Aleea dintre grădini este gata. Arinului - asfaltată și marcată

Actualitate (Categoria articolului)

La începutul lunii august am scris despre investiția de 380.685 lei (fără TVA) din Cartierul Voila. Lucrările de asfaltare a Aleei Arinului erau atunci în plină desfășurare. Acum sunt gata. Indiferent unde ați locui în Câmpina, aveți de ce să fiți invidioși. Priviți cum arată o alee pe care sunt doar patru case, iar în rest grădini.

Aleea Arinului a fost asfaltată integral. Ba chiar și lărgită pe o porțiune. S-au realizat ziduri de sprijin și un podeț peste pârâul din zonă. A fost chiar și marcată de la un capăt la altul, inclusiv acolo, în zona în care nu locuiește nimeni. Treabă făcută ca la carte. Pentru cine? Pentru binele și promovarea Câmpinei. Pentru a se da un exemplu că atunci când se vrea, chiar se poate. Important e să se vrea, desigur. Problema este alta. Până ajungeți pe Arinului, în plimbare, să spunem, s-ar putea să vă rupeți mașina pe Calea Doftanei și Voila. În rest, totul e perfect. Arinului, o alee dintr-un cartier făcut praf și pulbere, arată impecabil. Are canalizare, asfalt, podeț, marcaje. Nu are locuitori, dar asta nu e important. Va avea, la un moment dat. Până una-alta, bucurați-vă de această investiție, pentru că ați plătit-o. Este realizată din bani de la bugetul local. 

La începutul lui august, cand am scris că se asfaltează o alee care duce pe coclauri, unele persoane din administrația locală s-au supărat. Au pus întrebări de genul: ce am căutat noi acolo, de unde am aflat, de ce am fost lăsați să pozăm și să filmăm? Am aflat de la oameni, de la câmpineni. Am fost acolo să vedem cum stau lucrurile și apoi să informăm cititorii. Am fotografiat și filmat o lucrare care se desfășura cu bani de la bugetul local, pe domeniul public. Este foarte simplu. După ce au citit articolul nostru, câțiva consilieri locali au mers pe Arinului să vadă cu ochii lor 'minunea'. Interesant este faptul că au mers, au văzut, apoi au tăcut. La ultima ședință a Consiliului Local Câmpina nu au scos niciun cuvânt despre acest subiect. Despre aleea dintre grădini, modernizată cu aproape 4 miliarde lei vechi, fără TVA. 

Citiți și Pentru cine se modernizează Strada Arinului, într-o zonă în care nu locuiește nimeni?

7852 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • codrut 02.09.2016 12:17 Eu cred ca este mai degraba o pista pentru bicicletele MTB care duce spre dealuri.
  • Constantin 02.09.2016 21:44 Pista de biciclete? Priviti balegile generoase pe asfaltul proaspat turnat, in vreme ce locuitori din alte zone ale Campinei jinduiesc la o bucatica de asfalt nou!!! Tiseanu, rusine! Se vede ca esti la ultimul mandat!!!
  • Biank 05.09.2016 07:40 Unde e Fratila si Dula.Pe aici nu isi fac selfie?Si ar mai trebui la caminul Petrol sa ajunga...dar e mai select la Fantana cu Ciresi si Muntenia
  • B. Hanca 05.09.2016 12:28 Pt Biank- sa adaugi și Vento pe lista locurilor preferate!
  • Gheorghe 16.09.2020 22:58 Stima noastra si mandria...Pitigoi de Campina.Sa nu isi rupa ceva pe Calea Doftanei...
  • Arsenium 20.10.2020 16:00 O fi facand drumul ca in palma de la Observator pe Voila via unitatea militara...daca va dati seama ce frica le e la angajatii primariei cand ii viziteaza Campinatv.Se simt cu musca pe caciula

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.