ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

Politică (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

La foarte scurt timp după apariția articolului am fost contactați de... noul președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Liviu Davidescu, fostul candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar. Acesta ne-a confirmat că Marian Alexandru este cel care a semnat din partea Organizației Câmpina a ProRomânia protocolul de constituire a Alianței pentru Prahova, cu candidat și liste comune pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina. Apoi, pe 10 august, așa după cum am scris deja, Organizația Câmpina a fost dizolvată, iar a doua zi, organizația județeană l-a desemnat pe Liviu Davidescu să conducă organizația nou înființată, desemnarea având loc în cadrul unei ședințe de constituire a Organizației Câmpina a ProRomânia. ”Noi continuăm Alianța pentru Prahova, alături de PSD și PPU, cu toate angajamentele asumate deja și nu se pune problema să sprijinim vreun alt candidat pentru funcția de primar al municipiului Câmpina în afara celui al Alianței pentru Prahova, Nicolae Moisescu”, ne-a declarat Liviu Davidescu.
Am discutat din nou și cu fostul președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, care ne-a precizat: ”În Biroul de conducere al organizației locale, din care fac parte 13 membri, aleși în toamna anului trecut, la care s-a adăugat Liviu Davidescu, în momentul în care a fost desemnat candidat la funcția de primar, nimeni, cu excepția lui Liviu Davidescu, nu a dorit asumarea alianței cu PSD. Tocmai de aceea noi am decis dizolvarea organizației Câmpina și am anunțat public că susținem candidatura independentului Alin Moldoveanu. Cât privește ceea ce au făcut ei după plecarea noastră din partid, nu vreau să comentez cum o fi avut loc ședința de constituire, câți oameni or fi fost prezenți și alte obligații prevăzute în Statutul partidului. Pentru noi, eu și foștii membri ai Biroului, ProRomânia este un capitol închis și, repet, îl vom susține pe Alin Moldoveanu”, a mai adăugat Marian Alexandru.
Acum, Organizația Câmpina s-a dizolvat ieri, s-a reînființat astăzi, dar important de urmărit va fi aportul în voturi al Partidului ProRomânia la Alianța pentru Prahova.

4434 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Cirmaci 13.08.2020 15:36 IL SUSTII TU, ALEXANDRULE! NOI, NU...

Politică

216 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul:

2409 vizualizari
10 aug. 2022 13:20

USR solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei

3 comentarii

Am primit la redacție un comunicat din partea USR, care solicită dezbatere publică pentru PUZ-ul privind pasajul subteran din centrul Câmpinei, subiect care a suscitat atâtea discuții. Iată comunicatul USR:

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I.