CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ultima ședință CL pentru Paul Moldoveanu. Secretarul Primăriei Câmpina se pensionează după 43 de ani de activitate

- Actualitate -

Ultima ședință CL pentru Paul Moldoveanu. Secretarul Primăriei Câmpina se pensionează după 43 de ani de activitate

Emoții mari pentru Paul Moldoveanu, seara trecută, la ședința Consiliului Local Câmpina. Și nu doar pentru el, ci și pentru toți cei prezenți. A fost ultima ședința CL pentru secretarul Primăriei Câmpina. Luna viitoare iese la pensie.

"Vine un moment când trebuie să se întâmple și asta. După 43 de ani de activitate, din care 31 de ani în administrația publică locală și 27 de ani ca secretar al municipiului Câmpina, a venit vremea să mă pensionez. Acești 27 de ani în care am fost secretarul Primăriei reprezintă perioada în care m-am format și pe care nu am cum să o uit vreodată. Poate au existat și momente mai dificile, poate uneori am fost mai aspru sau mai nesuferit, se mai întâmplă, suntem cu toții oameni, dar aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru colaborare și să vă invit să ciocnim o cupă de șampanie de rămas bun", a afirmat Paul Moldoveanu la finalul ședinței de aseară. (video)

Paul Moldoveanu a fost aproape doi ani secretar al Primăriei Poiana Câmpina. Apoi, de la 1 august 1990 a devenit secretarul Primăriei Câmpina. A spus de multe ori că una dintre cele mai frumoase zile trăite în administrația locală a fost aceea în care Câmpina a devenit municipiu. Iar una dintre marile reușite a fost legată de aducerea la Câmpina a schițelor și desenelor maestrului Nicolae Grigorescu, Paul Moldoveanu fiind cel care a descoperit în vechea arhivă a Primăriei actul de vânzare-cumpărare încheiat la 1939 și cel care a avut un rol important în recuperarea acestor lucrări deosebite.
Luna viitoare, administrația locală câmpineană se desparte de, probabil, cel mai longeviv secretar de primărie din Prahova și, cu siguranță, multă lume îi va simți lipsa. Ca om și ca profesionist. Îi dorim lui Paul Moldoveanu sănătate și să se bucure de pensie mulți ani de acum înainte!


28 Apr 2017 11:20 7608 vizualizari



Comentarii






2571 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1420 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5198 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1130 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV