Medalia "Centenarului" a fost oferită de administrația câmpineană unor personalități locale

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul șirului de evenimente dedicate Zilei Naționale a României și aniversării Centenarului Marii Uniri, un moment important l-a reprezentat acordarea Medaliei "Centenarului" unor personalități locale, acțiune care a avut loc vineri, 30 noiembrie, în sala de spectacole a Casei Tineretului, după ședința festivă a Consiliului Local și semnarea acordului de cooperare cu municipiul Cahul din Republica Moldova.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Adrian Pițigoi și președintele de ședință al Consiliului Local, Florin Frățilă. Rând pe rând, pe scenă au urcat diverse personalități locale sau care au contribuit în vreun fel sau altul la dezvoltarea localității noastre. Astfel, foști și actuali parlamentari, foștii primari, viceprimari și secretari ai Câmpinei, cetățenii de onoare, reprezentanții unor societăți comerciale importante din urbe, directorii unor instituții publice, ai unor servicii din subordinea administrației locale, ai unităților de învățământ, ai instituțiilor de cult religios și alte personalități locale. De asemenea, a fost premiată și delegația din municipiul Cahul, Republica Moldova, dar și membrii Clubului Rotary, atât din Ploiești, cât și din Cahul, cei care au contribuit la realizarea acordului de cooperare dintre Câmpina și Cahul. Au fost momente emoționante, unii dintre cei premiați smulgând ropote de aplauze din partea publicului. Ar fi și câteva lucruri la care administrația locală nu s-a ridicat la nivelul așteptat pentru un asemenea eveniment, dar momentul este prea important, astfel că lăsăm criticile pentru altă dată.
De asemenea, Clubul Rotary a acordat o serie de distincții și diplome, atât unor invitați de la Cahul, cât și reprezentanților administrației locale câmpinene.
Reamintim că joi, 29 noiembrie, în cadrul unui eveniment similar au fost premiați cu Medalia "Centenarului" elevii olimpici și profesorii lor, iar sâmbătă, chiar pe 1 Decembrie, pe scena amenajată în Parcul Regele Mihai I vor fi premiate alte personalități locale și reprezentanți ai unor asociații și cluburi sportive.

Citiți și Elevii olimpici au primit Medalia "Centenarului" din partea administrației câmpinene

5661 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dobre Alin 01.12.2018 11:17 In poza, pare ca la microfon este D-l Dragnea,cine l-a invitat PNL-ul?sau doar o asemanare.HEHEHEHEHEEEEEEEEE

Eveniment

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1982 vizualizari
08 iun. 2023 18:40

Anna Lesko și Direcția 5 vor concerta la Festivalul Cireșelor de la Bănești

În week-end-ul 17-18 iunie, la Bănești, în satul Urleta, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei manifestări Festivalul Cireșelor.

Alte stiri recente

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.