Primăria Câmpina a demarat licitația pentru reabilitarea Străzii Bobâlna

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțul privind repararea Străzii Bobâlna din municipiul Câmpina a fost publicat pe SEAP, zilele trecute, iar termnul limită de depunere a ofertelor este 3 august 2018. După cum a anunțat primarul Horia Tiseanu la conferința de presă de la începutul acestei luni, va fi o lucrare de reabilitare a trotuarelor și carosabilului până la stratul de uzură, acesta urmând să fie turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova.

După cum reiese din anunțul publicat pe SEAP, valoarea estimativă a întregii lucrări este de 3,25 milioane lei (fără TVA). În documentația pentru licitație se precizează faptul că nu se cunoaște data la care vor începe lucrările de realizare a canalizării de către HidroPrahova, iar în cazul în care acest lucru se va întâmpla în perioada în care se lucrează la asfaltarea străzii, lucrările vor fi sistate și continuate după introducerea canalizării. Este, însă, puțin probabil să se întâmple acest lucru având în vedere faptul că nu s-a prezentat nimeni la licitația organizată de HidroPrahova în vederea reluării lucrărilor de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Revenind la reabilitarea Străzii Bobâlna, dacă licitația decurge fără probleme, lucrările ar putea începe undeva spre sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie. În ceea ce privește Calea Doftanei, aici se vor realiza doar lucrări de plombare.

3121 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cetatean Crisuri 23.07.2018 12:21 Nici nu imi imaginez cum nu e chemat Tiseanu la raport la Palat si luat in suturi.Nici 30 la suta daca maine ar fi alegeri nu ar scoate ... nostru primar.Vai si amar de liberalii autentici.

Actualitate

415 vizualizari
14 dec. 2018 20:16

Primarul Câmpinei vrea un nou împrumut bancar, în valoare de 25 milioane lei, pentru investiții

Pe ordinea de zi a ședinței de marți, 18 decembrie 2018, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect de hotărâre, inițiat de primarul Horia Tiseanu, care prevede aprobarea unei finanțări rambursabile interne, adică a unui credit bancar în valoare de 25 milioane lei, cu o maturitate de zece ani, din care trei ani perioadă de grație și șapte ani perioadă de rambursare. Dacă proiectul va fi aprobat de Consiliul Local, Câmpina va accesa cel mai mare credit bancar din câte a luat vreodată, iar gradul de îndatorare al municipiului va ajunge la 30%.

1809 vizualizari
13 dec. 2018 19:15

Încă o amânare în procesul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. A treia amânare în mai puțin de 30 de zile

4 comentarii

Al treilea termen al procesului în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție a adus o nouă amânare. Termenul următor a fost fixat pentru 10 ianuarie 2019.

Alte stiri recente

1609 vizualizari
14 dec. 2018 09:00

Elevii unei clase de la Liceul Energetic din Câmpina au scris și lansat o carte despre relația cu părinții

Biblioteca Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina a fost, zilele trecute, gazda unei lansări de carte. O carte scrisă chiar de elevii liceului. Elevii clasei a XII-a T (dirigintă Denisa Stoicescu) au finalizat un proiect deosebit, care a durat șase luni: scrierea și lansarea cărții "De vorbă cu părinții mei - mic tratat de educație și familie".

2844 vizualizari
13 dec. 2018 13:15

Cei patru foști angajați ai Institutului din Câmpina, premiați cu "Medalia Centenarului", invitați să viziteze fostul lor loc de muncă

3 comentarii

Conducerea Institutului de Cercetări și Proiectări Tehnologice Câmpina, din cadrul OMV Petrom, i-a invitat pe cei patru foști angajați, premiați de administrația locală cu ocazia Zilei Naționale a României cu "Medalia Centenarului", să viziteze instituția în care au lucrat mulți ani și pe care au reprezentat-o întotdeauna cu cinste.