CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident pe DN1, la Comarnic. Trei mașini implicate, iar o femeie de 24 ani a ajuns la spital

- Actualitate -

Accident pe DN1, la Comarnic. Trei mașini implicate, iar o femeie de 24 ani a ajuns la spital

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza orașului Comarnic a avut loc un accident rutier sâmbătă, 6 mai, în jruul orei 18.00.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că impactul a avut loc între un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani și un altul condus de o femeie în vârstă de 33 de ani, iar în urma impactului primul autoturism a fost proiectat într-un altul condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani. În urma accidentului, o pasageră în vârstă de 24 de ani a suferit vătămări corporale, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. 
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Traficul rutier este restricționat pe sensul de mers Brașov către Ploiești, fiind dirijat de polițiști. În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

(Foto cu caracter ilustrativ)


06 May 2023 18:46 2750 vizualizari


Comentarii


1088 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
768 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
979 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4224 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV