Consiliul Local Câmpina va discuta procedura și criteriile concursului pentru ocuparea postului de director al Casei Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de joi, 30 iunie 2022, ora 17.00, se va dezbate un proiect privind procedura de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Casei Tineretului, precum și criteriile de selecție a candidaților.

Conform referatului de aprobare al primarului Alin Moldoveanu, inițiatorul proiectului, ”față de faptul că la data de 7 februarie 2022 a încetat de drept contractul individual de muncă al directorului Casei Tineretului (n.r. - prin pensionarea lui Florin Buda), atribuțiile acestuia fiind preluate de directorul adjunct, care nu îndeplinește condițiile de ocupare a acestei funcții (n.r. - și care oricum se va pensiona în luna septembrie a acestui an) și că în ultima perioadă au fost semnalate și am constatat personal aspecte negative în activitatea acestei instituții (management defectuos, conflicte între salariați, neimplicarea personalului în activitățile curente) se impune demararea procedurii legale de ocupare prin concurs a acestui post”.
În privința condițiilor pentru participarea la acest concurs, ar fi de semnalat că se solicită studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice, științe administrative sau științe ale comunicării, vechime în specialitatea studiilor absolvite de minim 7 ani și vechime într-o funcție de conducere de minim 3 ani.
De asemenea, candidații vor trebui să-și prezinte și proiectul de management cu titlul ”Strategii, metode, programe, proiecte, măsuri în vederea eficientizării activității Casei Tineretului Câmpina și creșterea rolului instituției în viața culturală și socială a municipiului”.
Deocamdată, nu au fost avansate posibile date pentru desfășurarea acestui concurs, dar dacă proiectul va trece de votul consilierilor locali, cel mai probabil în luna septembrie va fi programat acest concurs pentru ocuparea funcției de director al Casei Tineretului.

2046 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 29.06.2022 13:35 Facem pariu ca acest "concurs" va fi "castigat" "merituos" fie de regizorul Dan Tudor fie de actorul Catalin Paraschiv?
  • Paul 29.06.2022 18:36 Opc au plecat, oficiu prefectural numai este, camera de comerț nu, parteneriat cu Upg nu, dl Filipaș a murit adio cursuri în petrol, în schimb șoricei și igrasie în hotel, le a luat aia banii cu deratizarea, din activitățile alea underground, adică chirii vrea sa supraviețuiască Casa Tineretului? Las ca a folosit spațiul moca jurnalistul Frățilă și a afumat pereții. Eu cred ca viitorul director va fi Briciu, va demisiona din CL, dar nu va fi în conflict de interese cu club live?
  • Bogdan M 29.06.2022 20:50 O posibila varianta ar fi și Laurențiu Costin Dumitru. Sau niște tineri surpriza de care mulți nu am auzit. Oricum de 30 ani Casa de cultura prin domnii Radu și Dochia au luat fata Casei Tineretului indiferent de cine a fost condusa. Ar trebui reinventate aceste instituții. Ploieștiului este mult peste Câmpina la concerte, lansări de carte. Pentru ca la Câmpina actul cultural a fost sub bagheta unor amatori, ma refer în CL, paraleli cu fenomenul.

Actualitate

589 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2085 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

3297 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1707 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)