Festivalul Dulceții - Brebu 2017, un eveniment cu invitați din patru țări și un spectacol de folclor autentic românesc

Eveniment (Categoria articolului)

Cea de-a VI-a ediție a Festivalului Dulceții, care va avea loc la Brebu în perioada 26-27 august, va fi una specială. Alături de oficialitățile locale și județene, în acest an vor fi prezenți și oaspeți din străinătate, mai exact din Germania, Polonia, Ungaria și Republica Moldova. Sunt reprezentanți ai administrațiilor publice din localitățile cu care comuna Brebu este înfrățită.

Sâmbătă, în cursul dimineții, invitații vor participa la o slujbă religioasă oficiată de preoții localității la Mănăstirea Brebu, apoi vor vizita întregul complex arhitectural și Muzeul Matei Basarab. După aceea, într-un cadru festiv, de la ora 10.00, administrația locală va acorda titlul de "Cetățean de onoare al comunei Brebu" lui Antoni Karlaka - primarul localității Jablonka din Polonia și lui Ovidiu Dranga - ambasadorul României în Polonia. 
La ora 11.00 va avea loc deschiderea oficială a Festivalului Dulceții, când se vor rosti discursuri și invitații vor vizita standurile de pe platoul de lângă sediul Primăriei. Tot sâmbătă, de la ora 17.00 va începe spectacolul, iar pe scenă vor urca Florin Vasilică și Grupul "Teleormanul", Daniel Trifu și "Taraful de Odinioară". De asemenea, va cânta pentru cei prezenți corul angajaților Primăriei Brebu și va dansa Ansamblul Folcloric "Brebenelul".
Festivalul Dulceții este un eveniment tradițional, organizat de Primăria și Consiliul Local Brebu. În fiecare an, zeci de firme de profil și producători individuali expun și vând aici dulcețuri, siropuri, șerbeturi, miere și produse apicole, dar și vinuri și prăjituri de casă.

6640 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

673 vizualizari
29 feb. 2024 20:38

Spectacol de revistă la Casa de Cultură din Câmpina, susținut de artiștii Teatrului “Toma Caragiu” din Ploiești

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, la Casa de Cultură “Geo Bogza” din Câmpina va avea loc spectacolul “Dă, Doamne, cântec!”, susținut de artiștii Secției de Revistă a Teatrului “Toma Caragiu”din Ploiești. Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 19.00.

1825 vizualizari
28 feb. 2024 20:35

Centrul de Recuperare și Educație Împotriva Adicțiilor pentru Adolescenți și Tineri, inaugurat la Spitalul Voila Câmpina

2 comentarii

La Spitalul de Psihiatrie Voila, din Câmpina, a fost inaugurat miercuri, 28 februarie, Centrul de Recuperare și Educație Împotriva Adicțiilor pentru Adolescenți și Tineri, un proiect derulat în parteneriat de Asociația Zi de Bine, Atelier Psy și Spitalul de Psihiatrie Voila.

Alte stiri recente

172 vizualizari
01 mar. 2024 11:37

Primim de la cititori. Ciotul de pe Strada Primăverii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă pe Strada Primăverii, din Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Castanilor.

158 vizualizari
01 mar. 2024 07:51

Proiectul de OUG privind comasarea alegerilor, în consultare publică. Primarii și președinții CJ își pot schimba partidul din aprilie până în septembrie

Guvernu a publicat, în consultare publică, proiectul de ordonanță de urgență privind organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și alegerilor locale stabilite la data de 9 iunie 2024. Față de legislația în vigoare, acest proiect vine cu o serie de derogări interesante, iar cele mai importante prevederi vi le prezentăm în continuare. Proiectul integral poate fi consultat AICI.