Trei competiții de atletism în două zile, la Pitești. Câmpinenii, din nou pe podium

Sport (Categoria articolului)

Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit vineri și sâmbătă trei competiții de atletism interesante. A fost vorba de Cupa României pentru juniori I (under 20), Campionatul Național de Seniori, etapa I, dar și Campionatul Național la 6.000m și 10.000m pentru seniori și tineret. De la primele două competiții nu putea lipsi sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” (coordonator Mihaela Marin), iar de fiecare dată când aceștia participă la concursuri se întorc cu premii și medalii.

La fel au stat lucrurile și în acest week-end, sportivi câmpineni obținând următoarele rezultate:
Marius Vasile (antrenor Nicolae Pavel) - locul I, Cupa României, under 20, aruncarea greutății, 17,05m; 
Ștefan Gagiu (antrenor Jenica Bran) - locul I, Cupa României, săritura în lungime, 6,42m;
Alexia Tudorache (antrenor Nicolae Pavel) - locul II, Cupa României, under 18, aruncarea discului, 36,30m (nou record personal); locul III, Cupa României, under 18, aruncarea greutății, 12,03m (nou record personal). (foto)
De asemenea, Ioana Plăvan, antrenor Nicolae Pavel, fostă componentă a clubului câmpinean, acum legitimată la Gloria Buzău, a ocupat locul I în proba de aruncarea suliței, în prima etapă a Campionatului Național de Seniori, cu o aruncare de 49,80m. 
Se cuvine o mențiune specială pentru Alexia Tudorache, una dintre sportivele de la clubul câmpinean care vine puternic din urmă și se afirmă tot mai mult, performanțele sale din aceste zile fiind cu atât mai valoroase cu cât au fost obținute la o categorie de vârstă superioară - under 18, ea fiind la categoria under 16.

3418 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4262 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6223 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

293 vizualizari
22 sept. 2021 10:38

Rechizite pentru copiii de la Școala Sanatorială Voila, din partea societății Sofprest Protect & Security Câmpina

Pentru reprezentanții societății Sofprest Protect & Security a devenit un obicei ca la fiecare început de an școlar să ofere rechizite unor copii de la școlile din Câmpina și împrejurimi, copii care provin din familii cu posibilități financiare reduse. Anul acesta, darurile societății menționate au fost oferite copiilor de la Școala Sanatorială Voila, structură aparținând de Școala Gimnazială ”Al.I.Cuza”.

2686 vizualizari
21 sept. 2021 22:17

Nici măcar pietonii nu mai pot trece prin parcarea BCR din centrul Câmpinei. Zonele de trecere au fost blocate

3 comentarii

Clădirea frumosă, din sticlă, din centrul Câmpinei, unde se află sediul Băncii Comerciale Române (BCR), dar sediile Trezoreriei și Administrației Financiare, are o mică parcare în partea stângă, privind dinspre pasajul de la ceas. De asemenea, în spatele clădirii, pe domeniul public, cu intrare din Strada Griviței, există o parcare publică. Trebuie să spunem înainte de orice altceva că acest imobil are de puțină vreme un nou proprietar, toate instituțiile enumerate mai sus fiind doar chiriași.