Superliga B Prahova. Progresul Bucov - CS Câmpina 0-4. Start lansat spre... promovare

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază au avut loc primele meciuri din cadrul primei etape a returului în Superliga B Prahova, la fotbal. După o infuzie de capital de la bugetul local, solicitată și asumată de președintele Adrian Stoican, CS Câmpina și-a îmbunătățit lotul și a plecat lansat în acest retur pentru îndeplinirea obiectivului - promovarea în Liga A.

Meciul de la Bucov, cu formația Progresul, din localitate, a fost la discreția câmpinenilor, care au marcat prin Cl. Dumitrescu, Spuraciu și Filip (2). Dincolo de rezultat, jocul a fost unul bun, care dă speranțe că îndeplinirea obiectivului poate fi realizabilă, chiar dacă acest lucru presupune câștigarea tuturor meciurilor din această a doua parte a campionatului.
Iată și echipa aliniată la startul partidei de la Bucov de antrenorii Mugurel Dedu și Claudiu Dumitrescu: Antal - Coman (cpt), Bărcănescu, Fl. Niculae, Diaconu, Fl. Tocitu (85 S. Spoială), Cl. Dumitrescu (85 S. Iordache), Botoșneanu (75 A. Manole), Filip, Matei (75 Buzilă), Spurcaciu (70 Matache).
Înaintea acestei etape, CS Câmpina se afla pe locul 11, cu 21 puncte, iar etapa viitoare, câmpinenii vor întâlni pe teren propriu formația CSO Mizil.
Duminică, 6 martie, într-un meci din cadrul aceleiași etape din Superliga B Prahova, pe stadionul ”Rafinăriei” din Câmpina se vor întâlni Sportul Câmpina și Triumf Poiana Câmpina, poienarii fiind liderul clasamentului înaintea acestei etape.

3279 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1865 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

152 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: