Modificări în regulamentul de funcționare al bazinului de înot didactic din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Bazinul de înot din Câmpina a creat, în ultima vreme, mai multe dispute și controverse, uneori peste o limită admisibilă. Bazinul aparține municipaliății și este administrat de Clubul Sportiv Câmpina. După ultimele scandaluri de la bazin, Consiliul Local a încercat, printr-o serie de modificări la Regulamentul de Organizare și Funcționare al bazinului de înot, să limiteze, poate chiar să stopeze, toate aceste probleme.

Astfel, la ședința din 31 martie 2021 a Consiliului Local, a fost discutat și aprobat un proiect de hotărâre inițiat de consilierii Roxana Gheorghe, Marius Anghelescu, Liviu Briciu, Liviu Dumitrache și Andrei Duran, prin care se modifică regulamentul bazinului, iar cele mai importante modificări sunt următoarele:
- Elevii care învață la clasele cu profil înot vor avea acces gratuit la bazin "doar în decursul anului școlar". Precizăm faptul că astfel de clase există la Școala Gimnazială "Ion Câmpineanu".
- Persoanele cu dizabilități, cărora medicii le recomandă recuperare prin mișcare în apă, au acces gratuit la bazin, în limita a opt ore/lună și în baza unor documente doveditoare;
- Însoțitorii copiilor care desfășoară activități la bazinul de înot NU vor mai avea acces în interiorul bazinului decât dacă sunt echipați corespunzător (papuci, costum de baie, cască, prosop) și în urma achității taxei de intrare;
- Intrarea la bazin se face pe baza biletelor de intrare (bonului fiscal) sau abonamentelor;
- Administratorul bazinului (CS Câmpina) poate aisgura contra-cost organizarea și desfășurarea cursurilor de înot pentru copii și adulți, cu antrenori/instructori proprii;
- Orice modificare a programului la bazinul de înot va trebui adusă la cunoștința publicului cu minim 24 de ore înainte;
- Nerespectarea obligațiilor prevăzute în regulament și orice formă de comportament neadecvat se sancționează cu interzicerea accesului/activității pe o perioadă cuprinsă între 1-12 luni; sancțiunile vor fi aplicate de conducerea CS Câmpina, cu avizul Comitetului Director al clubului.

Vă reamintim tarifele de la bazinul de înot didactic:
- Taxă utilizare bazin - 13 lei/oră
- Abonament 10 ore - 110 lei (valabil 30 de zile)
- Abonament 20 ore - 210 lei/persoană (valabil 30 de zile)
- Taxă bazin (competiție) - 280 lei/oră
- Abonament lunar pentru sportivii legitimați la FRNPM (cu plata în avans) - 200 lei/lună, cu 2 intrări pe zi
- Taxă rezervare culoare - 25 lei/culoar/oră
- Taxă cursuri inițiere CS Câmpina - 35 lei/oră
- Abonament cursuri CS Câmpina (8 ședințe) - 250 lei (valabil 30 de zile)
(În situații deosebite, precum starea de urgență/alertă, taxa de rezervare a culoarului pentru pregătirea sportivilor de performanță se poate reduce cu 40%, adică să fie de 15 lei/culoar/oră.)

2613 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Predulea 08.04.2021 18:31 Foarte buna stirea, dar nu aflam care este statutul bazinului in acest moment de 08 aprilie. Publicul larg are acees ? Daca da, in baza carui program ? Daca nu, cand va avea ? Stirea a fost vizualizata de peste 2500 ori, cred/sper ca municipalitatea prin Clubul Sportiv ar trebui sa fie interesat de publicul larg, care aduce si bani. Am inteles cum stau lucrurile cu cei favorizati, firesc ar fi sa se ocupe si de cei care platesc taxa/abonament. Sau poate clubul/municipalitatea prin pagina personala/grupurile social media ale orasului sa informeze despre program. Ne dorim sa venim la bazin si sa beneficiem de calitatile binefacatoare ale apei, poate aveti grija si de noi sa aflam aceste info. Multumim anticipat !

Actualitate

2097 vizualizari
17 apr. 2021 20:03

Polițiștii prahoveni au verificat zonele de agrement, inclusiv la Câmpina și Valea Doftanei. Au fost aplicate 108 sancțiuni contravenționale

În cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie, polițiștii prahoveni au desfășurat o amplă acțiune în principalele zone de agrement din județul Prahova (Ploiești, Bucov, Câmpina, Valea Doftanei, Vălenii de Munte și Măneciu - Cheia) pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, dar și pentru asigurarea unui climat de ordine publică.  

3345 vizualizari
17 apr. 2021 19:22

Probleme pe Strada Muscelului. Firma care asfaltează, pusă să refacă o parte din lucrare

3 comentarii

Sâmbătă, 17 aprilie, în jurul orei 18.00, când muncitorii care lucrează la asfaltarea unei părți a Străzii Muscelului și a străduțelor adiacente (acolo unde s-a intervenit la conducta de gaze) se pregăteau să încheie activitatea, la fața locului a sosit primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

Alte stiri recente

3039 vizualizari
16 apr. 2021 09:10

Societate de construcții din zona Câmpina angajează agent de vânzări produse metalurgice

Societatea de construcții LE GRAND G&G SRL angajează AGENT DE VÂNZĂRI PRODUSE METALURGICE.

5765 vizualizari
16 apr. 2021 08:04

Un simbol al Câmpinei culturale de altădată, ”Casa Cărții” a devenit ”Centru shop”. Un magazin cu de toate, dar nu și cu carte

”Casa Cărții” din centrul municipiului Câmpina reprezintă un exemplu negativ de gestionare a unei situații. Un edificiu reprezentativ pentru cultura unui oraș care s-a mândrit mult timp cu numărul cel mai mare de intelectuali la mia de locuitori a ajuns acum un magazin cu... chinezării. Nu este nimic desuet într-un astfel de magazin, dar parcă este limita cea mai de jos a comerțului, mai ales într-un spațiu aproape sacru, unde, cu niște ani în urmă, își lansau cărți Fănuș Neagu, Ana Blandiana, Adrian Păunescu, Romulus Rusan și mulți, mulți alții.