'Inocență și culoare', un concurs la care copiii din Câmpina și-au demonstrat talentul și pasiunea pentru pictură

Social (Categoria articolului)

Un eveniment foarte frumos, cu și pentru copii, a avut loc ieri la Casa de Cultură din Câmpina. Este vorba despre un concurs de pictură la care au participat copii din clasa pregătitoare și clasele I-IV de la școlile din municipiu. 

Concursul a fost organizat de Asociația 'IRMA - Culoarea, pasiunea mea', cu sprijinul administrației locale câmpinene (finanțarea pentru organizarea acestui eveniment a fost obținută de la bugetul local, în baza Legii 350/2005). 45 de copii au venit să-și demonstreze talentul, dar și bucuria de a se juca efectiv cu culorile. 'Am organizat acest concurs pentru că îmi doresc să descopăr cât mai mulți copii care vor să picteze, care au talent, care visează să meargă pe această cale a artelor frumoase, a culorilor', ne-a declarat Irma Mărgărițoiu, absolventă a Facultății de Artă din București, fondatoarea asociației și clubului de pictură 'Irma - Culoarea, pasiunea mea'. (video)
Din partea administrației locale, la eveniment au fost prezenți primarul Horia Tiseanu, consilierul său personal - Marian Dulă și consilierul local Gabriel Dima. Și pentru că a fost un concurs, avem și câștigători. Ei au primit diplome și premii constând în materiale pentru pictură.

Clasa pregătitoare și clasa I
- premiul I - Victoria Oceanu
- premiul special - Bianca Enache

Clasele a II-a și a III-a
- premiul I - Ștefania Stanciu
- premiul special - Lorena Sanchezz

Clasa a IV-a
- premiul I - Cristina Ifrim
- premiul special - Lorena Mărgărit
- premiul juriului - Daria Maria Cristea

5589 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Iordache Laura 24.10.2016 13:13 A fost un eveniment frumos! Felicitari organizatorilor si participantilor!

Social

1887 vizualizari
01 mar. 2021 18:30

Agenții Poliției Locale Câmpina au oferit flori doamnelor, în prima zi de primăvară

Luni, 1 martie 2021, puțin după ora 10.00, în centrul Câmpinei, agenții Poliției Locale le-au oferit doamnelor și domnișoarelor, în mod simbolic, câte o floare, la începutul unei noi primăveri.

4440 vizualizari
27 feb. 2021 14:03

Testare gratuită pentru femeile din Câmpina în cadrul unui program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin

1 comentarii

Zilele trecute, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc o întâlnire a primarului Alin Moldoveanu cu o delegație a mai multor instituții care derulează în zona Muntenia un program de prevenție și tratament al cancerului de col uterin. Cu acest prilej s-a semnat și un protocol de colaborare, femeile din Câmpina putând apela la numărul de telefon 0721.933.020 pentru a se înscrie în programul de screening.

Alte stiri recente

836 vizualizari
01 mar. 2021 21:39

Dezvelirea blazonului familiei Știrbei, momentul de vârf al aniversării a 50 de ani de la înființarea Spitalului Voila - Câmpina

La 1 martie 1971 se înființa Spitalul de Psihiatrie Voila, pe fosta moșie a prințului Dimitrie Barbu Știrbei, sediul administrativ fiind situat chiar în Castelul Voila, construit de Știrbei în urmă cu 150 de ani. Astăzi, la 50 de ani de la înființarea acestei unități medicale, la Voila a avut loc un workshop dedicat istoriei spitalului, punctul culminant fiind dezvelirea unei plăci de granit cu blazonul familiei Știrbei.

1077 vizualizari
01 mar. 2021 21:03

Încet-încet, Turnătoria Centrală Orion Câmpina dispare de pe fața pământului

Scriam recent despre faptul că terenurile și toate construcțiile aparținând Turnătoriei Centrale Orion Câmpina, societate aflată în faliment, au fost vândute, prin intermediul lichidatorului judiciar, societății cu capital italian Edil Center SRL Filipești din județul Bacău, valoarea contractului fiind de aproximativ 15 milioane lei fără TVA.