Primim de la cititori. Gunoaiele de pe Strada 1 Mai

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine, surprinsă în cursul zilei de joi, 24 august, pe Strada 1 Mai, din centrul municipiului Câmpina.

După cum se poate vedea destul de clar din imagini și după cum ne-a relatat și cititorul nostru, persoane rămase neidentificate au scos în stradă saci cu gunoaie amestecați cu moloz. Cel mai probabil par a fi de la casa aflată și ea într-o stare avansată de degradare. Cea mai stringentă problemă este că reprezentanții operatorului de salubritate au refuzat pe bună dreptate să preia aceste deșeuri în care sunt amestecate deșeurile menajere cu deșeurile rezultate din construcții, adică moloz, fiecare având specificul său de colectare. Pentru că sacii cu gunoaie nu au fost ridicați, deșeurile menajere au început să miroasă insuportabil, câinii au mai tras de saci și i-au rupt, împrăștiind și mai atât deșeurile, cât și mirosul. Poate, totuși, cineva vede și ia măsuri.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.

1962 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Sebi 26.08.2023 14:35 Un oras civilizat nu are cum sa permita depozitarea sacilor de gunoi sau a pubelelor particularilor in strada, nici macar pentru un minut. Pubelele particulare de gunoi, ideal diferentiate pe tipuri de deseuri, ar trebui sa se gaseasca in interiorul proprietatilor, la gard, iar in programul de colectare sa fie permis operatorului de salubritate accesul la ele. Daca vrei sa ti se ridice gunoiul de acasa, ar trebui sa fii obligat sa permiti treaba asta. Solutia cretina din prezent este rusinoasa si pentru o tara de lumea a treia, darmite pentru un stat UE. Insa pun pariu ca exista destule orase in Romania care nu folosesc solutia asta, si au gasit o metoda mai civilizata. Strazile Campinei sunt pline mereu de saci de gunoi, si nici macar atunci cand inundatiile le-au imprastiat peste tot (cazuri intamplate repetat chiar anul asta, fix pe strada 1 Mai), nimeni nu a luat nicio masura pentru a termina odata cu acest obicei grobian. Facem slalom printre gunoaie deseori in Campina, pentru ca managementul deseurilor e gestionat de incompetenti si pentru ca nu ne pasa noua, locuitorilor indolenti, si nu mergem peste larvele de la Floricon si din Consiliul Local, din aparatul Primarului si din Politia Locala, ca sa-i fortam odata sa asigure un cadru legislativ si executiv eficient, care sa previna definitiv asemenea situatii, inclusiv prin aplicarea de amenzi usturatoare si drastice, care sa sperie si sa civilizeze de nevoie pe cei cca 75% dintre campineni, care sunt certati cu civilizatia si bunul-simt in diferite grade, mai mult sau mai putin.

Alte stiri recente

122 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2096 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.