CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Primăria Câmpina a demarat licitația pentru reabilitarea Străzii Bobâlna

- Actualitate -

Primăria Câmpina a demarat licitația pentru reabilitarea Străzii Bobâlna

Anunțul privind repararea Străzii Bobâlna din municipiul Câmpina a fost publicat pe SEAP, zilele trecute, iar termnul limită de depunere a ofertelor este 3 august 2018. După cum a anunțat primarul Horia Tiseanu la conferința de presă de la începutul acestei luni, va fi o lucrare de reabilitare a trotuarelor și carosabilului până la stratul de uzură, acesta urmând să fie turnat după introducerea canalizării de către HidroPrahova.

După cum reiese din anunțul publicat pe SEAP, valoarea estimativă a întregii lucrări este de 3,25 milioane lei (fără TVA). În documentația pentru licitație se precizează faptul că nu se cunoaște data la care vor începe lucrările de realizare a canalizării de către HidroPrahova, iar în cazul în care acest lucru se va întâmpla în perioada în care se lucrează la asfaltarea străzii, lucrările vor fi sistate și continuate după introducerea canalizării. Este, însă, puțin probabil să se întâmple acest lucru având în vedere faptul că nu s-a prezentat nimeni la licitația organizată de HidroPrahova în vederea reluării lucrărilor de canalizare de la Câmpina, Bănești și Vălenii de Munte. Revenind la reabilitarea Străzii Bobâlna, dacă licitația decurge fără probleme, lucrările ar putea începe undeva spre sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie. În ceea ce privește Calea Doftanei, aici se vor realiza doar lucrări de plombare.


23 Jul 2018 11:46 3972 vizualizari


Comentarii


  • 23.07.2018 12:21 Cetatean Crisuri Nici nu imi imaginez cum nu e chemat Tiseanu la raport la Palat si luat in suturi.Nici 30 la suta daca maine ar fi alegeri nu ar scoate ... nostru primar.Vai si amar de liberalii autentici.
242 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de furnizare a apei în localitățile unde stocurile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste localități se numără și satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina.

citeste mai mult
300 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1285 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1771 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV