CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident pe DN1, la Comarnic. Trei mașini implicate, iar o femeie de 24 ani a ajuns la spital

- Actualitate -

Accident pe DN1, la Comarnic. Trei mașini implicate, iar o femeie de 24 ani a ajuns la spital

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza orașului Comarnic a avut loc un accident rutier sâmbătă, 6 mai, în jruul orei 18.00.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani și un altul condus de o femeie în vârstă de 33 de ani, iar în urma impactului primul autoturism a fost proiectat într-un altul condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma accidentului, o pasageră în vârstă de 24 de ani a suferit vătămări corporale, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. 
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul rutier este restricționat pe sensul de mers Brașov către Ploiești, fiind dirijat de polițiști. În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

(Foto cu caracter ilustrativ)


06 May 2023 18:46 2769 vizualizari


Comentarii


220 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
279 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1230 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1768 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV