CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Superliga B Prahova. Progresul Bucov - CS Câmpina 0-4. Start lansat spre... promovare

- Sport -

Superliga B Prahova. Progresul Bucov - CS Câmpina 0-4. Start lansat spre... promovare

Sâmbătă după-amiază au avut loc primele meciuri din cadrul primei etape a returului în Superliga B Prahova, la fotbal. După o infuzie de capital de la bugetul local, solicitată și asumată de președintele Adrian Stoican, CS Câmpina și-a îmbunătățit lotul și a plecat lansat în acest retur pentru îndeplinirea obiectivului - promovarea în Liga A.

Meciul de la Bucov, cu formația Progresul, din localitate, a fost la discreția câmpinenilor, care au marcat prin Cl. Dumitrescu, Spuraciu și Filip (2). Dincolo de rezultat, jocul a fost unul bun, care dă speranțe că îndeplinirea obiectivului poate fi realizabilă, chiar dacă acest lucru presupune câștigarea tuturor meciurilor din această a doua parte a campionatului.
Iată și echipa aliniată la startul partidei de la Bucov de antrenorii Mugurel Dedu și Claudiu Dumitrescu: Antal - Coman (cpt), Bărcănescu, Fl. Niculae, Diaconu, Fl. Tocitu (85 S. Spoială), Cl. Dumitrescu (85 S. Iordache), Botoșneanu (75 A. Manole), Filip, Matei (75 Buzilă), Spurcaciu (70 Matache).
Înaintea acestei etape, CS Câmpina se afla pe locul 11, cu 21 puncte, iar etapa viitoare, câmpinenii vor întâlni pe teren propriu formația CSO Mizil.
Duminică, 6 martie, într-un meci din cadrul aceleiași etape din Superliga B Prahova, pe stadionul ”Rafinăriei” din Câmpina se vor întâlni Sportul Câmpina și Triumf Poiana Câmpina, poienarii fiind liderul clasamentului înaintea acestei etape.


05 Mar 2022 17:05 3455 vizualizari


Comentarii


1737 vizualizari 17 Jun 2024 20:01 Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

Trei câmpineni la Cupa MX Merei, la motocros

La Merei, în județul Buzău, a fost amenajată o nouă pistă de motocros, iar competiția cu prilejul căruia a fost omologat acest traseu a avut loc în week-end - Cupa MX Merei.

citeste mai mult
1452 vizualizari 16 Jun 2024 16:11 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. Progresul Provița de Jos - Sportul Câmpina 2-2. Punctul care i-a dus pe câmpineni pe primul loc

După victoria din runda precedentă în fața concitadinei Muscelul, coroborată cu înfrângerea neașteptată de pe teren propriu a formației din Cosminele, Sportul Câmpina avea nevoie de un singur punct pentru a nu mai depinde de niciun rezultat și a câștiga această serie.

citeste mai mult
942 vizualizari 15 Jun 2024 15:11 CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

CS Câmpina a încheiat turneul final al junioarelor IV pe locul 11

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV s-a încheiat la Brașov, odată cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
642 vizualizari 14 Jun 2024 21:28 Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final junioare IV, la handbal. Două victorii pentru CS Câmpina

Turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniorio IV, de la Brașov, a continuat vineri, 14 iunie, cu meciurile de clasament.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV