Două mașini s-au ciocnit pe Calea Dacia, la ieșirea din Câmpina spre DN1. O persoană este încarcerată

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Martorii accidentului contrazic informațiile făcute publice de Poliția Județeană. Potrivit acestora, accidentul a avut loc pe sensul de coborâre spre DN1, nu pe cel de urcare, iar pe contrasens a intrat autoturismul care venea dinspre DN1.
UPDATE - Circulația a fost reluată în zonă la ora 16.30, după cum anunță IJP Prahova.


Accidentul s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 15.30. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit că un autoturism, care cobora din Câmpina spre DN1, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină care circula din sensul opus. În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniți, unul dintre ei rămânând încarcerat. 

Accidentul a avut loc pe Calea Dacia în apropierea fostei benzinării Tiby Oil, deci înainte de pasajul suprateran. Au intervenit echipaje de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, cu o autospecială de descarcerare și o Ambulanță Smurd, precum și echipaje de la Poliție și de la Serviciul Județean de Ambulanță. Traficul în zonă este dirijat. După cum a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, conducătorul auto încarcerat era conștient și s-a intervenit la scoaterea lui din fiarele contorsionate ale mașinii, pentru ca apoi să fie transportat la spital.
Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.

6145 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicoleta 22.04.2019 18:18 Cum puteti spune ca masina care cobora din Câmpina spre DN1 era pe contrasens cand se vede clar ca cel care urca spre Câmpina este trecut peste marcajul linie dubla continuă. Si astazi este luni... Nu vineri
  • Admin 23.04.2019 07:41 Informațiile ne-au fost furnizate de IJP Prahova. Am adăugat un update la știre și am trimis Poliției o înregistrare video pusă la dispoziție de un martor pentru a vedea că lucrurile nu au stat așa cum au comunicat ei presei.

Social

941 vizualizari
19 sept. 2020 10:08

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 19 septembrie

1 comentarii

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

2443 vizualizari
18 sept. 2020 16:50

SOCERAM SA Câmpina va reconstrui și mobila casa distrusă de un incendiu, casă aparținând unei familii din Bănești

Societatea SOCERAM SA, parte a Grupului de firme NEPTUN CÂMPINA, va reconstrui casa familiei din Bănești rămasă pe drumuri din cauza unui incendiu. SOCERAM SA, producător de materiale pentru construcții, va pune la dispoziția familiei materialele pentru refacerea imobilului și se va ocupa de construcția, dotarea cu mobilier și alte lucruri necesare în noua casă.

Alte stiri recente

22 vizualizari
19 sept. 2020 18:44

Gabriela Firea, sprijin pentru candidatul PSD la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu

Unul dintre liderii naționali ai PSD, Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei și candidat al acestei formațiuni politice pentru un nou mandat la Primăria București, a transmis un mesaj de susținere a candidatului PSD la Primăria Câmpina, Nicolae Moisescu.

31 vizualizari
19 sept. 2020 18:30

Performanță excepțională. Andreea Lungu, vicecampioană balcanică de seniori la aruncarea discului

Andreea Lungu, sportiva din Poiana Câmpina, legitimată la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, antrenată de Mihaela Marin, a încheiat sezonul cu o performanță de excepție - titlul de vicecampioană balcanică de seniori în proba de aruncarea discului, cu o aruncare de 50,15m, noul record personal, fiind pentru prima dată în cariera ei când tânăra sportivă reușește să arunce discul la peste 50 metri.