Medalia "Centenarului" a fost oferită de administrația câmpineană unor personalități locale

Eveniment (Categoria articolului)

În cadrul șirului de evenimente dedicate Zilei Naționale a României și aniversării Centenarului Marii Uniri, un moment important l-a reprezentat acordarea Medaliei "Centenarului" unor personalități locale, acțiune care a avut loc vineri, 30 noiembrie, în sala de spectacole a Casei Tineretului, după ședința festivă a Consiliului Local și semnarea acordului de cooperare cu municipiul Cahul din Republica Moldova.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de primarul Horia Tiseanu, viceprimarul Adrian Pițigoi și președintele de ședință al Consiliului Local, Florin Frățilă. Rând pe rând, pe scenă au urcat diverse personalități locale sau care au contribuit în vreun fel sau altul la dezvoltarea localității noastre. Astfel, foști și actuali parlamentari, foștii primari, viceprimari și secretari ai Câmpinei, cetățenii de onoare, reprezentanții unor societăți comerciale importante din urbe, directorii unor instituții publice, ai unor servicii din subordinea administrației locale, ai unităților de învățământ, ai instituțiilor de cult religios și alte personalități locale. De asemenea, a fost premiată și delegația din municipiul Cahul, Republica Moldova, dar și membrii Clubului Rotary, atât din Ploiești, cât și din Cahul, cei care au contribuit la realizarea acordului de cooperare dintre Câmpina și Cahul. Au fost momente emoționante, unii dintre cei premiați smulgând ropote de aplauze din partea publicului. Ar fi și câteva lucruri la care administrația locală nu s-a ridicat la nivelul așteptat pentru un asemenea eveniment, dar momentul este prea important, astfel că lăsăm criticile pentru altă dată.
De asemenea, Clubul Rotary a acordat o serie de distincții și diplome, atât unor invitați de la Cahul, cât și reprezentanților administrației locale câmpinene.
Reamintim că joi, 29 noiembrie, în cadrul unui eveniment similar au fost premiați cu Medalia "Centenarului" elevii olimpici și profesorii lor, iar sâmbătă, chiar pe 1 Decembrie, pe scena amenajată în Parcul Regele Mihai I vor fi premiate alte personalități locale și reprezentanți ai unor asociații și cluburi sportive.

Citiți și Elevii olimpici au primit Medalia "Centenarului" din partea administrației câmpinene

5503 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dobre Alin 01.12.2018 11:17 In poza, pare ca la microfon este D-l Dragnea,cine l-a invitat PNL-ul?sau doar o asemanare.HEHEHEHEHEEEEEEEEE

Eveniment

293 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. 

4108 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

Alte stiri recente

2083 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

218 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul: