Opt mașini, printre care și o ambulanță, implicate într-un accident pe DN1, la Bănești

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - În jurul orei 12.45, traficul a revenit la normal pe DN1, la Bănești. Potrivit IJP Prahova, cauza preliminară a accidentului din această dimineață a fost nepăstrarea distanței de siguranță între mașini.
UPDATE - Inspectoratul Județean de Poliție a luat decizia devierii traficului rutier spre Ploiești prin Urleta și Băicoi. Pe DN1, sensul de mers spre Ploiești este complet blocat.

Un accident rutier în care sunt implicate nu mai puțin de opt mașini s-a produs pe DN1, în comuna Bănești, în jurul orei 10.20. Detașamentul de la Câmpina al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență intervine cu o autospecială cu apă și spumă și trei ambulanțe Smurd. În total sunt 15 persoane care se aflau în cele opt vehicule, potrivit informațiilor furnizate de ISU.

În accident este implicată și o ambulanță privată, care transporta doi pacienți la un spital din București, dar starea acestora este bună. Sunt rănite două persoane, este vorba despre doi conducători auto care au fost asistați medical la locul accidentului, iar apoi au fost transportați la spital. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii acestui accident. Sensul de mers spre Ploiești este complet blocat și se circulă dirijat pe celălalt sens de mers al DN1. Vom reveni.

4871 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • grigor@s 13.11.2018 11:28 Vine iarna.Or avea autoritatille material antiderapant.?DN 1isi ia tributul.Multi posesoride autovehicul sunt inconstienti,dar si mai inconstienti cei care le-au pus permisul in mana.Politia ar trebui sa fie la datorie nu in birou la caldura
  • Tractari auto 14.11.2018 08:04 Tind sa cred ca in situatia aceasta "autoritatile" nu prea au nici o vina...prea multi inconstienti detin permise de conducere...si au uitat lucruri importante cum ar fi... **Adaptarea vitezei la condiţiile de drum şi trafic și luarea în calcul a faptului că spațiul de frânare crește substanțial **Păstrarea distanţei în mers, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă! Utilizarea luminilor de întâlnire şi pe timpul zilei! Evitarea acţionarii bruste a direcţiei și a frânei! ...dar cine mai tine cont de aceste lucruri...

Actualitate

2143 vizualizari
25 mai. 2019 10:46

Aproximativ 3.000 de reprezentanți ai forțelor de ordine, mobilizați în Prahova pentru alegerile din 26 mai

Duminică, 26 mai, au loc alegerile pentru Parlamentul European și referendumul convocat de președintele Iohannis. În județul Prahova sunt 623 de secții de votare, iar toate structurile din cadrul MAI au fost mobilizate pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru paza și protecția secțiilor de votare.

2367 vizualizari
24 mai. 2019 10:06

Lucrări de reparații pe DN1, pe raza orașului Comarnic. Trafic dirijat

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova anunță că și astăzi (vineri, 24 mai 2019) vor continua lucrările de reparații ale carosabilului pe DN1, la km 103, pe raza orașului Comarnic. Lucrările se desfășoară între orele 8.00-12.00, pe sensul de coborâre spre Câmpina.

Alte stiri recente

553 vizualizari
25 mai. 2019 22:39

Din nou pe podium. Atleții câmpineni și-au reconfirmat valoarea în probele de aruncări la Campionatul Național Școlar

La finalul acestei săptămâni, la Pitești, au avut loc întreceri de atletism contând pentru Cupa României, Campionatul Național pentru seniori, tineret și juniori I, dar și pentru Campionatul Național Universitar și Campionatul Național Școlar. Spre cinstea lor, atleții de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, coordonat de prof. Mihaela Marin, și-au reconfirmat valoarea în probele de aruncări, obținând nu mai puțin de patru medalii, dintre care trei de aur, la Campionatul Național Școlar.

1764 vizualizari
25 mai. 2019 19:51

Liga A Prahova, etapa a 28-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă după-amiază au avut loc primele meciuri contând pentru etapa a 28-a din Liga A. Celelalte partide ale rundei sunt programate duminică dimineață. Rezultatele înregistrate și clasamentul la zi: