Administrația locală nu este de acord cu redeschiderea bazinului de înot didactic din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Închis pe 12 martie, în urma unei decizii a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, bazinul de înot didactic din Câmpina ar fi putut fi redeschis la jumătatea lunii trecute, după ce in Monitorul Oficial a fost publicat un regulament care permite reluarea activității în bazinele de înot, atât pentru inițiere, cât și pentru performanță.

Mai mult, conducerea Clubului Sportiv Câmpina, care are în administrare bazinul, a solicitat Comitetului Local pentru Situații de Urgență pe 16 iunie acceptul pentru redeschiderea bazinului. Cu toate acestea, bazinul este în continuare închis. Purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina, Ioana Bumbăcea, ne-a precizat: "Reprezentanții Primăriei Câmpina, ai Comitetului Director al CS Câmpina și parte dintre membrii Comitetului Local pentru Situații de Urgență nu sunt de acord cu redeschiderea bazinului de înot didactic deoarece, fiind menținută starea de alertă, vor fi necesare foarte multe măsuri de care va trebui să se țină cont in desfășurarea antrenamentelor, iar toate aceste măsuri vor limita numărul celor care vor putea înota, astfel încât cheltuielile administrative vor fi foarte mari și nejustificate". Cu alte cuvinte, o eventuală redeschidere a bazinului de înot didactic va putea fi luată în discuție de administrația câmpineană doar după încheierea stării de alertă.

3811 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Coman Petrina 03.07.2020 01:01 Bazinele de inot pentru sportivii de performanta vor fi deschise de la 1 iunie. Asa suna anuntul facut de premierul Ludovic Orban! Reprezentantul Romaniei a Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Alexandru Rafila , afirma cum ca inotul practicat in apa cu clor este sigur ! Iata-ne ajunsi in luna iulie si Bazinul de Inot Didactic isi tine usile inchise, sportivii fiind nevoiti sa mearga sa se antreneze in alte orase. Dar cui ii pasa ?! Aceasta indiferenta a autoritatilor locale nu face altceva decat sa favorizeze pierderea de generatii de sportivi. Este foarte frumos cand auzim dde rezultate la nivel nationale si international, dar sa nu uitam ca meritele sunt doar ale staff-ului sportivului. In calitate de parinte al unui sportiv de performanta, imi exprim pe aceasta cale indignarea si dezgustarea in ceea ce priveste implicarea Autoritatilor Locale in dezvoltarea sportului Campinean !

Actualitate

1664 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

4126 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

876 vizualizari
12 aug. 2020 20:43

ProRomânia Câmpina, ieri dizolvată, astăzi reînființată

CâmpinaTV.ro v-a obișnuit cu știri corecte, prompte, așa cum s-a întâmplat și în urmă cu câteva ore când anunțam dizolvarea Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia și prezentam declarația președintelui Marian Alexandru de susținere a candidatului independent la funcția de primar al municipiului, Alin Moldoveanu. (vezi aici)

1974 vizualizari
12 aug. 2020 17:30

Membrii Organizației ProRomânia Câmpina susțin candidatura independentului Alin Moldoveanu la funcția de primar

1 comentarii

De-abia ce s-a anunțat semnarea protocolului care a stat la baza înființării Alianței pentru Prahova, între PSD, ProRomânia și PPU (S-L), că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru stânga politică din Câmpina. Astfel, președintele Organizației Câmpina a Partidului ProRomânia, Marian Alexandru, a anunțat dizolvarea organizației și susținerea la alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Câmpina a independentului Alin Moldoveanu.