Opt mașini, printre care și o ambulanță, implicate într-un accident pe DN1, la Bănești

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 12.45, traficul a revenit la normal pe DN1, la Bănești. Potrivit IJP Prahova, cauza preliminară a accidentului din această dimineață a fost nepăstrarea distanței de siguranță între mașini.
UPDATE - Inspectoratul Județean de Poliție a luat decizia devierii traficului rutier spre Ploiești prin Urleta și Băicoi. Pe DN1, sensul de mers spre Ploiești este complet blocat.

Un accident rutier în care sunt implicate nu mai puțin de opt mașini s-a produs pe DN1, în comuna Bănești, în jurul orei 10.20. Detașamentul de la Câmpina al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență intervine cu o autospecială cu apă și spumă și trei ambulanțe Smurd. În total sunt 15 persoane care se aflau în cele opt vehicule, potrivit informațiilor furnizate de ISU.

În accident este implicată și o ambulanță privată, care transporta doi pacienți la un spital din București, dar starea acestora este bună. Sunt rănite două persoane, este vorba despre doi conducători auto care au fost asistați medical la locul accidentului, iar apoi au fost transportați la spital. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii acestui accident. Sensul de mers spre Ploiești este complet blocat și se circulă dirijat pe celălalt sens de mers al DN1. Vom reveni.

5892 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • grigor@s 13.11.2018 11:28 Vine iarna.Or avea autoritatille material antiderapant.?DN 1isi ia tributul.Multi posesoride autovehicul sunt inconstienti,dar si mai inconstienti cei care le-au pus permisul in mana.Politia ar trebui sa fie la datorie nu in birou la caldura
  • Tractari auto 14.11.2018 08:04 Tind sa cred ca in situatia aceasta "autoritatile" nu prea au nici o vina...prea multi inconstienti detin permise de conducere...si au uitat lucruri importante cum ar fi... **Adaptarea vitezei la condiţiile de drum şi trafic și luarea în calcul a faptului că spațiul de frânare crește substanțial **Păstrarea distanţei în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă! Utilizarea luminilor de întâlnire şi pe timpul zilei! Evitarea acţionarii bruste a direcţiei și a frânei! ...dar cine mai tine cont de aceste lucruri...

Actualitate

503 vizualizari
27 mar. 2024 17:56

Recompense în bani pentru câmpinenii care denunță tentativa de mită electorală

Asociația Câmpina Curată demarează o campanie de conștientizare a riscurilor pe care banii oferiți ca mită electorală îi pot avea asupra viitorului comunității. Printr-o declarație de presă care a avut loc miercuri, 27 martie 2024, reprezentanții asociației au spus că doresc să descurajeze această practică folosită destul de des în procesul electoral din România, existând bănuieli că inclusiv la Câmpina s-a procedat în acest mod, la alegerile din 2020. Asociația Câmpina Curată va oferi recompense de 3.000 lei celor care denunță tentativele de mită electorală la alegerile din 2024.

2276 vizualizari
27 mar. 2024 11:44

Cătălin Paraschiv, singurul candidat la postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

4 comentarii

Ziua de 27 martie 2024 a reprezentat termenul limită pentru depunerea candidaturilor la concursul pentru postul de manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, instituție în subordinea căreia se află și Casa Tineretului.

Alte stiri recente

346 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

430 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.