CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Elevii de 10 din clasele a VIII-a și a XII-a de la școlile din Câmpina, premiați de primarul Alin Moldoveanu

- Actualitate -

Elevii de 10 din clasele a VIII-a și a XII-a de la școlile din Câmpina, premiați de primarul Alin Moldoveanu

A devenit un obicei ca primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, să le ofere elevilor de nota 10 de la școlile din Câmpina, din clasele a VIII-a și a XII-a, o plachetă și un mic cadou, ca semn al aprecierii muncii lor din întregul an școlar.

De asemenea, sunt premiați și elevii care au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională și la cel de Bacalaureat.
Festivitatea a avut loc în curtea Casei cu Grifoni, superbul sediu al Primăriei Câmpina, iar copiii și însoțitorii unora dintre ei au avut mari emoții. ”În spatele acestor performanțe școlare stă foarte multă muncă, multă determinare și ambiție pentru care vă felicit dragi copii, dar îi felicit și pe profesorii și pe părinții voștri. Îmi doresc ca cei mai mulți dintre voi să vă întoarceți la Câmpina pentru a vă construi un viitor frumos și pentru a vă îndeplini visele”, le-a spus la final primarul Alin Moldoveanu celor prezenți.
La final, o fotografie de grup va deveni o frumoasă amintire pentru cei mai mulți dintre acești copii de 10 ai Câmpinei de astăzi.


12 Jul 2023 22:55 2823 vizualizari


Comentarii






  • 15.07.2023 09:41 Pt Dacul liber Așa cum ați spus și dvs... SUCCES copiilor... Alții nu au niciun merit. Doar se folosește de imaginea acestor copii.
  • 13.07.2023 16:17 Dacul Liber Felicitari administratiei locale pentru gestul premierii elevilor ce au reusit sa mentina stindardul ridicat al invatamantului romanesc prin rezultatele lor. Multa succes in viitor tuturor elevilor!
  • 13.07.2023 15:49 Cetățeanul Se apropie anul electoral, 2024.Se vede reales. 😂. 2024, sa dea Dumnezeu sa fie anul schimbării, acestei administrații, cea mai slabă din istoria Câmpinei.
245 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1877 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1769 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1530 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV