CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

761 de candidaţi nu s-au mai prezentat la înscriere şi alţi 14 au fost respinşi în prima zi a contravizitei medicale la admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina

- Actualitate -

761 de candidaţi nu s-au mai prezentat la înscriere şi alţi 14 au fost respinşi în prima zi a contravizitei medicale la admiterea la Şcoala de Poliţie Câmpina

Examenul de admitere la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din Câmpina este în plină desfăşurare. După ce vineri şi sâmbătă au avut loc înscrierile candidaţilor, duminică a început contravizita medicală. Deja după faza înscrierii şi după prima zi a contravizitei medicale sunt mai puţini candidaţi cu 775. Astfel, în momentul de faţă, pentru cele 1.300 locuri mai concurează 5.986 cadidaţi.

În privinţa celor 14 candidaţi care nu au trecut de contravizita medicală în prima zi, şase nu s-au prezentat, şase au fost declaraţi inapţi, unul s-a retras, iar un altul a fost declarat nepromovat al contravizitei medicale. Cei 14 se adaugă celor 761 de candidaţi care nu au mai venit la înscriere, deşi trecuseră de faza preliminară a depunerii dosarelor. Dacă la acel moment, pe 15 iunie, erau înscrişi 8.249 candidaţi, în prezent numărul acestora a ajuns la 5.986, ceea ce înseamnă că sunt 4,6 candidaţi pe un loc, Dar, cu siguranţă, numărul candidaţilor va mai scădea până pe 31 august când se încheie contravizita medicală şi testarea aptitudinilor sportive.
Astăzi, luni, 27 august, au început şi probele sportive eliminatorii, în sălile de sport din Breaza, Băicoi, Blejoi, Comarnic, Cornu şi Plopeni. Testarea aptitudinilor sportive se va face, la fel ca şi la precedenta sesiune de admitere, prin parcurgea unui traseu practic-aplicativ.
Proba de verificare a cunoştinţelor (proba scrisă la limba română și o limbă străină) se va desfăşura în data de 3 septembrie 2018, aceasta urmând a fi susţinută de candidaţii care au promovat probele eliminatorii. Rezultatele vor fi afișate marți, 4 septembrie, iar candidaţii nemulțumiți pot formula contestaţii, în nume personal, în termen de 24 de ore de la momentul afişării rezultatelor. Rezultatele finale, după contestații, vor fi anunțate miercuri, 5 septembrie.


27 Aug 2018 17:06 13165 vizualizari


Comentarii


1088 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
768 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
979 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4224 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV