CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

- Politică -

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

“Consiliul Local are o răspundere administrativă și o răspundere politică. Prin votul lor, cetățenii au decis actuala configurație a Consiliului Local. De aceea, cred că este necesar un dialog între partidele cu reprezentare în Consiliu mai ales pe subiecte importante, iar bugetul local este un subiect important. Bugetul îl face primarul cu aparatul de specialitate, desigur, dar la lista cu investițiile consilierii pot avea un cuvânt de spus. Aici dorim noi să existe discuții între toate partidele din Consiliul Local, la investițiile anului viitor. Mi-aș dori să avem o întâlnire sau mai multe pe această temă și să discutăm despre ce are nevoie Câmpina, ce se poate face anul viitor sau ce se poate începe anul viitor și continuat ulterior. Sunt convins că toți reprezentanții partidelor din Consiliu au unele propuneri privind investițiile și ar fi foarte bine dacă le-am discuta din timp, la aceeași masă”, ne-a declarat președintele PNL Câmpina, Marian Nistor.
Acum, rămâne de văzut în ce măsură vor agrea celelalte partide demersul liberalilor. Conform legii, bugetul local va trebui definitivat la 15 zile de la publicarea în Monitorul Oficial a Legii bugetului de stat. Apoi va trebui supus dezbaterii publice și ulterior aprobat de Consiliul Local.


17 Nov 2021 19:00 4204 vizualizari


Comentarii






  • 17.11.2021 19:29 Jercan Pot spune doar atât. O persoana cu experienta. Urmează sa își caute echipa. Atât dansul cât și soția s au remarcat la piață. Succesul se capătă în timp. Regret ca dl Duran îl reprezinta doctrina PSD tinerii în principiu au o afinitate libera. Tind sa cred ca va face în viitor echipa bună cu Alin Moldoveanu chiar dacă ambii sunt orgolioși. Tineretul nu prea se baga în acțiuni caritabile, societate civila. Supermarketuri sunt destule, suntem invadați de haine chinezești și turcești de unica folosință, doar 3 fabrici industriale care te plătesc cu minim pe economie, se cauta paznici și croitorese, dacă suntem intelectuali suntem invadați de necalificați, sincer?
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
559 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
620 vizualizari 25 May 2024 15:19 Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

Mihai Apostolache, România în Acțiune: ”Noi suntem soluția pentru liniștirea lucrurilor în administrația câmpineană”

În cadrul unei noi emisiuni electorale, inviații noștrii au fost Mihai Apostolache - președintele Partidului România în Acțiune, și Daniel Ioniță, președintele executiv al aceleiași formațiuni politice, ambii fiind și candidați la alegerile locale.

citeste mai mult
1258 vizualizari 25 May 2024 07:07 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Pistă de motocros pentru pasionații acestui sport. Tradiția trebuie să continue!”

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, Cosmin Raț, continuă prezentarea principalelor obiective pe care le are pentru Câmpina. În rândurile următoare, despre o pistă de motocros pentru pasionații acestui sport și necesitatea ca această tradiție să continue.

citeste mai mult
1441 vizualizari 24 May 2024 22:00 Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

Grațiela Gavrilescu a venit la Poiana Câmpina pentru a-l susține pe candidatul PUSL la primărie, Gheorghe Constantin

În plină campanie electorală pentru alegerile europarlamentare și pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, la Poiana Câmpina a venit Grațiela Gavrilescu, președintele Forului de Conducere Colegială al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), pentru a-și arăta susținerea față de candidatul la funcția de primar al comunei Poiana Câmpina, Gheorghe Constantin, precum și pentru lista de consilieri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV