Trei tineri aflați sub control judiciar au fost prinși furând lemne la Valea Doftanei

Actualitate (Categoria articolului)

Duminică, 23 ianuarie 2022, în timp ce desfășurau activități în vederea diminuării delictelor silvice, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Valea Doftanei, împreună cu un reprezentant al Ocolului Silvic Câmpina, au prins în flagrant trei bărbați care tăiau fără drept un arbore.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a constatat faptul că cei trei bărbați ar mai fi doborât, fără drept, alți șapte arbori, primul dintre ei sustras cu o seară în urmă, fiind vândut pe raza comunei Provița de Jos. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost recuperat în totalitate. Întrucât cei doi tineri cu vârstele de 20, respectiv al treilea, în vârstă de 24 de ani, se aflau sub măsura controlului judiciar, față de aceștia a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de taiere și furt de arbori, fără drept din fondul forestier național, informează purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3100 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1750 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3306 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

196 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

526 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.