CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

”Zona metropolitană” Câmpina a fost extinsă și cu alte localități, pentru a se asigura circulația persoanelor fără declarație

- Actualitate -

”Zona metropolitană” Câmpina a fost extinsă și cu alte localități, pentru a se asigura circulația persoanelor fără declarație

Cine credea că povestea declarațiilor pe care trebuie să le întocmească o persoană care își părăsește localitatea de domiciliu s-a încheiat odată cu declararea de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a ”zonelor metropolitane” Ploiești și Câmpina s-a înșelat amarnic... Vineri după-amiază, într-o ședință extraordinară a CJSU, ”zona metropolitană” Câmpina a fost extinsă.

”În urma discuțiilor din spațiul public, dar și a posibilității extinderii zonei metropolitane, în acceptul de zonă de liberă circulație pe durata stării de alertă, prefectul Cristian Ionescu a propus extinderea zonei Câmpina”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Prefecturii Prahova, Liliana Minculescu. În urma deciziei de vineri după-amiază a CJSU, acum ”zona metropolitană” Câmpina cuprinde următoarele localități: 
Câmpina, Bănești, Breaza, Brebu, Cornu, Poiana Câmpina, Provița de Jos, Provița de Sus, Șotrile, Telega, Valea Doftanei (care erau și până acum), la care se adaugă de vineri localitățile: Băicoi, Păulești, Scorțeni, Cocorăștii Mislii, Vâlcănești, Vărbilău, Aluniș, Bertea, Secăria, Comarnic, Cosminele, Talea, Adunați, Măgureni, Florești, Filipeștii de Pădure, Filipeștii de Târg, Ariceștii Rahtivani, Ștefești, Plopeni, Dumbrăvești, Sinaia.
Facem precizarea - și ca răspuns la multe întrebări venite la articolele precedente pe această temă - că în cazul comunelor intră automat în ”zona metropolitană” și satele componente ale fiecărei comune în parte. De asemenea, am ales să folosim sintagma ”zonă metropolitană” pentru Câmpina folosind ghilimelele, tocmai pentru că această zonă nu este definită ca zonă metropolitană conform legislației românești, ci este mai degrabă un teritoriu stabilit destul de aleatoriu, unde va fi permisă libera circulație pe perioada stării de alertă.


22 May 2020 17:20 11039 vizualizari



Comentarii






  • 23.05.2020 15:48 Contele Nu va mai luati dupa brambureala autoritatilor locale si judetene care azi spun una si maine alta...habar nu au pe ce lume traiesc si care sunt nevoile si necesitatile dumneavastra pentru deplasare.Puteti circula si in afara zonei meteopolitane in baza declaratiei pe proprie raspundere si trebuie sa va incadrati in unul.din cele 11 puncte ale declaretiei.Aceasta poate fi descarcata de pe site...formular.sts.ro
  • 23.05.2020 12:29 Admin Da, sunt localități care se regăsesc în ambele zone - Bănești, Telega, Scorțeni...
  • 23.05.2020 12:00 Laura Crisan Buna ziua, Localitatile cu care a fost extinsa ''zona metropolitana Campina'' (com Scorteni ) si care se aflau in ''zona metropolitana Ploiesti '' sant acum incluse in ambele zone sau au fost scoase de la Ploiesti si adaugate la Campina ? Nu gasesc nicio precizare legata de acest lucru si nu se mai intelege nimic .Multumesc
2497 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2595 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1444 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5349 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV