Societate comercială angajează agenți de securitate/pază pentru obiective din municipiul Câmpina

Anunțuri (Categoria articolului)

Societate comercială angajează agenți de securitate/pază cu atestat profesional pentru obiective situate în municipiul Câmpina - Prahova.

Cerințe: absolvent a minim 10 clase, fără înscrierea în cazierul judiciar a comiterii unor fapte penale săvârșite cu intenție, seriozitate, constituie avantaj deținerea de permis conducere categoria B.
Se oferă: condiții de lucru deosebite și mediu de lucru profesionist.
Pentru mai multe informații nu ezitați să ne transmiteți un e-mail cu CV-ul dumneavoastră atașat la: office@soceram.ro și vă programăm la interviu.

4016 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Glodeanu Liviu Claudiu 14.02.2021 12:54 Sunt interesat de acest anunț. Pe cât este programat interviul, având în vedere faptul că am depus două CV-uri(unul on-line) încă de la începutul lunii?!? Mulțumesc anticipat.

Anunțuri

4183 vizualizari
12 feb. 2021 11:44

Electroutilaj Câmpina angajează SUDOR MIG-MAG

SC ELECTROUTILAJ SA, cu sediul în Câmpina, strada Bobâlna, nr.44, județul Prahova, angajează SUDOR MIG-MAG.

Alte stiri recente

353 vizualizari
27 feb. 2021 10:56

Peste 500 de câmpineni vor beneficia de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local în acest an

Consiliul Local Câmpina a aprobat în ședința ordinară de joi, 25 februarie, un proiect inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind acordarea de bilete gratuite de călătorie pentru transportul local pentru o serie de categorii sociale defavorizate.

1781 vizualizari
26 feb. 2021 21:35

Agenții Poliției Locale Câmpina au continuat activitățile de fluidizare a traficului în zona centrală, la finalul săptămânii

Pentru a doua săptămână consecutiv, vineri, 26 februarie 2021, agenții Poliției Locale, în colaborare cu cei de la Poliția Municipiului Câmpina, au acționat pentru fluidizarea traficului rutier pe Strada Republicii, în zona Pieței Centrale, o zonă aglomerată în special la sfârșit de săptămână.