Circuit fabulos în Emiratele Arabe Unite, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

Emiratele Arabe Unite reprezintă o destinație turistică din ce în ce mai populară, iar dincolo de tradițiile, dar și luxul / opulența noilor construcții, prin acest circuit veți avea posibilitatea să vedeți și Expoziția Mondială 2020, pe care Dubaiul o găzduiește din octombrie 2021 și până la finalul lunii martie 2022. Așadar, motive suficiente pentru ca oferta Agenției Teron Intertur Câmpina să fie luată în considerare, mai ales că până pe 29 noiembrie 2021 beneficiați de o reducere de 50 euro/persoană dacă rezervați un astfel de circuit în Emiratele Arabe Unite.

Programul acestui circuit prezentat de Agenția Teron Intertur Câmpina este extrem de ofertant:
Ziua 1: Plecarea spre Emiratele Arabe Unite;
Ziua a 2-a: Dubaiul tradițional, Dubaiul modern și, opțional, Burj Khalifa;
Ziua a 3-a: Expo 2020 (opțional) sau timp liber;
Ziua a 4-a: Timp liber sau, opțional, turul orașului Abu Dhabi și croazieră în Dubai, cu cina inclusă;
Ziua a 5-a: Transfer la Ras al Khaimah, cu turul orașul Sharjah și Ajman, opțional - safari în deșert;
Ziua a 6-a: Timp liber și plajă în Ras al Khaimah;
Ziua a 7-a: Întoarcerea în România.
Date de plecare în 2022: 25 ianuarie, 22 februarie, 22 martie, 19 aprilie, 10 mai, 24 mai, 7 iunie, 21 iunie.
Servicii incluse: zbor dus-întors București - Dubai cu bagaj de cală și taxe de aeroport, transferuri aeroport - hotel - aeroport, ghid vorbitor de limba română, cazare 6 nopți la hoteluri de 4 și 5 stele (patru în Dubai și două în Ras al Khaimah), mic-dejun, transport la obiectivele turistice incluse, tururi de oraș în Dubai, Sharjah și Ajman.
Tarif: de la 589 euro/persoană.
REDUCERE: 50 euro/persoană pentru rezervările până la 29 noiembrie 2021.
Povestea unui astfel de circuit - aici.

Detalii suplimentare și rezervări - Agenția Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373, 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)

3836 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

2186 vizualizari
15 dec. 2022 07:18

Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

2983 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

Alte stiri recente

197 vizualizari
04 feb. 2023 18:08

Amical, la Câmpina. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc un meci amical între Tricolorul Breaza și formația din Liga a III-a, CSO Plopeni.

951 vizualizari
04 feb. 2023 16:50

Prima echipă de handbal feminin a CS Câmpina s-a calificat în semifinalele fazei județene a Campionatului Județean

În cursul zilei de sâmbătă, 4 februarie, în saal de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina au avut loc partidele a două grupe preliminare din cadrul Campionatului Județean de Handbal Feminin, pentru juniori IV.