CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Vernisajul Salonului Internațional de Fotografie ONYX - Câmpina 2018

- Eveniment -

Vernisajul Salonului Internațional de Fotografie ONYX - Câmpina 2018

La Casa de Cultură din Câmpina a avut loc astăzi vernisajul celei de-a II-a ediții a Salonului Internațional de Artă Fotografică ONYX, eveniment organizat de tânărul câmpinean Răzvan Băleanu și desfășurat sub înaltul patronaj al Societății Americane de Fotografie, Uniunii Globale a Fotografiei și Image Colleague Society International. 463 de artiști fotografi din 59 de țări de pe toate continentele au trimis 6.328 lucrări la această ediție a Salonului ONYX.

În cadrul vernisajului, fotografiile premiate au fost prezentate într-o proiecție video ilustrată muzical, dar a fost realizată și o expoziție a celor mai bune fotografii. "Noi organizăm două Saloane de fotografie anual - Câmpina și ONYX - și ne bucurăm de o participare numeroasă la aceste evenimente în sensul că ne sunt trimise foarte multe lucrări de la artiști fotografi de pe toate continentele. Am avut peste 6.300 de fotografii primite la această ediție a Salonului ONYX, foarte multe din India, din Statele Unite, din China, iar ceea ce ne bucură foarte mult este că am primit multe lucrări și din România, inclusiv din Câmpina. Multe premii au fost câștigate la această ediție de fotografi români. Pentru că valoarea lucrărilor a fost ridicată, am mărit și numărul premiilor totale acordate la 128. De altfel Societatea Americană de Fotografie ne-a acordat calificativ maxim pentru că avem o procedură foarte clară și corectă de la primirea fotografiilor, jurizare și până la acordarea premiilor", ne-a declarat Răzvan Băleanu. (video)
Câștigătorii marelui premiu la cele cinci secțiuni ale Salonului ONYX (color open, color people, monochrome open, travel, nature) sunt din Ucraina, Stalele Unite ale Americii, Singapore, India și Hong Kong. Printre fotografii români care au participat la această ediție a Salonului ONYX se numără și un câmpinean, Mircea Scorțeanu, cu o fotografie extrem de sensibilă, intitulată "Prietenie".
Expoziția din sala mică a Casei de Cultură rămâne deschisă până pe 28 mai.


28 Apr 2018 19:40 5355 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
4165 vizualizari 20 May 2024 12:58 Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Forestier Câmpina, o întoarcere în timp... în pași de dans

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Casa Tineretului. Cele șapte perechi participante, alături de trainerii lor, au pregătit un spectacol minunat, inițiat și organizat de Denisa Bunghez (elevă în clasa a XI-a), împreună cu reprezentanți ai Consiliului Școlar al Elevilor: Adela Popa, Ștefania Mihalache, Aida Ardeleanu, Daria Grigore și Antonio Ion.

citeste mai mult
1896 vizualizari 19 May 2024 10:24 Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Aproape 100 persoane au vizitat Muzeul Schițelor lui Grigorescu, de la Câmpina, în ”Noaptea muzeelor”

Cel mai nou, dar - din păcate - și cel mai puțin mediatizat muzeu din Câmpina este Muzeul Schițelor lui Nicolae Grigorescu. Acesta se află la etajul Casei Căsătoriilor, pe Bulevardul Culturii, una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
1568 vizualizari 19 May 2024 09:38 1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

1.500 persoane au vizitat Castelul ”Iulia Hasdeu” de ”Noaptea muzeelor”

Sâmbătă, 18 mai, pe întregul continent european a fost ”Noaptea muzeelor”. Cel mai vizitat obiectiv din Câmpina inclus în acest program a fost, fără îndoială, ca întotdeauna, Castelul ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
2899 vizualizari 13 May 2024 21:43 Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

Castelul ”Iulia Hasdeu”, singurul obiectiv din Câmpina inclus în ”Noaptea muzeelor”

UPDATE - La puțin timp după apariția articolului, am fost anunțați că și Expoziția schițelor lui Nicolae Grigorescu, de la Casa Căsătoriilor, va fi deschisă pe 18 mai, între orele 18.00 și 22.00. 

Sâmbătă, 18 mai 2024, are loc evenimentul ”Noaptea muzeelor”, unul care a prins foarte bine la publicul din România, care are ocazia să viziteze gratuit o serie întreagă de muzee, seara, la ore târzii, când totul are o altă aură.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV