Societate comercială angajează agenți de securitate/pază pentru obiective din municipiul Câmpina

Anunțuri (Categoria articolului)

Societate comercială angajează agenți de securitate/pază cu atestat profesional pentru obiective situate în municipiul Câmpina - Prahova.

Cerințe: absolvent a minim 10 clase, fără înscrierea în cazierul judiciar a comiterii unor fapte penale săvârșite cu intenție, seriozitate, constituie avantaj deținerea de permis conducere categoria B.
Se oferă: condiții de lucru deosebite și mediu de lucru profesionist.
Pentru mai multe informații nu ezitați să ne transmiteți un e-mail cu CV-ul dumneavoastră atașat la: office@soceram.ro și vă programăm la interviu.

4277 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Glodeanu Liviu Claudiu 14.02.2021 12:54 Sunt interesat de acest anunț. Pe cât este programat interviul, având în vedere faptul că am depus două CV-uri(unul on-line) încă de la începutul lunii?!? Mulțumesc anticipat.

Anunțuri

2842 vizualizari
08 mai 2021 08:44

Societatea LE GRAND G&G SRL angajează BULDOEXCAVATORIST

Societatea de construcții LE GRAND G&G SRL, din zona Câmpina, angajează BULDOEXCAVATORIST.

2903 vizualizari
06 mai 2021 08:11

Societatea VOIPAN angajează șoferi (permis auto categoria B)

Societatea VOIPAN CÂMPINA angajează ȘOFER DISTRIBUȚIE, permis categoria B.

Alte stiri recente

1535 vizualizari
09 mai 2021 11:52

Oferte speciale pentru Litoralul României și Bulgariei, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Vara bate la ușă, astfel că în condițiile speciale ale incertitudinilor determinate de pandemia de coronavirus, mulți turiști își îndreaptă atenția spre Litoralul României și Bulgariei. Venind în întâmpinarea dorinței turiștilor, Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat o serie de oferte speciale, cu facilități noi și condiții cât mai bune pentru ca vacanța dumneavoastră să devină o amintire frumoasă.

2104 vizualizari
08 mai 2021 20:05

Imagini de la cititori. Natură invadată de gunoaie în spatele Școlii de Poliție din Câmpina

Inițiativa noastră de a oferi câmpinenilor posibilitatea să arate întregii comunități imagini surprinse în diverse locuri se bucură de tot mai mult succes. Zilnic primim atât pe paginile noastre de Facebook, cât și pe Whatsapp, la numărul 0733.388.425 diferite imagini, dar și sugestii și ne sunt semnalate unele probleme cu care se confruntă cetățenii. Acum, vă prezentăm o serie de imagini surprinse de Andreea Petcu în spatele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, în prelungirea Străzii Crișuri și a Aleii Popasului.