CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Festivalul Dulceții - Brebu 2017, un eveniment cu invitați din patru țări și un spectacol de folclor autentic românesc

- Eveniment -

Festivalul Dulceții - Brebu 2017, un eveniment cu invitați din patru țări și un spectacol de folclor autentic românesc

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Dulceții, care va avea loc la Brebu în perioada 26-27 august, va fi una specială. Alături de oficialitățile locale și județene, în acest an vor fi prezenți și oaspeți din străinătate, mai exact din Germania, Polonia, Ungaria și Republica Moldova. Sunt reprezentanți ai administrațiilor publice din localitățile cu care comuna Brebu este înfrățită.

Sâmbătă, în cursul dimineții, invitații vor participa la o slujbă religioasă oficiată de preoții localității la Mănăstirea Brebu, apoi vor vizita întregul complex arhitectural și Muzeul Matei Basarab. După aceea, într-un cadru festiv, de la ora 10.00, administrația locală va acorda titlul de "Cetățean de onoare al comunei Brebu" lui Antoni Karlaka - primarul localității Jablonka din Polonia și lui Ovidiu Dranga - ambasadorul României în Polonia. 
La ora 11.00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului Dulceții, când se vor rosti discursuri și invitații vor vizita standurile de pe platoul de lângă sediul Primăriei. Tot sâmbătă, de la ora 17.00 va începe spectacolul, iar pe scenă vor urca Florin Vasilică și Grupul "Teleormanul", Daniel Trifu și "Taraful de Odinioară". De asemenea, va cânta pentru cei prezenți corul angajaților Primăriei Brebu și va dansa Ansamblul Folcloric "Brebenelul".
Festivalul Dulceții este un eveniment tradițional, organizat de Primăria și Consiliul Local Brebu. În fiecare an, zeci de firme de profil și producători individuali expun și vând aici dulcețuri, siropuri, șerbeturi, miere și produse apicole, dar și vinuri și prăjituri de casă.


25 Aug 2017 20:55 6680 vizualizari



Comentarii






1286 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1305 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
2100 vizualizari 25 Mar 2024 21:51 De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

citeste mai mult
2914 vizualizari 21 Mar 2024 08:05 Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV