CONTACT

Primim de la cititori. Gunoaiele de pe Strada 1 Mai

- Actualitate -

Primim de la cititori. Gunoaiele de pe Strada 1 Mai

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 această imagine, surprinsă în cursul zilei de joi, 24 august, pe Strada 1 Mai, din centrul municipiului Câmpina.

După cum se poate vedea destul de clar din imagini și după cum ne-a relatat și cititorul nostru, persoane rămase neidentificate au scos în stradă saci cu gunoaie amestecați cu moloz. Cel mai probabil par a fi de la casa aflată și ea într-o stare avansată de degradare. Cea mai stringentă problemă este că reprezentanții operatorului de salubritate au refuzat pe bună dreptate să preia aceste deșeuri în care sunt amestecate deșeurile menajere cu deșeurile rezultate din construcții, adică moloz, fiecare având specificul său de colectare. Pentru că sacii cu gunoaie nu au fost ridicați, deșeurile menajere au început să miroasă insuportabil, câinii au mai tras de saci și i-au rupt, împrăștiind și mai atât deșeurile, cât și mirosul. Poate, totuși, cineva vede și ia măsuri.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


24 Aug 2023 16:44 1992 vizualizari


Comentarii






  • 26.08.2023 14:35 Sebi Un oras civilizat nu are cum sa permita depozitarea sacilor de gunoi sau a pubelelor particularilor in strada, nici macar pentru un minut. Pubelele particulare de gunoi, ideal diferentiate pe tipuri de deseuri, ar trebui sa se gaseasca in interiorul proprietatilor, la gard, iar in programul de colectare sa fie permis operatorului de salubritate accesul la ele. Daca vrei sa ti se ridice gunoiul de acasa, ar trebui sa fii obligat sa permiti treaba asta. Solutia cretina din prezent este rusinoasa si pentru o tara de lumea a treia, darmite pentru un stat UE. Insa pun pariu ca exista destule orase in Romania care nu folosesc solutia asta, si au gasit o metoda mai civilizata. Strazile Campinei sunt pline mereu de saci de gunoi, si nici macar atunci cand inundatiile le-au imprastiat peste tot (cazuri intamplate repetat chiar anul asta, fix pe strada 1 Mai), nimeni nu a luat nicio masura pentru a termina odata cu acest obicei grobian. Facem slalom printre gunoaie deseori in Campina, pentru ca managementul deseurilor e gestionat de incompetenti si pentru ca nu ne pasa noua, locuitorilor indolenti, si nu mergem peste larvele de la Floricon si din Consiliul Local, din aparatul Primarului si din Politia Locala, ca sa-i fortam odata sa asigure un cadru legislativ si executiv eficient, care sa previna definitiv asemenea situatii, inclusiv prin aplicarea de amenzi usturatoare si drastice, care sa sperie si sa civilizeze de nevoie pe cei cca 75% dintre campineni, care sunt certati cu civilizatia si bunul-simt in diferite grade, mai mult sau mai putin.
2321 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3121 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4057 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3529 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV