Societate comercială angajează agenți de securitate/pază pentru obiective din municipiul Câmpina

Anunțuri (Categoria articolului)

Societate comercială angajează agenți de securitate/pază cu atestat profesional pentru obiective situate în municipiul Câmpina - Prahova.

Cerințe: absolvent a minim 10 clase, fără înscrierea în cazierul judiciar a comiterii unor fapte penale săvârșite cu intenție, seriozitate, constituie avantaj deținerea de permis conducere categoria B.
Se oferă: condiții de lucru deosebite și mediu de lucru profesionist.
Pentru mai multe informații nu ezitați să ne transmiteți un e-mail cu CV-ul dumneavoastră atașat la: office@soceram.ro și vă programăm la interviu.

4567 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Glodeanu Liviu Claudiu 14.02.2021 12:54 Sunt interesat de acest anunț. Pe cât este programat interviul, având în vedere faptul că am depus două CV-uri(unul on-line) încă de la începutul lunii?!? Mulțumesc anticipat.

Anunțuri

2441 vizualizari
18 sept. 2021 10:12

Anunț licitații publice pentru vânzarea activelor Emon Electric Câmpina, societate aflată în faliment

Lichidatorul judiciar Mușat&Asociații anunță organizarea unor licitații publice cu strigare pentru vânzarea mai multor active ale societății Emon Electric Câmpina, aflată în faliment.

3732 vizualizari
16 sept. 2021 08:00

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează agenți de securitate/pază

Societate comercială specializată în protecție și pază angajează agenți de securitate, cu sau fără atestat, pentru obiective noi situate în Băicoi.

Alte stiri recente

293 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2686 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.