Două mașini s-au ciocnit pe Calea Dacia, la ieșirea din Câmpina spre DN1. O persoană este încarcerată

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Martorii accidentului contrazic informațiile făcute publice de Poliția Județeană. Potrivit acestora, accidentul a avut loc pe sensul de coborâre spre DN1, nu pe cel de urcare, iar pe contrasens a intrat autoturismul care venea dinspre DN1.
UPDATE - Circulația a fost reluată în zonă la ora 16.30, după cum anunță IJP Prahova.


Accidentul s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 15.30. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit că un autoturism, care cobora din Câmpina spre DN1, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină care circula din sensul opus. În urma impactului, ambii conducători auto au fost răniți, unul dintre ei rămânând încarcerat. 

Accidentul a avut loc pe Calea Dacia în apropierea fostei benzinării Tiby Oil, deci înainte de pasajul suprateran. Au intervenit echipaje de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, cu o autospecială de descarcerare și o Ambulanță Smurd, precum și echipaje de la Poliție și de la Serviciul Județean de Ambulanță. Traficul în zonă este dirijat. După cum a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, conducătorul auto încarcerat era conștient și s-a intervenit la scoaterea lui din fiarele contorsionate ale mașinii, pentru ca apoi să fie transportat la spital.
Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident.

6008 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Nicoleta 22.04.2019 18:18 Cum puteti spune ca masina care cobora din Câmpina spre DN1 era pe contrasens cand se vede clar ca cel care urca spre Câmpina este trecut peste marcajul linie dubla continuă. Si astazi este luni... Nu vineri
  • Admin 23.04.2019 07:41 Informațiile ne-au fost furnizate de IJP Prahova. Am adăugat un update la știre și am trimis Poliției o înregistrare video pusă la dispoziție de un martor pentru a vedea că lucrurile nu au stat așa cum au comunicat ei presei.

Social

3296 vizualizari
25 ian. 2020 09:45

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 25 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

4907 vizualizari
24 ian. 2020 08:44

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 24 ianuarie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

Alte stiri recente

4257 vizualizari
26 ian. 2020 14:24

Un bărbat a murit strivit de tractor la Filipeștii de Pădure

UPDATE - Conform informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IJP Prahpva, bărbatul executa lucrări de toaletare/ defrișare pe un teren proprietate privată și, foarte probabil, pe fondul unei manevre de mers înainte, în pantă, utilajul s-a răsturnat, bărbatul fiind prins sub acesta. Polițiștii au întocmit în această cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.
Un accident mai puțin obișnuit, dar cu final tragic, a avut loc duminică, în jurul prânzului, la Filipeștii de Pădure. Și a fost un final tragic pentru că un bărbat, în vârstă de 76 de ani, domicliat în comuna Filipeștii de Pădure, și-a găsit sfârșitul fiind strivit de tractorul pe care îl conducea.

2689 vizualizari
26 ian. 2020 10:02

Atleții câmpineni se pregătesc pentru competițiile oficiale

Sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, se pregătesc pentru competițiile oficiale din luna februarie și martie - Campionatele Naționale de Atletism în Sală. Și cum cea mai bună metodă de pregătire este tot cea în condiții de concurs, atleții câmpineni participă aproape la fiecare sfârșit de săptămână la diverse concursuri al căror rol este tocmai acela de a pregăti sportivii pentru viitoarele competiții oficiale.