PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

Politică (Categoria articolului)

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

“Consiliul Local are o răspundere administrativă și o răspundere politică. Prin votul lor, cetățenii au decis actuala configurație a Consiliului Local. De aceea, cred că este necesar un dialog între partidele cu reprezentare în Consiliu mai ales pe subiecte importante, iar bugetul local este un subiect important. Bugetul îl face primarul cu aparatul de specialitate, desigur, dar la lista cu investițiile consilierii pot avea un cuvânt de spus. Aici dorim noi să existe discuții între toate partidele din Consiliul Local, la investițiile anului viitor. Mi-aș dori să avem o întâlnire sau mai multe pe această temă și să discutăm despre ce are nevoie Câmpina, ce se poate face anul viitor sau ce se poate începe anul viitor și continuat ulterior. Sunt convins că toți reprezentanții partidelor din Consiliu au unele propuneri privind investițiile și ar fi foarte bine dacă le-am discuta din timp, la aceeași masă”, ne-a declarat președintele PNL Câmpina, Marian Nistor.
Acum, rămâne de văzut în ce măsură vor agrea celelalte partide demersul liberalilor. Conform legii, bugetul local va trebui definitivat la 15 zile de la publicarea în Monitorul Oficial a Legii bugetului de stat. Apoi va trebui supus dezbaterii publice și ulterior aprobat de Consiliul Local.

3415 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jercan 17.11.2021 19:29 Pot spune doar atât. O persoana cu experienta. Urmează sa își caute echipa. Atât dansul cât și soția s au remarcat la piață. Succesul se capătă în timp. Regret ca dl Duran îl reprezinta doctrina PSD tinerii în principiu au o afinitate libera. Tind sa cred ca va face în viitor echipa bună cu Alin Moldoveanu chiar dacă ambii sunt orgolioși. Tineretul nu prea se baga în acțiuni caritabile, societate civila. Supermarketuri sunt destule, suntem invadați de haine chinezești și turcești de unica folosință, doar 3 fabrici industriale care te plătesc cu minim pe economie, se cauta paznici și croitorese, dacă suntem intelectuali suntem invadați de necalificați, sincer?

Politică

2020 vizualizari
11 nov. 2022 11:33

Comunicat al BPL Câmpina. Liberalii încă mai așteaptă să afle (oficial) de ce a fost dizolvat biroul de conducere

3 comentarii

Biroul Politic Local al PNL Câmpina, cel dizolvat miercuri seară de Biroul Politic Județean al PNL Prahova, ne-a transmis un comunicat de presă prin care își face cunoscut punctul de vedere cu privire la situația apărută în urma deciziei conducerii județene. Membrii BPL nu au fost anunțați nici până la această oră, oficial, de hotărârea luată la Ploiești și de motivele care au stat la baza acesteia. "Auzim că am fi fost judecați și condamnați, în grup, pentru ceva ce nu știm, pentru ceva ce nici măcar nu ni se spune, pentru ceva pentru care nu ne-am putut nici măcar apăra. Și asta, din partea unor oameni alături de care am stat peste 20 de ani..."

2167 vizualizari
10 nov. 2022 10:22

Punctul de vedere al lui Marian Nistor, în urma dizolvării conducerii PNL Câmpina de către Biroul Politic Județean

5 comentarii

Biroul Politic Județean al PNL Prahova a dizolvat Biroul de Conducere al PNL Câmpina, decizie luată în ședința de miercuri seară și despre care noi am scris AICI. Vă prezentăm în continuare punctul de vedere al președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, demis, practic, împreună cu toată conducerea organizației, dar fără să fie anunțat de acest lucru în mod oficial, până la această oră.

Alte stiri recente

94 vizualizari
28 nov. 2022 19:55

Anunț public privind decizia etapei de încadrare pentru proiectul "Reabilitare, modernizare, extindere sistem de iluminat public în municipiul Câmpina"

Municipiul Câmpina, titular al proiectuluiREABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul: REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE SISTEM DE ILUMINAT PUBLIC ÎN MUNICIPIUL CÂMPINA.

200 vizualizari
28 nov. 2022 19:12

Reprezentativa României de Spochan, cu un câmpinean în componență, zece medalii la Mondialele din Japonia

1 comentarii

Duminică, 27 noiembrie, la Yokohama, în Japonia a avut loc ediția a 46-a a Cupei Mondiale la Spochan (Sports Chanbara), la care a participat și o echipă reprezentativă a României, în componența căreia se află și un câmpinean - Matei Harapu, de numai 12 ani,.