Consiliul Local Câmpina va discuta procedura și criteriile concursului pentru ocuparea postului de director al Casei Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de joi, 30 iunie 2022, ora 17.00, se va dezbate un proiect privind procedura de organizare și desfășurare a concursului pentru ocuparea funcției de director al Casei Tineretului, precum și criteriile de selecție a candidaților.

Conform referatului de aprobare al primarului Alin Moldoveanu, inițiatorul proiectului, ”față de faptul că la data de 7 februarie 2022 a încetat de drept contractul individual de muncă al directorului Casei Tineretului (n.r. - prin pensionarea lui Florin Buda), atribuțiile acestuia fiind preluate de directorul adjunct, care nu îndeplinește condițiile de ocupare a acestei funcții (n.r. - și care oricum se va pensiona în luna septembrie a acestui an) și că în ultima perioadă au fost semnalate și am constatat personal aspecte negative în activitatea acestei instituții (management defectuos, conflicte între salariați, neimplicarea personalului în activitățile curente) se impune demararea procedurii legale de ocupare prin concurs a acestui post”.
În privința condițiilor pentru participarea la acest concurs, ar fi de semnalat că se solicită studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în științe economice, științe administrative sau științe ale comunicării, vechime în specialitatea studiilor absolvite de minim 7 ani și vechime într-o funcție de conducere de minim 3 ani.
De asemenea, candidații vor trebui să-și prezinte și proiectul de management cu titlul ”Strategii, metode, programe, proiecte, măsuri în vederea eficientizării activității Casei Tineretului Câmpina și creșterea rolului instituției în viața culturală și socială a municipiului”.
Deocamdată, nu au fost avansate posibile date pentru desfășurarea acestui concurs, dar dacă proiectul va trece de votul consilierilor locali, cel mai probabil în luna septembrie va fi programat acest concurs pentru ocuparea funcției de director al Casei Tineretului.

2601 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Anonim 29.06.2022 13:35 Facem pariu ca acest "concurs" va fi "castigat" "merituos" fie de regizorul Dan Tudor fie de actorul Catalin Paraschiv?
  • Paul 29.06.2022 18:36 Opc au plecat, oficiu prefectural numai este, camera de comerț nu, parteneriat cu Upg nu, dl Filipaș a murit adio cursuri în petrol, în schimb șoricei și igrasie în hotel, le a luat aia banii cu deratizarea, din activitățile alea underground, adică chirii vrea sa supraviețuiască Casa Tineretului? Las ca a folosit spațiul moca jurnalistul Frățilă și a afumat pereții. Eu cred ca viitorul director va fi Briciu, va demisiona din CL, dar nu va fi în conflict de interese cu club live?
  • Bogdan M 29.06.2022 20:50 O posibila varianta ar fi și Laurențiu Costin Dumitru. Sau niște tineri surpriza de care mulți nu am auzit. Oricum de 30 ani Casa de cultura prin domnii Radu și Dochia au luat fata Casei Tineretului indiferent de cine a fost condusa. Ar trebui reinventate aceste instituții. Ploieștiului este mult peste Câmpina la concerte, lansări de carte. Pentru ca la Câmpina actul cultural a fost sub bagheta unor amatori, ma refer în CL, paraleli cu fenomenul.

Actualitate

1078 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1123 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

890 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

406 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.