PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

Politică (Categoria articolului)

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

“Consiliul Local are o răspundere administrativă și o răspundere politică. Prin votul lor, cetățenii au decis actuala configurație a Consiliului Local. De aceea, cred că este necesar un dialog între partidele cu reprezentare în Consiliu mai ales pe subiecte importante, iar bugetul local este un subiect important. Bugetul îl face primarul cu aparatul de specialitate, desigur, dar la lista cu investițiile consilierii pot avea un cuvânt de spus. Aici dorim noi să existe discuții între toate partidele din Consiliul Local, la investițiile anului viitor. Mi-aș dori să avem o întâlnire sau mai multe pe această temă și să discutăm despre ce are nevoie Câmpina, ce se poate face anul viitor sau ce se poate începe anul viitor și continuat ulterior. Sunt convins că toți reprezentanții partidelor din Consiliu au unele propuneri privind investițiile și ar fi foarte bine dacă le-am discuta din timp, la aceeași masă”, ne-a declarat președintele PNL Câmpina, Marian Nistor.
Acum, rămâne de văzut în ce măsură vor agrea celelalte partide demersul liberalilor. Conform legii, bugetul local va trebui definitivat la 15 zile de la publicarea în Monitorul Oficial a Legii bugetului de stat. Apoi va trebui supus dezbaterii publice și ulterior aprobat de Consiliul Local.

2587 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jercan 17.11.2021 19:29 Pot spune doar atât. O persoana cu experienta. Urmează sa își caute echipa. Atât dansul cât și soția s au remarcat la piață. Succesul se capătă în timp. Regret ca dl Duran îl reprezinta doctrina PSD tinerii în principiu au o afinitate libera. Tind sa cred ca va face în viitor echipa bună cu Alin Moldoveanu chiar dacă ambii sunt orgolioși. Tineretul nu prea se baga în acțiuni caritabile, societate civila. Supermarketuri sunt destule, suntem invadați de haine chinezești și turcești de unica folosință, doar 3 fabrici industriale care te plătesc cu minim pe economie, se cauta paznici și croitorese, dacă suntem intelectuali suntem invadați de necalificați, sincer?

Politică

2590 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

219 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

817 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.