Cătălin Paraschiv, actorul care a renunțat la o carieră deosebită și a ales Câmpina

Social (Categoria articolului)

Cătălin Paraschiv este un actor cu o carieră interesantă, plină de lucruri memorabile, de roluri chiar provocatoare, alături de mari actori români și de nume "grele" din cinematografia internațională. Cu toate acestea, la un moment dat a spus "stop", a renunțat la cariera sa, s-a stabilit la Câmpina, iar de la începutul acestui an organizează cursuri de actorie pentru toți cei interesați. Și s-a demonstrat că sunt mulți cei interesați. Este încântat de Câmpina: "Priviți cerul într-o zi senină! Este de un albastru cum nu am mai văzut în altă parte, nici în România, nici în Europa!”

Cătălin Paraschiv a fost invitatul nostru la o emisiune despre teatru și film, despre mari actori, despre cursurile de actorie pe care le predă, despre Câmpina. L-am rugat pe Cătălin Paraschiv să ne vorbească despre cariera lui și a fost o adevărată provocare, pentru că este extrem de modest și nu-i place să vorbească despre reușitele sale profesionale, deși ar avea cu ce să se laude. Urmărind emisiunea cu Cătălin Paraschiv veți afla ce l-a determinat să se facă actor, cum a intrat primul la Universitatea Națională de Teatru și Artă Cinematografică ”Ion Luca Caragiale” din București, în fața unui juriu în care se aflau Sanda Manu, Olga Tudorache, Dem Rădulescu și Mircea Albulescu, în ce piese a jucat, cum a făcut trecerea de la teatru la film, detalii dintr-o lume în care spectatorii de rând nu au acces. De asemenea, veți afla cum a ajuns să facă parte din distribuția unor filme internaționale, cu vedete precum Jean Claude Van Damme, Steven Segal, Wesley Snipes.
Cătălin Paraschiv ne-a vorbit cu plăcere și despre serialul ”La Urgențe”, produs pentru TVR, în care a jucat alături de Victor Rebengiuc și Florin Piersic Jr. 
A renunțat la o carieră care se anunța promițătoare, dar ”microbul” actoriei i-a rămas ”și pentru că în Câmpina am văzut că lipsește acest gen de petrecere a timpului liber, am zis să încerc să organizez niște cursuri de actorie. Nu am avut așteptări prea mari, dar au fost foarte bine primite și acum deja mă gândesc că vom organiza un spectacol de absolvire a acestor cursuri, un spectacol de teatru adevărat”. La cursurile lui Cătălin Paraschiv s-au înscris aproape 40 de persoane cu vârste cuprinse între 6 și... 64 de ani. O experiență incredibilă, atât pentru elevi, cât și pentru profesor.
O emisiune de urmărit, vă asigurăm!

6356 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2513 vizualizari
28 nov. 2022 08:08

Un tânăr de 19 ani și-a pierdut viața într-un tragic accident produs pe DN1, la Bănești

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 00.30, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe DN1, în afara localității Bănești.

3582 vizualizari
24 nov. 2022 12:56

Conducerea și angajații Spitalului Municipal Câmpina regretă dispariția medicului Maria Zaharia

2 comentarii

Conducerea Spitalului Municipal Câmpina, cât și întreg colectivul de salariați ai instituției, își exprimă profundul regret în legătură cu decesul distinsei doamne doctor Maria Zaharia, un om deosebit, de o imaculată probitate morală și o înaltă competență profesională. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Alte stiri recente

94 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.

200 vizualizari
28 nov. 2022 19:12

Reprezentativa României de Spochan, cu un câmpinean în componență, zece medalii la Mondialele din Japonia

1 comentarii

Duminică, 27 noiembrie, la Yokohama, în Japonia a avut loc ediția a 46-a a Cupei Mondiale la Spochan (Sports Chanbara), la care a participat și o echipă reprezentativă a României, în componența căreia se află și un câmpinean - Matei Harapu, de numai 12 ani,.