Raffaela Moraru și creațiile sale, pentru prima dată pe un podium de prezentare

Eveniment (Categoria articolului)

Bucharest Fashion Week este festivalul de modă numărul 1 din România. Anul acesta, în prima săptămână din decembrie, a avut loc cea de-a 24-a ediție a Bucharest Fashion Week, iar printre designerii care au participat la eveniment s-a aflat și câmpineanca noastră, Raffaela Moraru.

A fost pentru prima dată când creațiile Raffaelei Moraru au fost purtate de modele pe un podium de prezentare și, iată, chiar la cel mai important eveniment fashion din România. Și asta exact la doi ani de când Raffaela Moraru și-a transformat hobby-ul în meserie și a deschis Atelierul de creație vestimentară de la Câmpina. Și la aproape un an de la deschiderea showroom-ului de la București. 
"Bucharest Fashion Week este un eveniment de o anvergură uriașă în industria modei. Participarea la acest eveniment mi-a confirmat ideea că, atunci când crezi în visul tău, nimeni și nimic nu-ți poate sta în cale. Cu siguranță, nu voi uita niciodată momentul în care fetele defilau în piese vestimentare de haute-couture semnate Raffaela Moraru. Am avut emoții uriașe. Este o mare diferență între o rochie de seară, expusă pe un manechin de plastic, într-un showroom și aceeași rochie prezentată de un model. Emoțiile s-au mai estompat în momentul în care am urcat eu pe podiumul de prezentare, la final. În acel moment am simțit că sunt doar eu cu creațiile mele, cu echipa mea frumoasă, cu soțul și familia mea fără de care nu aș fi putut ajunge așa departe, într-un timp relativ scurt, cu prietenii mei de suflet. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a oferit! Și mulțumesc Institutului de Modă Salomeia Truță, doamnei director și profesorilor excepționali de acolo, pentru că mi-au călăuzit pașii în această experiență minunată!", ne-a declarat Raffaela Moraru.

6470 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • minion 12.12.2015 09:57 Rafaela merita toate felicitarile !

Eveniment

1227 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1281 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

386 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

92 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.