CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

- Social -

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

UPDATE - Intervenția a pornit de la un apel la 112 prin care o persoană anunța că nu mai știe nimic despre cei doi pacienți. Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție s-au lovit de refuzul celor doi de a face deplasarea la spital.

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

Echipajele de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au intervenit cu o autospecială cu capacitate mărită de trecere - șenilată UTV, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță din cadrul SAJ Prahova, pentru a prelua două persoane rămase izolate din cauza drumul înzăpezit. Este vorba despre o femeie în varsă 72 de ani, imobilizata la pat și un bărbat în vârstă de 57 de ani, care suferise o fractură și avea piciorul imobilizat cu atelă ghips.
Satul Boșilcești din comuna Telega este una dintre zonele cele mai afectate din județ, din cauza ninsorii și viscolului din ultimele zile. Mai mulți copaci s-au prăbușit peste căile de acces, au fost întreruperi mari în alimentarea cu energie electrică a gospodăriilor, mai multe drumuri locale au fost impracticabile.


31 Jan 2023 12:17 2796 vizualizari


Comentarii


295 vizualizari 22 Jul 2024 21:41 Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Pe 9 septembrie încep cursurile noului an școlar. Ministerul Educației a anunțat calendarul integral

Luni, 9 septembrie 2024, vor începe cursurile noului an școlar, a anunțat Ministerul Educației. Noul an școlar va avea cinci module, iar calendarul integral arată astfel:

citeste mai mult
627 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
583 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
324 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV