Trei tineri aflați sub control judiciar au fost prinși furând lemne la Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

Duminică, 23 ianuarie 2022, în timp ce desfășurau activități în vederea diminuării delictelor silvice, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Valea Doftanei, împreună cu un reprezentant al Ocolului Silvic Câmpina, au prins în flagrant trei bărbați care tăiau fără drept un arbore.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat faptul că cei trei bărbați ar mai fi doborât, fără drept, alți șapte arbori, primul dintre ei sustras cu o seară în urmă, fiind vândut pe raza comunei Provița de Jos. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în totalitate. Întrucât cei doi tineri cu vârstele de 20, respectiv al treilea, în vârstă de 24 de ani, se aflau sub măsura controlului judiciar, față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de taiere și furt de arbori, fără drept din fondul forestier național, informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3002 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1938 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4274 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1840 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.