Accident pe DN1, la Comarnic. Un autoturism a rupt un stâlp care susținea rețeaua electrică

Actualitate (Categoria articolului)

La ieșirea din Comarnic către Sinaia, pe DN1, la km 111, a avut loc luni seara un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale. Un autoturism s-a răsturnat, a rupt un stâlp care susținea rețeaua electrică în zonă, traficul fiind blocat complet minute bune. După sosirea polițiștilor, s-a circulat în mod dirijat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, ”din primele verificări, o femeie în vârstă de 52 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe sensul de mers Câmpina - Sinaia, posibil pe fondul neadaptării vitezei în curbă, a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în coliziune cu un stâlp de susținere a cablurilor electrice. În urma impactului, stâlpul a căzut în afara părții carosabile, cablurile rămânând pe șosea. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale”. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

2037 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

349 vizualizari
09 iul. 2020 11:57

Multe semne de întrebare în jurul deciziei pe care CCR o va lua pe 14 iulie privind impozitarea pensiilor speciale

Curtea Constituțională a României va discuta marți, 14 iulie, sesizările Avocatului Poporului și Înaltei Curți de Casație și Justiție în legătură cu legea privind noul sistem de impozitare a pensiilor speciale, care poate ajunge până la 85% conform legii votate în Parlamentul României.

2705 vizualizari
08 iul. 2020 10:44

Două accidente în decurs de numai câteva ore pe DN1, zona Băicoi. Trei persoane au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Băicoi, în decurs de numai câteva ore au avut loc două accidente rutiere, în urma cărora trei persoane au ajuns spital.

Alte stiri recente

709 vizualizari
09 iul. 2020 10:18

Poiana Câmpina a obținut grantul de 15.000 euro pentru instalarea de internet gratuit în spații publice

Administrația locală din comuna Poiana Câmpina s-a înscris încă din toamna anului 2018 în cursa pentru obținerea grantului de 15.000 euro pentru instalaea de internet gratuit în spațiile publice, în cadrul proiectului european intitulat WIFI4EU.

1091 vizualizari
09 iul. 2020 08:03

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 9 iulie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.