CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Echipa PMP pentru Consiliul Local Câmpina și o parte dintre cele mai importante proiecte destinate comunității

- Politică -

Echipa PMP pentru Consiliul Local Câmpina și o parte dintre cele mai importante proiecte destinate comunității

Partidul Mișcarea Populară Câmpina aduce în fața alegătorilor, pentru scrutinul din 27 septembrie, o echipă de consileri foarte puternică, bine pregătită în toate domeniile de activitate, care îl va susține pe candidatul la funcția de primar, Ioan Adrian Pițigoi și care are deja o serie de proiecte importante pentru comunitatea locală. În rândurile următoare continuăm să vă prezentăm o parte din echipa PMP Câmpina, precum și câteva dintre cele mai importante proiecte pentru comunitatea locală.

Luminița Dumitrescu (66 ani, jurist): ”Sunt mai multe proiecte concrete pe care le voi promova pentru dezvoltarea municipiului Câmpina. Dintre acestea, amintesc: realizarea unui parc industrial, printr-un parteneriat cu comuna Bănești, unde să atragem investiții în industrie de înaltă calificare, nepoluantă; dezvoltarea cartierului Voila, inclusiv prin realizarea aici a unui loc de joacă, a unui parc și a unei piețe volante, sigur, după încheierea lucrărilor de infrastructură; platforme de gunoi subterane pentru blocuri, ceea ce va duce la o colectare mai ușoară a gunoiului, dar și la un aspect estetic, mai apropiat de nivel european”.
Bogdan Șandru (36 ani, inginer, economist): ”Cea mai importantă problemă a orașului este lipsa spațiului și prăbușirea accentuată a economiei fostei dictaturi. Nu poate exista o dezvoltare sustenabilă a municipiului fără utilizarea la maximum a fiecărui metru pătrat al acestei platforme geografice naturale pe care s-a dezvoltat municipiul nostru. Dntre proiectele pe care eu le voi propune și susține pentru dezvoltarea Câmpinei amintesc: inventarierea tuturor spațiilor de parcare ale municipiului și distribuirea lor către locatari în anumite condiții, locurile de parcare rămase libere vor putea fi folosite de către oricine contra cost; dotarea tuturor cartierelor de imobile cu bariere/puncte de acces în parcare; crearea și dezvoltarea unei echipe de intervenție rapidă, pe bază de voluntariat, pentru dezastre naturale sau alte evenimente cu potențial distructiv asupra orașului și a locuitorilor săi; instituirea taxei de latifundierat, adică orice locuitor care deține o suprafață mai mare de 5000 mp inclusiv, va fi impozitat diferit, în sensul că se va percepe o taxă suplimentara pentru fiecare 1000 mp ce depășește cei 5000 mp, în anumite condiții și cu anumite excepții”.
Dușan Marianov (64 ani, instructor auto): ”Consider că sunt un om de acțiune și în calitatea de consilier local mă voi implica pentru a promova o serie de proiecte, pe care eu și echipa PMP le considerăm în folosul comunității: dezvoltarea turismului prin încheierea unui parteneriat cu comuna Valea Doftanei și a agroturismului prin parteneriate cu alte comune din împrejurimi, printre care Telega, Provița de Jos și Provița de Sus; accelerarea programului de reabilitare termică a blocurilor; extinderea parcărilor dintre blocuri, precum și realizarea de piste de biciclete și centre de închiriere a acestora”.
Marius Petre (51 ani, economist): ”Câmpina va avea nevoie de aplomb, energe și spirit antreprenorial pentru a reuși în proiectele ambițioase pe care noi le propunem oamenilor. Pentru noi va fi foarte important să sprijinim prin proiectele noastre realizarea obiectivelor viitorului primar al Câmpina, Ioan Adrian Pițigoi. În acest sens, voi susține proiecte pentru dezvoltarea comunității noastre,  poate cele mai importante fiind cele care se referă la realizarea unui program coerent de investiții în infrastructură pornind de la periferie spre centru; reabilitarea completă a mai multor străzi, în frunte cu Calea Doftanei; mai ales în contextul actual, va fi nevoie de o investiție masivă în digitalizarea școlilor, atât pentru dascăli, cât și pentru elevi, precum și dotarea la standarde moderne a laboratoarelor școlare”.
Mai multe detalii despre proiectele PMP Câmpina puteți găsi pe pagina de Facebook Ioan Pițigoi.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 21200020)


13 Sep 2020 14:38 5274 vizualizari



Comentarii






1436 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
576 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1995 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1798 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV