CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

- Actualitate -

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică ”Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

“Acesta este un moment crucial pentru Câmpina și trebuie să ne unim, să devenim mult mai proactivi, pentru binele orașului nostru. Altfel, pasajul se va face! Noi am făcut tot ce depinde de noi, dar este momentul ca și voi, câmpinenii, să deveniți vizibili și să arătați că vă pasă!”, a afirmat Ioana Iuga, membru al Grupului de Inițiativă Civică.
“Cele aproximativ 7.000 de semnături strânse de la cetățeni împotriva pasajului nu l-au sensibilizat pe primarul Alin Moldoveanu pentru stoparea acestui proiect. Primarul continuă demersurile pentru realizarea pasajului. Au fost emise autorizațiile de construire nr. 19/7 martie 2024 pentru pasaj și nr. 20/7 martie 2024 pentru dala urbană. Asta în condițiile în care nu există axa de finanțare deschisă, nu există fonduri alocate în bugetul local, nu există licitație, nu există contract de execuție”, a spus Liviu Dumitrache, viceprimar în exercițiu, membru al Grupului de Inițiativă Civică.
“Atenție! Primarul Moldoveanu a eliberat autorizația de construire pentru pasajul subteran din centrul Câmpinei. Primarul  continuă să insiste în punerea în aplicare a visului personal, așa cum public a declarat, respectiv construirea unui pasaj subteran în centrul Câmpinei. Pentru a induce în eroare câmpinenii, primarul a lansat în spațiul public ideea că aceia care se opun construirii pasajului sunt manipulați și dirijați de adversarii lui, jignindu-i astfel pe cei aproape 7.000 de câmpineni care au semnat contra pasajului, considerând că aceștia nu au capacitate proprie de analiză, nu au discernământ, sunt obedienți și răspund la anumite comenzi”, a afirmat și Dan Ioan Mușat, președinte al PSD Câmpina, de asemenea membru al  Grupului de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!”.

La declarația de presă au mai fost prezenți Rudolf Leica – președinte PCC Câmpina, consilierii locali Adina Gârbăcică (PCC), Livia Lupu (PSD), Liviu Davidescu și Aron Sabo (amândoi proaspeți membri PSD), toți în calitate de membri ai Grupului de Inițiativă Civică.


28 Apr 2024 19:49 3092 vizualizari


Comentarii






  • 30.04.2024 18:34 Goldis Carmen Nu distrugeți orașul!
  • 30.04.2024 08:27 Pensinar Pățim ca la Slănic și Cluj.Cu topoare în strada trebuie sa iesim
  • 30.04.2024 07:53 Stam Magdalena Văd că nu se lasă,oare noi nu mai contam,singura șansă este sa nu mai fie ales primar !!!Sa ne unim sa scăpăm de el și manipulările lui !!!
  • 28.04.2024 21:07 Adrian Dan Dacă în timpul lucrărilor se vor prăbuși blocurile, cine o să răspundă??
96 vizualizari 14 May 2024 09:28 În perioada 14-24 mai, va fi închisă total Strada Bobâlna, între intersecțiile cu străzile Vasile Lucaci și Muscel

În perioada 14-24 mai, va fi închisă total Strada Bobâlna, între intersecțiile cu străzile Vasile Lucaci și Muscel

Primăria municipiului Câmpina a anunțat că în prioada 14-24 mai, Strada Bobâna, pe segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Vasile Lucaci și Muscel, va fi închisă total.

citeste mai mult
506 vizualizari 13 May 2024 19:23 Amenzi de peste 164.000 lei în ultimele trei zile, aplicate de polițiști pe șosesele din Prahova

Amenzi de peste 164.000 lei în ultimele trei zile, aplicate de polițiști pe șosesele din Prahova

Poliția a avut de lucru în week-end, în urma acțiunilor desfășurate pe șosesele din Prahova, inclusiv la Câmpina, fiind aplicate peste 300 sancțiuni contravenționale, însumând 164.5000 lei, și fiind ridicate în vederea suspendării 49 permise de conducere.

citeste mai mult
1337 vizualizari 12 May 2024 21:10 Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Candidații la funcția de primar în localitățile învecinate Câmpinei

Înaintea începerii campaniei electorale, Birourile Electorale de Circumscripție au emis hotărâri prin care au rămas definitive candidaturile la funcțiile de primar și consilier local pentru alegerile locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
2067 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV