CONTACT

Bugetul local al municipiului Câmpina pentru anul 2024 a fost aprobat. Valoarea sa - aproximativ 48 milioane euro

- Actualitate -

Bugetul local al municipiului Câmpina pentru anul 2024 a fost aprobat. Valoarea sa - aproximativ 48 milioane euro

Luni după-amiază, în ședință extraordinară, Consiliul Local Câmpina a aprobat bugetul local pentru acest an, un buget în valoare de 239.530.440 lei, adică aproape 48 milioane euro. Din suma totală, investițiile din fonduri europene reprezintă 119,5 milioane lei; investițiile cu finanțare de la bugetul local înseamnă 34,34 milioane lei; reparațiile curente și întreținerea pe domeniul public se ridică la aproximativ 17 milioane lei; fondul de salarii pentru tot ce înseamnă administrație locală reprezintă 41,68 milioane lei. Bugetul nu include sumele repartizate Câmpinei de Consiliul Județean Prahova.

Discuțiile în cadrul ședinței Consiliului Local au fost dure, cu contre, dar asupra acestui subiect vom reveni. Din păcate, discuțiile au avut conotații atât de politice, încât a lipsit esența, nu s-au discutat lucruri importante din cadrul acestui buget, locul întrebărilor pertinente fiind luat de acuzații simpliste. Și puteau fi adresate multe întrebări legate de acest buget, având în vedere că sunt destule aspecte care ar trebui clarificate. Păcat pentru aleșii locali ai unui oraș care pe vremuri se mândrea cu cel mai mare număr de intelectuali raporat la mia de locuitori.
Bugetul a fost adoptat cu 11 voturi ”pentru” - Roxana Gheorghe (online), Noemi Ionescu, Lorena Iordache, Dan Nica, Florin Marcu, Viorica Vane, Valentin Crețu, Cosmin Raț, Liviu Briciu, Marius Anghelescu, Costel Filip; cinci ”abțineri” - Liviu Dumitrache, Andrei Duran, Liviu Davidescu, Bogdan Ene, Aron Sabo, în condițiile în care Adina Gârbăcică a lipsit, iar Livia Lupu și Horațiu Zăgan nu au participat la dezbaterile și la votul asupra bugetului.
Vom reveni asupra acestei ședințe și asupra bugetului local pentru 2024.


13 Feb 2024 07:24 1505 vizualizari


Comentarii






  • 13.02.2024 15:16 Cojocaru Ion De ce așa de târziu?
39 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
317 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație, soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
2528 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
2058 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV