Ceremonia de absolvire a promoției 2021 a Școlii Sanitare ”Dr. Dinu” Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

După ce și-a desfășurat online cea mai mare parte a cursurilor din ultimul an de învățământ, Școala Sanitară ”Dr. Dinu” din Câmpina a organizat ceremonia de absolvire într-un cadru inedit, în aer liber, în superbul Parc Soceram de pe platoul Muscel.

Promoția 2021 a Școlii Sanitare ”Dr. Dinu” din Câmpina înseamnă 40 de absolvenți la specializarea asistent medicină generală și 11 absolvenți la specializarea balneo-fizio-kinetoeterapie, aceasta din urmă fiind o specializare singulară în învățământul postliceal din zonă. Ceremonia a fost emoționantă atât pentru absolvenți, cât și pentru profesori și pentru rudele absolvenților care au ținut să fie prezente la eveniment. După acordurile imnului ”Gaudeamus”, a urmat un cuvânt de deschidere din partea conducerii școlii, apoi diriginții celor două clase au avut scurte considerații despre promoția 2021 și și-au premiat elevii, șefi de promoție fiind Lucia Cristea (asistent medicină generală) și Amalia Floroiu (balneo-fizio-kinetoterapie). La final, absolvenții au depus jurământul asistentului medical.
Școala Postliceală Sanitară ”Dr. Dinu” a fost înființată în anul 1995 și este patronată de Fundația pentru Sănătate, Știință și Învățământ ”Dr. Dinu”.

7333 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3283 vizualizari
21 iul. 2021 19:04

Lansare de carte, la Câmpina, cu ocazia Zilei Aviației - "Din poveștile aviației române", de Sorin Turturică

Pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, în România se sărbătorește Ziua Aviației Române și a Forțelor Aeriene, iar această sărbătoare a fost marcată la Câmpina astăzi, pe 21 iulie, printr-o lansare de carte. Este vorba de volumul ”Din poveștile aviației române”, scris de Sorin Turturică.

3293 vizualizari
20 iul. 2021 21:35

Concert extraordinar al formației "Ploiești Jazz Trio" în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Concert extraordinar pentru iubitorii de jazz, pe 24 iulie 2021, de la ora 19.00, în Parcul Regele Mihai I din Câmpina. Un concert susținut de "Ploiești Jazz Trio", adică "un trio formidabil" al Filarmonicii "Paul Constantinescu" din Ploiești: Sorin Zlat - la pian, Răzvan Cojanu - contrabas și Laurențiu Ștefan - la tobe.

Alte stiri recente

1571 vizualizari
29 iul. 2021 11:56

Societatea VOIPAN angajează brutar-cocător, patiser, cofetar, șofer distribuție și inginer în panificație

Noi, echipa Voipan, ne extindem activitatea. Vrei să faci parte din echipa noastră?

3139 vizualizari
29 iul. 2021 11:46

Primarul Alin Moldoveanu, despre problemele legate de infrastructura rutieră a Câmpinei

Una dintre principalele probleme ale municipiului Câmpina - infrastructura rutieră a fost subiectul emisiunii la care l-am avut ca invitat pe primarul Alin Moldoveanu. Discuțiile au pornit, evident, de la Calea Doftanei, acolo unde se desfășoară mai multe tipuri de lucrări – de canalizare, apă, reabilitare carosabil și trotuare. Vă reamintim că lucrările de canalizare și cele de schimbare a conductelor de apă sunt realizate cu fonduri europene, prin HidroPrahova, iar reabilitarea străzii este o lucrare a Primăriei Câmpina.