CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CS Câmpina 1-3

- Sport -

Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CS Câmpina 1-3

Ar fi trebuit să fie un joc frumos, un derby, o sărbătoare, pe care au onorat-o aproape 500 de spectatori, dornici să asiste la un meci de calitate între două echipe din zonă, Triumf Poiana Câmpina și CS Câmpina. Pe teren, din păcate, lucrurile au stat cu totul altfel, iar starea de tensiune și nervozitate a alterat spectacolul sportiv.

Câmpinenii s-au impus cu scorul de 3-1, prin golurile marcate de Dedu (min. 6, 33 și 84, ultimul din lovitură de pedeapsă), în vreme ce pentru poienari, golul de onoare a fost marcat de Stan (min. 77). Dar dincolo de goluri, meciul în sine nu s-a ridicat la nivelul unui derby. Primul gol a venit în urma unei greșeli flagrante în defensiva poienarilor, speculată imediat de Dedu, același jucător solicitând și o lovitură de pedeapsă în minutul 22. Tot Dedu a prins un șut frumos de la marginea suprafeței de pedeapsă și a dublat avantajul formației pe care o antrenează. Paradoxal, la 0-2 jocul s-a aprins. Bunea are o intrare imprudentă la mijlocul terenului (inadmisibilă pentru experiența sa) și primește al doilea cartonaș galben fiind eliminat de arbitrul Mihai Amorăriței. A fost momentul din care starea de nervozitate a devenit caracteristica dominantă a jocului.
Repriza secundă jocul a fost mocnit, până în minutul 77, atunci când poienarii au marcat și au părut că pot reveni în joc. Într-un joc în care CS Câmpina s-a considerat învingătoare și nu a apăsat decisiv pedala accelerație. La cinci minute după golul poienarilor, o nouă greșeală în defensiva gazdelor aduce o fază periculoasă, la care Amorăriței dictează penalty pentru oaspeți. Poienarii și-au ieșit din minți - G. Radu a protestat vehement (a primit galben), apoi portarul Pop a tras de jucătorul advers căzut la pământ încercând să-l ridice (a luat și el galben), după care G. Radu a schimbat ”repertoriul” și a trecut la injurii, moment în care Amorăriței l-a eliminat! Dar G. Radu nu s-a oprit aici și a sărit efectiv să-l lovească pe arbitru, fiind cu greu ținut de câțiva coechipieri, într-un spectacol grotesc. Dedu a transformat penalty-ul, trecându-și în cont o ”triplă”, iar pentru echipa sa victoria. 
Un meci urât, în care toți ”actorii” au avut partea lor de vină, un meci pe care - cel mai probabil - cei aproape 500 spectatori care onoraseră derby-ul își doresc să-l uite cât mai repede!
Marcatori: Stan (77) / Dedu (6, 33, 84 - ultimul din penalty).
Triumf Poiana Câmpina: Pop - G. Radu, Georgescu, I. Dumitru, Scumpu (45+2 Țurlea), Bunea, Bej, Roman (20 Țol), Năstase (60 I. Vintilă), Stan, R. Alexe. Antrenori: Valentin  Bunea, Alin Postolache.
CS Câmpina: Antal - Cl. Dumitrescu (89 Amar), Merluță, Niculae, Nichifor, Tocitu (46 Nae), Ilioiu, Bărcănescu, Manole (46 Diaconu), Dedu, Botoșneanu (59 Badea). Antrenori: Mugurel Dedu, Claudiu Dumitrescu.
Cartonașe galbene: Bunea (11, 38), Scumpu (45), Pop (82), G. Radu (82).
Cartonașe roșii: Bunea (38), Achim (de pe banca tehnică, 39), G. Radu (83).
Arbitri: Mihai Amorăriței (Câmpina) - Alin Ionică, Iulian Bălănescu (ambii din Ploiești).
Observator: Ionuț Borcan (Ploiești).
Rezultatele acestei etape - aici.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va întâlni în deplasare formația Petrolul 95 Ploiești, iar CS Câmpina va juca pe teren propriu cu AFC Brebu.


25 Sep 2022 17:09 2969 vizualizari


Comentarii






  • 25.09.2022 19:55 Ionut Din articolul tau reiese ca cei care au dat tonul duritatilor (dovada, eliminarile) sunt cei de la Poiana. Am fost la meci si te abrob. Sa nu uitam ca si la ultimul meci pe teren propriu (cel cu Maneciu), poienarii au avut un eliminat (stiai asta? ca nu ai scris in cronica partidei). Este vorba de frustrare, cand intr-un derbi local te intalnesti cu o echipa mult superioara. De aceea nu s-au prezentat la meciul direct in campionatul trecut.
  • 25.09.2022 19:29 diss Am văzut pe ”viu” prima repriză.Părerea mea este că Mihai Amorăriței, arbitrul de centru, a făcut meciul praf și pulbere.I-a vănat pe poienari, vezi cartonașele galbene acordate aiurea și în general a fluierat doar într-o direcție, pentru cămpineni. Era evident că echipa din Cămpina este mai omogenă deci nu avea nevoie de ajutorul arbitrului.În rest un meci urăt, mulți jucători joacă din amintiri, au multe kg în plus iar doar entuziasmul nu este suficient. Ca peste tot și la Cămpina nu a mai rămas nimic din fotbalul de altădată, Poiana juca în divizia B, IRA era o echipă redutabilă...Deci timp și bani cheltuiți cam degeaba.
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
700 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1115 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
597 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
859 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV