Trei competiții de atletism în două zile, la Pitești. Câmpinenii, din nou pe podium

Sport (Categoria articolului)

Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit vineri și sâmbătă trei competiții de atletism interesante. A fost vorba de Cupa României pentru juniori I (under 20), Campionatul Național de Seniori, etapa I, dar și Campionatul Național la 6.000m și 10.000m pentru seniori și tineret. De la primele două competiții nu putea lipsi sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” (coordonator Mihaela Marin), iar de fiecare dată când aceștia participă la concursuri se întorc cu premii și medalii.

La fel au stat lucrurile și în acest week-end, sportivi câmpineni obținând următoarele rezultate:
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul I, Cupa României, under 20, aruncarea greutății, 17,05m; 
Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul I, Cupa României, săritura în lungime, 6,42m;
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) - locul II, Cupa României, under 18, aruncarea discului, 36,30m (nou record personal); locul III, Cupa României, under 18, aruncarea greutății, 12,03m (nou record personal). (foto)
De asemenea, Ioana Plăvan, antrenor Nicolae Pavel, fostă componentă a clubului câmpinean, acum legitimată la Gloria Buzău, a ocupat locul I în proba de aruncarea suliței, în prima etapă a Campionatului Național de Seniori, cu o aruncare de 49,80m. 
Se cuvine o mențiune specială pentru Alexia Tudorache, una dintre sportivele de la clubul câmpinean care vine puternic din urmă și se afirmă tot mai mult, performanțele sale din aceste zile fiind cu atât mai valoroase cu cât au fost obținute la o categorie de vârstă superioară - under 18, ea fiind la categoria under 16.

3962 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1930 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2748 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

Alte stiri recente

326 vizualizari
29 iun. 2022 11:10

Societate comercială cu sediul în Câmpina angajează ECONOMIST / CONTABIL

Societate comercială cu sediul în Câmpina (telefon 0244.375.277; fax 0244.373.077) angajează economist / contabil.

224 vizualizari
29 iun. 2022 09:08

Un modul de prim-ajutor a fost amplasat în centrul Câmpinei, în pasajul de la ceas, funcțional în perioadele caniculare

Având în vedere temperaturile ridicate anunțate pentru aceste zile și la Câmpina și având în vedere faptul că pentru întreaga lună iulie s-au anunțat fenomene extreme (caniculă, alternând cu vijelii și ploi torențiale), Primăria municipiului a instalat în Pasajul de la Ceas un modul de prim-ajutor. Trecătorii se pot opri aici pentru a se răcori și odihni puțin, pentru a bea apă sau pentru a cere ajutor în cazul în care nu se simt bine.