Opt mașini, printre care și o ambulanță, implicate într-un accident pe DN1, la Bănești

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 12.45, traficul a revenit la normal pe DN1, la Bănești. Potrivit IJP Prahova, cauza preliminară a accidentului din această dimineață a fost nepăstrarea distanței de siguranță între mașini.
UPDATE - Inspectoratul Județean de Poliție a luat decizia devierii traficului rutier spre Ploiești prin Urleta și Băicoi. Pe DN1, sensul de mers spre Ploiești este complet blocat.

Un accident rutier în care sunt implicate nu mai puțin de opt mașini s-a produs pe DN1, în comuna Bănești, în jurul orei 10.20. Detașamentul de la Câmpina al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență intervine cu o autospecială cu apă și spumă și trei ambulanțe Smurd. În total sunt 15 persoane care se aflau în cele opt vehicule, potrivit informațiilor furnizate de ISU.

În accident este implicată și o ambulanță privată, care transporta doi pacienți la un spital din București, dar starea acestora este bună. Sunt rănite două persoane, este vorba despre doi conducători auto care au fost asistați medical la locul accidentului, iar apoi au fost transportați la spital. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii acestui accident. Sensul de mers spre Ploiești este complet blocat și se circulă dirijat pe celălalt sens de mers al DN1. Vom reveni.

4576 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • grigor@s 13.11.2018 11:28 Vine iarna.Or avea autoritatille material antiderapant.?DN 1isi ia tributul.Multi posesoride autovehicul sunt inconstienti,dar si mai inconstienti cei care le-au pus permisul in mana.Politia ar trebui sa fie la datorie nu in birou la caldura
  • Tractari auto 14.11.2018 08:04 Tind sa cred ca in situatia aceasta "autoritatile" nu prea au nici o vina...prea multi inconstienti detin permise de conducere...si au uitat lucruri importante cum ar fi... **Adaptarea vitezei la condiţiile de drum şi trafic și luarea în calcul a faptului că spațiul de frânare crește substanțial **Păstrarea distanţei în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă! Utilizarea luminilor de întâlnire şi pe timpul zilei! Evitarea acţionarii bruste a direcţiei și a frânei! ...dar cine mai tine cont de aceste lucruri...

Actualitate

1287 vizualizari
10 dec. 2018 18:20

Apa potabilă va fi sistată marți, 11 decembrie, la Poiana Câmpina, din cauza unei avarii

HidroPrahova anunță sistarea furnizării apei potabile în comuna Poiana Câmpina, marți, 11 decembrie 2018, între orele 7.00-13.00. Se ia această măsură pentru remedierea unei avarii produse la conducta principală de alimentare cu apă.

2520 vizualizari
10 dec. 2018 12:12

Dalele noi, montate în Parcul de la Soldat din Câmpina, sunt deja crăpate

1 comentarii

Ceea ce se întâmplă în Parcul de la Soldat deja depășește orice limită a bunului simț și devine de-a dreptul revoltător modul în care firma care execută lucrările de modernizare înțelege să-și facă treaba. O "treabă" de peste 1,6 milioane lei, din care se vor scădea, la final, penalitățile pentru întârziere. Dalele noi, montate pe aleile parcului, sunt deja crăpate. Sperăm doar ca administrația locală să se sesizeze și să pună firma Construct Edil SRL Câmpineanca (județul Vrancea) să le schimbe pe proprii bani, nu tot pe buzunarul câmpinenilor.

Alte stiri recente

1998 vizualizari
10 dec. 2018 16:49

Haideți să punem mână de la mână și să reconstruim casa unei familii greu încercate, din Câmpina!

Pe 23 noiembrie 2018, în Câmpina, pe Strada Granicului, izbucnea un incendiu care distrugea aproape în totalitate o casă. A fost un dezastru. Și este un dezastru pentru familia aceea simplă, extrem de modestă, care locuia aici, la Granicului nr.4: străbunica, bunica, două fete și copiii lor (un băiețel și două fetițe). Un necaz pe care nu-l dorim nimănui, dar iată că se abate uneori asupra unor oameni. În prag de iarnă, patru femei și trei copiii au rămas fără casă.

1898 vizualizari
10 dec. 2018 12:43

Biciclist lovit de o mașină la Filipeștii de Târg. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Poliția Municipală Câmpina a fost sesizată, duminică după-amiază, cu privire la producerea unui accident rutier în comuna Filipeștii de Târg. Un biciclist a fost acroșat de o autoutilitară, fiind trântit la pământ. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Din fericire, la acest accident au existat martori. Biciclistul a fost transportat la spital, unde s-a constatat că nu a fost rănit grav.