Adrian Piţigoi a fost ales preşedinte al PMP Câmpina

Politică (Categoria articolului)

PMP Câmpina a avut, până acum, o conducere interimară. Ieri au avut loc primele alegeri la nivelul organizației municipale, iar președinte a fost ales consilierul local Adrian Pițigoi. Acesta va fi și candidatul PMP Câmpina la funcţia de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale de anul viitor.

La alegerile din cadrul PMP au fost prezenţi și lideri judeţeni ai partidului - Cătălina Bozianu, Andrei Pavel şi Daniel Nenu. Noua structură de conducere a organizaţiei locale arată astfel:
Ioan Adrian Piţigoi - preşedinte
Robert Cătălin Minea - secretar general
Carmela Dragomir, Ion Andrei Baltag, Marian Alexandru, Marian Florin Brătoiu, Florin Cătălin Panait, Ilie Toma - vicepreşedinţi
Andra Dragomir, Dan Cornea, Şerban Frânculescu, Elena Stănescu, Silviu Ştefan Tudose, Daniela Ioana Ciocoiu - secretari executivi
Mihaela Popescu Jugureanu - trezorier
De asemenea, membri de drept ai Biroului de Conducere mai sunt: Simona Elena Panait (preşedintele Organizaţiei de Femei), Felix Biban (preşedintele Organizaţiei de Seniori) şi Cătălin Anghel (preşedintele Organizaţiei de Tineret).

6389 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ady 29.11.2015 19:27 ma bufneste rasul! partidul lui Basescu la Campina! succesuri - sper ca lumea e satula de Basescu si ai lui
  • tony 03.12.2015 22:39 am auzit ca Anghel vrea sa intre la PMp, e adevarat?

Politică

4762 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

1 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2449 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

1 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.

1135 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.