ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Intervenția a pornit de la un apel la 112 prin care o persoană anunța că nu mai știe nimic despre cei doi pacienți. Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție s-au lovit de refuzul celor doi de a face deplasarea la spital.

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

Echipajele de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență au intervenit cu o autospecială cu capacitate mărită de trecere - șenilată UTV, o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță din cadrul SAJ Prahova, pentru a prelua două persoane rămase izolate din cauza drumul înzăpezit. Este vorba despre o femeie în varsă 72 de ani, imobilizata la pat și un bărbat în vârstă de 57 de ani, care suferise o fractură și avea piciorul imobilizat cu atelă ghips.
Satul Boșilcești din comuna Telega este una dintre zonele cele mai afectate din județ, din cauza ninsorii și viscolului din ultimele zile. Mai mulți copaci s-au prăbușit peste căile de acces, au fost întreruperi mari în alimentarea cu energie electrică a gospodăriilor, mai multe drumuri locale au fost impracticabile.

2102 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

694 vizualizari
20 mar. 2023 17:56

Proiect Erasmus+ la Școala ”B.P. Hasdeu” Câmpina - ”All different, all equal”. Participă elevi din Italia, Spania și Franța

În cadrul proiectului Erasmus+ ”All different, all equal”, Câmpina, prin Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu”, este gazda unei noi acțuni de mobilitate, la care participă elevi și cadre didactice de la școlile partenere din Italia, Spania și Franța.

2224 vizualizari
16 mar. 2023 07:38

O nouă campanie de donare de sânge a Asociației Roata de Foc, la Câmpina

Asociația ”Club Sportiv – Roata de Foc R. C. Câmpina” și Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești organizează, în data de 18 martie 2023, campania numită ”Avem viață în sânge”, la Casa Tineretului Câmpina. Este primul eveniment de acest gen organizat în 2023, dar a 12-a oară când motocicliștii clubului câmpinean se implică într-o activitate de donare de sânge.

Alte stiri recente

0 vizualizari
20 mar. 2023 19:59

Societatea Voipan Sil Câmpina angajează mai multe categorii de personal

Societatea Voipan Sil Câmpina anunță că face angajări, având nevoie de mai multe categorii de personal.

1788 vizualizari
20 mar. 2023 13:50

La Câmpina, o vizită a degenerat într-o bătaie și s-a soldat cu reținerea de către polițiști a... vizitatorului

Sâmbătă, 18 martie, în jurul orei 19.45, polițiștii din Câmpina au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiu, despre faptul că ea și concubinul acesteia ar fi fost agresați de către un bărbat.