”Câmpina - ne mișcăm în aer liber”, un proiect al clubului OK SIlva pentru descoperirea orientării sportive

Social (Categoria articolului)

Clubul OK Silva Câmpina a desfășurat zilele trecute un proiect intitulat ”Câmpina - ne mișcăm în aer liber”, proiect care și-a propus să inițieze aproximativ 200 de copii de la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” în tainele unui frumos sport - orientarea sportivă.

Pe terenul sintetic de fotbal de la Căminul Petrol a avut loc prezentarea evenimentului, în cadrul căreia s-a adresat copiilor și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. A urmat o scurtă încălzire, condusă de Alexia Tudorache, una dintre cele mai titrate sportive ale clubului câmpinean, și predarea kit-urilor de participare și a hărților. Apoi, copiii au pornit în căutarea indiciilor pentru a acumula puncte.
Clubul OK Silva Câmpina, organizatorul acestui proiect, este deja un club de tradiție în orientarea sportivă din România. Nu numai că organizează de ani buni o competiție națională de orientare sportivă la Câmpina - Trofeul Silva, dar are mai mulți sportivi care participă cu rezultate bune și foarte bune la competițiile naționale și la întreceri internaționale, în majoritatea țărilor din Europa. Clubul OK Silva Câmpina a fost fondat în anul 2011 și este condus de atunci fără întrerupere de Mihai Tudorache, un împătimit al acestui frumos sport.

3584 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

1803 vizualizari
11 aug. 2022 18:20

A trecut un an de la prima ediție a "Festivalului de Creație și Recreație" din Brebu - și a fost un an plin!

După tabăra din vara lui 2021, echipa de organizare a zis că e doar prima filă a unei frumoase povești. Și s-a dovedit că este chiar așa!

Alte stiri recente

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.