Cupa României, semifinale, faza judeţeană. Avancronici

Sport (Categoria articolului)

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele Cupei României, faza judeţeană. Se va juca într-o singură manşă pe terenuri neutre, iar dacă la finalul celor 90 de minute se va consemna un rezultat de egalitate, se va apela la două reprize a câte 15 minute de prelungiri, iar dacă egalitatea va persista se va recurge la lovituri de departajare din punctul de pedeapsă.

marţi, 5 iunie, ora 17.30
Plopeni: Petrolistul Boldeşti – CS Blejoi
Loc în clasament: Petrolistul Boldeşti – locul 3, CS Blejoi – locul 1.
Cum s-au calificat: Petrolistul Boldeşti - 6-1 cu CS Măneşti Băltiţa; 0-0, 3-0, după prelungiri, cu Viitorul Puchenii Mari; 1-1, 5-4, după lovituri de departajare, cu Teleajen Văleni; CS Blejoi – 2-0 cu CS Brazi Popeşti; 3-1 cu Unirea Urlaţi; 11-0 cu AFC Brebu.
Ultimul meci în campionat: Unirea Urlaţi – Petrolistul Boldeşti 2-1; CS Blejoi – Teleajen Văleni 3-1.

miercuri, 6 iunie, ora 17.30
Câmpina: FC Băneşti – CS Păuleşti
Loc în clasament: FC Băneşti – locul 4, CS Păuleşti – locul 2.
Cum s-au calificat: FC Băneşti - 5-2 cu Petrolul Ologeni; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Real Rio Cocoşeşti; 2-1 cu Tricolorul Breaza; CS Păuleşti - 4-0 cu CS Brazi Negoieşti; 4-1 cu AS Starchiojd; 4-1 cu Rapid Sălciile.
Ultimul meci în campionat: AFC Brebu – FC Băneşti 1-2; CS Măneşti Coada Izvorului – CS Păuleşti 1-4.

2487 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

5208 vizualizari
01 feb. 2019 20:14

Andreea Lungu și Marius Vasile (CSS "Constantin Istrati" Câmpina), din nou pe prima treaptă a podiumului

În zilele de 1 și 2 februarie, la București, în sala "Lia Manoliu" are loc prima etapă a Campionatului Național de Atletism în Sală pentru juniori II și III. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina au avut o comportare meritorie, cele mai bune performanțe fiind înregistrate de Andreea Lungu și Marius Vasile, care au urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

3362 vizualizari
26 ian. 2019 21:59

Medalie de bronz pentru tânărul sportiv din Brebu, Flavius Crăciun, la Cupa Mondială de sanie

La Wirtemberg, în Germania, are loc în aceste zile Campionatul Mondial de Sanie. La categoria sub 23 de ani, România a câștigat o medalie de bronz la dublu masculin, unul dintre cei doi membri ai echipajului fiind tânărul Flavius Crăciun, din Brebu, de la doi pași de Câmpina, sportiv legitimat în prezent la CSO Sinaia.

Alte stiri recente

532 vizualizari
16 feb. 2019 12:02

Razii ale Poliției Rutiere, vineri noaptea, în Câmpina și împrejurimi

Polițiștii din Câmpina și din cadrul posturilor arondate au acționat în cursul nopții de vineri spre sâmbătă, între orele 22 și 1, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

2473 vizualizari
15 feb. 2019 11:50

Inițiativă la nivelul administrației câmpinene: parteneriate cu investitori privați pentru punerea în valoare a unor spații publice

Se anunță vremuri complicate din punct de vedere al investițiilor publice. Bugetul local se duce, în cea mai mare parte, pe salarii și cheltuieli cu funcționarea instituțiilor publice, veniturile stau pe loc, iar accesarea unor credite bancare reprezintă o soluție pe termen scurt, cu îndatorare pe termen lung. În acest context, la nivelul administrației locale a fost organizată o întâlnire pentru găsirea unor soluții privind încheierea unor parteneriate cu investitori privați în vederea punerii în valoare a unor spații publice din Câmpina, pe care Primăria nu are bani să le modernizeze și să le găsească apoi o utilitate publică. Întâlnirea a fost organizată la inițiativa consilierilor locali Monica Clinciu - președintele Comisiei de Urbanism și Florin Frățilă - președintele Comisiei de Cultură, Sănătate și Sport.