ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

Politică (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

La foarte scurt timp după apariția articolului am fost contactați de... noul președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Liviu Davidescu, fostul candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar. Acesta ne-a confirmat că Marian Alexandru este cel care a semnat din partea Organizației Câmpina a ProRomânia protocolul de constituire a Alianței pentru Prahova, cu candidat și liste comune pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina. Apoi, pe 10 august, așa după cum am scris deja, Organizația Câmpina a fost dizolvată, iar a doua zi, organizația județeană l-a desemnat pe Liviu Davidescu să conducă organizația nou înființată, desemnarea având loc în cadrul unei ședințe de constituire a Organizației Câmpina a ProRomânia. ”Noi continuăm Alianța pentru Prahova, alături de PSD și PPU, cu toate angajamentele asumate deja și nu se pune problema să sprijinim vreun alt candidat pentru funcția de primar al municipiului Câmpina în afara celui al Alianței pentru Prahova, Nicolae Moisescu”, ne-a declarat Liviu Davidescu.
Am discutat din nou și cu fostul președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, care ne-a precizat: ”În Biroul de conducere al organizației locale, din care fac parte 13 membri, aleși în toamna anului trecut, la care s-a adăugat Liviu Davidescu, în momentul în care a fost desemnat candidat la funcția de primar, nimeni, cu excepția lui Liviu Davidescu, nu a dorit asumarea alianței cu PSD. Tocmai de aceea noi am decis dizolvarea organizației Câmpina și am anunțat public că susținem candidatura independentului Alin Moldoveanu. Cât privește ceea ce au făcut ei după plecarea noastră din partid, nu vreau să comentez cum o fi avut loc ședința de constituire, câți oameni or fi fost prezenți și alte obligații prevăzute în Statutul partidului. Pentru noi, eu și foștii membri ai Biroului, ProRomânia este un capitol închis și, repet, îl vom susține pe Alin Moldoveanu”, a mai adăugat Marian Alexandru.
Acum, Organizația Câmpina s-a dizolvat ieri, s-a reînființat astăzi, dar important de urmărit va fi aportul în voturi al Partidului ProRomânia la Alianța pentru Prahova.

2967 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Cirmaci 13.08.2020 15:36 IL SUSTII TU, ALEXANDRULE! NOI, NU...

Politică

194 vizualizari
24 sept. 2020 22:48

Partidul Verde și candidatul său la Primăria Telega, Bogdan Șoldan, mesaj de suflet pentru locuitorii comunei

Cu câteva zile înaintea scrutinului electoral din 27 septembrie 2020, echipa Partidului Verde Telega transmite un mesaj locuitorilor comunei, un mesaj care include nu doar un îndemn la vot, ci și speranța că votul de duminică va aduce în fruntea comunei o administrație locală guvernată de principii corecte: grija și respectul față de cetățean, transparență și eficiență.

73 vizualizari
24 sept. 2020 21:53

”Pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina!”

Ioan Adrian Pițigoi este viceprimarul în funcție al municipiului Câmpina și candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar la alegerile din 27 septembrie 2020. ”Primarul trebuie să fie al tuturor oamenilor din Câmpina, indiferent de opțiunea politică a fiecăruia, de aceea pe primul loc în Agenda lui Pițigoi sunt oamenii din Câmpina”, susține Ioan Adrian Pițigoi.

Alte stiri recente

2338 vizualizari
24 sept. 2020 18:16

Accident pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina

Joi după-amiază, în jurul orei 13.40, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, din Câmpina, în dreptul intersecției spre centrele comerciale Lidl și Kaufland, a avut loc un accident de circulație soldat, din fericire, fără victime, dar cu pagube materiale considerabile.

537 vizualizari
24 sept. 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 septembrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.