ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

Politică (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

La foarte scurt timp după apariția articolului am fost contactați de... noul președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Liviu Davidescu, fostul candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar. Acesta ne-a confirmat că Marian Alexandru este cel care a semnat din partea Organizației Câmpina a ProRomânia protocolul de constituire a Alianței pentru Prahova, cu candidat și liste comune pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina. Apoi, pe 10 august, așa după cum am scris deja, Organizația Câmpina a fost dizolvată, iar a doua zi, organizația județeană l-a desemnat pe Liviu Davidescu să conducă organizația nou înființată, desemnarea având loc în cadrul unei ședințe de constituire a Organizației Câmpina a ProRomânia. ”Noi continuăm Alianța pentru Prahova, alături de PSD și PPU, cu toate angajamentele asumate deja și nu se pune problema să sprijinim vreun alt candidat pentru funcția de primar al municipiului Câmpina în afara celui al Alianței pentru Prahova, Nicolae Moisescu”, ne-a declarat Liviu Davidescu.
Am discutat din nou și cu fostul președinte al Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, care ne-a precizat: ”În Biroul de conducere al organizației locale, din care fac parte 13 membri, aleși în toamna anului trecut, la care s-a adăugat Liviu Davidescu, în momentul în care a fost desemnat candidat la funcția de primar, nimeni, cu excepția lui Liviu Davidescu, nu a dorit asumarea alianței cu PSD. Tocmai de aceea noi am decis dizolvarea organizației Câmpina și am anunțat public că susținem candidatura independentului Alin Moldoveanu. Cât privește ceea ce au făcut ei după plecarea noastră din partid, nu vreau să comentez cum o fi avut loc ședința de constituire, câți oameni or fi fost prezenți și alte obligații prevăzute în Statutul partidului. Pentru noi, eu și foștii membri ai Biroului, ProRomânia este un capitol închis și, repet, îl vom susține pe Alin Moldoveanu”, a mai adăugat Marian Alexandru.
Acum, Organizația Câmpina s-a dizolvat ieri, s-a reînființat astăzi, dar important de urmărit va fi aportul în voturi al Partidului ProRomânia la Alianța pentru Prahova.

3794 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Cirmaci 13.08.2020 15:36 IL SUSTII TU, ALEXANDRULE! NOI, NU...

Politică

4759 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

1 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

2448 vizualizari
19 aug. 2021 21:18

PNL Câmpina dorește continuitate în acordarea burselor de excelență pentru liceenii din anii terminali

Prin intermediul unui comunicat de presă, PNL Câmpina anunță că susține în continuare acordarea, de la bugetul local, a "Premiilor Municipiului Câmpina" pentru cei mai buni elevi din anii terminali. Este vorba despre acele burse de excelență inițiate de foștii consilieri PNL Elena Albu și Marian Dulă în anul 2010 și acordate elevilor din anul școlar 2010-2011 și până în prezent. Ulterior, aceste burse de excelență au devenit "Premiile Municipiului Câmpina". Înainte de începutul unui nou an școlar, Consiliul Local trebuie să aprobe un proiect de hotărâre privind aceste premii, cuantumul lor și regulamentul de acordare.

Alte stiri recente

618 vizualizari
18 sept. 2021 08:06

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 18 septembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

2171 vizualizari
17 sept. 2021 21:50

Societatea Voipan Câmpina a oferit cadouri pentru 100 de copii, la început de nou an școlar

Rechizite pentru 100 de copii din familii cu posibilități materiale reduse, acesta a fost darul societății Voipan Câmpina la începutul noului an școlar. Un dar răsplătit generos de copii, cu un zâmbet. Pentru că, până la urmă, ce poate fi mai frumos decât zâmbetul unui copil?!