa, un monument simbol, realizat în 1936.

Alte stiri recente

3 vizualizari
18 sept. 2021 11:22

Noile reguli aprobate de Guvern pentru localitățile unde rata incidenței COVID-19 depășește 3/1.000 locuitori. La Câmpina, rata incidenței a ajuns la 2,28

Guvernul României a aprobat, în ședința din 17 septembrie 2021, prelungirea cu încă 30 de zile a stării de alertă pe teritoriul țării, precum și o serie de măsuri care se aplică pe durata acesteia pe durata acesteia, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Precizăm că, la Câmpina, rata incidenței este de 2,28 cazuri la mia de locuitori, conform datelor făcute publice de Instituția Prefectului Prahova.

63 vizualizari
18 sept. 2021 11:04

De la cititori. Parcarea.... eterna poveste a lipsei de bun simț

Vineri seară, după lăsarea întunericului, în parcarea din fața magazinului Lidl. Așa a găsit de cuviință cineva să parcheze...