Societate comercială angajează agenți de securitate/pază pentru obiective din municipiul Câmpina

Anunțuri (Categoria articolului)

Societate comercială angajează agenți de securitate/pază cu atestat profesional pentru obiective situate în municipiul Câmpina - Prahova.

Cerințe: absolvent a minim 10 clase, fără înscrierea în cazierul judiciar a comiterii unor fapte penale săvârșite cu intenție, seriozitate, constituie avantaj deținerea de permis conducere categoria B.
Se oferă: condiții de lucru deosebite și mediu de lucru profesionist.
Pentru mai multe informații nu ezitați să ne transmiteți un e-mail cu CV-ul dumneavoastră atașat la: office@soceram.ro și vă programăm la interviu.

5093 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Glodeanu Liviu Claudiu 14.02.2021 12:54 Sunt interesat de acest anunț. Pe cât este programat interviul, având în vedere faptul că am depus două CV-uri(unul on-line) încă de la începutul lunii?!? Mulțumesc anticipat.

Anunțuri

2818 vizualizari
17 iun. 2022 20:49

Anunț privind organizarea unei licitații publice pentru închirierea unui spațiu la Casa Tineretului Câmpina

Casa Tineretului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații: licitație publică pentru închirierea spaţiului în suprafaţă totală de 201,38 mp situat la parterul instituţiei proprietate publică a municipiului Câmpina, din B-dul. Nicolae Bălcescu, nr. 50, pentru desfăşurarea de activităţi - baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor, inclusiv organizarea de concerte de muzică şi activităţi artistice. Prețul minim de pornire al licitației este de 30 lei/mp/lună (fără TVA). Pasul de licitaţie va fi de 3 lei.

1552 vizualizari
09 iun. 2022 14:31

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Municipiul Câmpina anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, din municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

52 vizualizari
26 iun. 2022 19:45

Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

126 vizualizari
26 iun. 2022 18:52

Atleții câmpineni Ștefan Gagiu și Eduard Unguroaica vor reprezenta România la FOTE 2022, din Slovacia

În perioada 24-30 iulie 2022, la Banska Bystrica, în Slovacia, are loc ediția din acest an a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Din delegația României la atletism fac parte și doi câmpineni, urmare a rezultatelor foarte bune din acest sezon.