CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

"Şcoala altfel", la Spitalul Municipal Câmpina

- Actualitate -

În aceste zile, mai multe unităţi de învăţământ din Câmpina derulează programul intitulat "Şcoala altfel". Practic, este vorba despre o săptămână în cadrul căreia elevii vin la şcoală, iar de aici pleacă la diverse acţiuni. Vineri, 26 mai, elevii din clasele a X-a de la Colegiul Naţional "Nicolae Grigorescu" au vizitat Spitalul Municipal Câmpina.

Prezentarea preliminară a Spitalului Municipal a fost realizată de managerul Călin Tiu. Apoi, elevii şi profesorii au primit echipament specific (halate, măşti şi încălţări de unică folosinţă) şi au vizitat secţiile Spitalului Municipal. Pentru mulţi elevi, o astfel de vizită a fost o premieră, iar unii chiar au fost extrem de atenţi şi interesaţi în unele secţii, dorindu-şi să îmbrăţişeze o carieră medicală. Aproape toţi s-au fotografiat în inedita costumaţie, iar unii dintre ei au postat imediat fotografiile pe reţelele de socializare.
Dincolo de toate acestea, a fost într-adevăr o "altfel" de abordare a unor aspecte cu care se confruntă şi aceşti elevi la orele de curs, unele subiecte legate de biologie sau fizică fiind mult mai atractiv prezentate în cadrul unei secţii de spital decât la o oră obişnuită de la școală.


26 May 2017 21:16 7235 vizualizari


Comentarii


420 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
497 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
581 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1184 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV