PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

Politică (Categoria articolului)

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

“Consiliul Local are o răspundere administrativă și o răspundere politică. Prin votul lor, cetățenii au decis actuala configurație a Consiliului Local. De aceea, cred că este necesar un dialog între partidele cu reprezentare în Consiliu mai ales pe subiecte importante, iar bugetul local este un subiect important. Bugetul îl face primarul cu aparatul de specialitate, desigur, dar la lista cu investițiile consilierii pot avea un cuvânt de spus. Aici dorim noi să existe discuții între toate partidele din Consiliul Local, la investițiile anului viitor. Mi-aș dori să avem o întâlnire sau mai multe pe această temă și să discutăm despre ce are nevoie Câmpina, ce se poate face anul viitor sau ce se poate începe anul viitor și continuat ulterior. Sunt convins că toți reprezentanții partidelor din Consiliu au unele propuneri privind investițiile și ar fi foarte bine dacă le-am discuta din timp, la aceeași masă”, ne-a declarat președintele PNL Câmpina, Marian Nistor.
Acum, rămâne de văzut în ce măsură vor agrea celelalte partide demersul liberalilor. Conform legii, bugetul local va trebui definitivat la 15 zile de la publicarea în Monitorul Oficial a Legii bugetului de stat. Apoi va trebui supus dezbaterii publice și ulterior aprobat de Consiliul Local.

3883 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Jercan 17.11.2021 19:29 Pot spune doar atât. O persoana cu experienta. Urmează sa își caute echipa. Atât dansul cât și soția s au remarcat la piață. Succesul se capătă în timp. Regret ca dl Duran îl reprezinta doctrina PSD tinerii în principiu au o afinitate libera. Tind sa cred ca va face în viitor echipa bună cu Alin Moldoveanu chiar dacă ambii sunt orgolioși. Tineretul nu prea se baga în acțiuni caritabile, societate civila. Supermarketuri sunt destule, suntem invadați de haine chinezești și turcești de unica folosință, doar 3 fabrici industriale care te plătesc cu minim pe economie, se cauta paznici și croitorese, dacă suntem intelectuali suntem invadați de necalificați, sincer?

Politică

688 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

750 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.