CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

După furtuna de săptămâna trecută de la Câmpina, intersecția de la Casa Tineretului va rămâne multă vreme pe... galben intermitent

- Actualitate -

După furtuna de săptămâna trecută de la Câmpina, intersecția de la Casa Tineretului va rămâne multă vreme pe... galben intermitent

Una dintre urmările furtunii de săptămâna trecută de la Câmpina, despre care am scris a doua zi după furtună, a fost și distrugerea sistemului care asigură funcționarea semaforului de la intersecția de la Casa Tineretului dintre Bulevardul Nicolae Bălcescu și Strada Orizontului.

Reprezentanții firmei care asigură mentenanța semafoarelor în Câmpina au venit zilele trecute la fața locului, dar singurul lucru pe care l-au putut face a fost să asigure funcționarea semafoarelor din această intersecție pe galben intermitent.
Oamenii susțin că această situație duce la ambuteiaje în zonă, mai ales că pe Strada Orizontului circulă și traficul greu, dar și mijloacele de transport în comun. De asemenea, oamenii spun că ambuteiajele din această intersecție duc la blocarea următoarei intersecții spre centru: Bulevardul Nicolae Bălcescu - Strada Schelelor - Strada Sondei. În același timp, polițiștii susțin că nu au avut incidente rutiere de când semaforul de la Casa Tineretului funcționeză pe galben intermitent, dar apreciază că funcționarea lui normală ar contribui la fluidizarea traficului în zonă.
În concluzie, nimeni nu știe când și dacă semaforul din intersecția de la Casa Tineretului va mai funcționa... sau va rămâne pe galben intermitent.


19 Jul 2023 13:33 4488 vizualizari


Comentarii






  • 19.07.2023 23:13 George Mie imi pare mai ok circulatia fara acel semafor... circul mult in oras, sunt multe semafoare de nu vad rost ...
  • 19.07.2023 14:00 Catalin Evident nu e trabs primarului. El trebuie sa faca pasajul. De tras 6 sârme printr-o țeava sa se pcupe viitorul primar. In 2024 sau 2028 dacă alil e prea iubit.
1672 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1981 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2201 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2055 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV