Viorel Savu (CSS ”Constantin Istrati” Câmpina) - trei titluri naționale la atletism, la veterani

Sport (Categoria articolului)

În acest week-end (28-29 august 2021), la București s-a desfășurat Campionatul Național de Atletism Masters (pentru veterani), competiție la care a fost prezent și Viorel Savu, atlet din Plopeni, dar legitimat la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, care a concurat la categoria peste 60 de ani. Acesta a obținut, la București, nu mai puțin de cinci medalii - trei de aur și două de argint.

Cele trei titluri naționale au fost obținute în probele: aruncarea ciocanului (27,16m), aruncarea greutății (12,04m), aruncarea ciocanului greu (11,16m). De asemenea, atletul legitimat la clubul câmpinean a mai obținut și două clasări pe locul secund în următoarele probe: aruncarea discului (29,65m) și aruncarea suliței (35,80m).
Chiar dacă poate părea ironic ca un club sportiv școlar să participe la un campionat pentru veterani, totuși, se cuvine să subliniem performanțele de excepție ale atletului Viorel Savu, medaliile obținute de acesta adăugându-se unei zestre valoroase pe care clubul coordonat de Mihaela Marin a obținut-o cu multă muncă de-a lungul acestui an.

2706 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1172 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2010 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1339 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina. 

7242 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

5 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.