”Copilărie fără violență”, un proiect educațional derulat la Câmpina în cadrul Programului ”Săptămâna nonviolenței în mediul școlar”

Social (Categoria articolului)

La nivelul județului Prahova se desfășoară Programul educațional ”Săptămâna nonviolenței în mediul școlar”. În cadrul acestui program, joi, 3 februarie, la Grădinița nr. 9 din Câmpina (director Cristina Șercăianu) s-a derulat Proiectul educațional ”Copilărie fără violență”, proiect desfășurat în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpina și Poliția Locală.

Grădinița nr. 9 i-a avut ca invitați în derularea acestui proiect pe primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, și pe directorul Poliției Locale Câmpina, Marius Vișan. Primarul Moldoveanu le-a citit copiilor de la această grădință povestea ”Micul răutăcios”, în vreme ce directorul Poliției Locale, Marius Vișan, a prezentat exemple de violență în mediul preșcolar și, mai ales, modalități prin care aceasta poate fi prevenită. Copiii s-au angrenat repede într-un dialog cu cei doi oaspeți, activitatea devenind una interactivă, cu întrebări și răspunsuri din partea ambelor părți.
O activitate utilă, copiii având astfel o amintire frumoasă, după ce i-au avut ca invitați pe primarul Câmpinei și pe șeful Poliției Locale, mai ales că acesta din urmă a venit în fața copiilor în uniformă.

 

6125 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

807 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1296 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1001 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.